kıslar buda benim nişan resimlerim..tarih 10.02.2007

canım ya çok tatlısın, çok güzel olmuşsun, elbisende çok yakışmış sana :CüvCüv:
Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu eksik etmesin inşallah :Saruboceq:

Bu aceleyle olmuş haliyse acele etmeden nasıl olur tahmin edemiyorum. çok hoş resimler. elbisende sana çok yakışmış cnm. bir ömür boyu mutluluklar. bizimkide aceleyle oldu ama napalım artık beklemeye tahammülümüz yoktu kaydirigubbakcemile3

çok yakışmışsınız birbirinize Allah tamamına erdirsin :)

Benimde nişanlığım kıpkırmızıydı süper bir seçim yapmışsın :)

çok şeker olmuşsun cnm allah tamamına erdirsin.sanırım bnmde senin gibi olacak.askerden izne gelince isteme olayı falan. allah hepimize böyle tatlı telaşlar yaşamak nasip etsin inşallah:asigim:..

canım ya çok tatlısın, çok güzel olmuşsun, elbisende çok yakışmış sana :CüvCüv:
Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu eksik etmesin inşallah :Saruboceq:

ay canım yaa.çok sağol.böyle güzel iltifatlar karşısında ne diceğimi bilemiorum.o senin güzelliğin senin kdr olmasada yaptık işte bişiler:1hug:a.s. hepimizin inşallah:Saruboceq:

çok yakışmışsınız birbirinize Allah tamamına erdirsin :)

Benimde nişanlığım kıpkırmızıydı süper bir seçim yapmışsın :)

tşk ederim canım.evt kırmızıyı çoK severim hatta şuanda bile yine kırmızı var üzerimde yani ayakkabılarımdasırnaşık şey çok severk almıştım o elbiseyi hemde görür görmez karar vermiştim beğendiğine sevindim:1hug:a.s.

aynen canım.bizde beklemek istemedğimizden çabucak yaptık iide oldu askerken daha rahat ettik nişanlımla rahatça konuştuk izinlrinde rahat rahat görüştük.o gün çok hastaydı nişanlım ama ona rağmen dirençli mutlu görünüodu .sizede birömür boyu mutluluklar dilerim canıma.s.:1hug:

çok şeker olmuşsun cnm allah tamamına erdirsin.sanırım bnmde senin gibi olacak.askerden izne gelince isteme olayı falan. allah hepimize böyle tatlı telaşlar yaşamak nasip etsin inşallah:asigim:..

hadi bakalım hayırlısı olsun canım.çok mutlu olursun inşallh sende.bncede yapın inan çok rahat bir askerlik dönemi geçiriceksiniz birlikte.rahat rahat görüşürsünüz zatn hasret olucak birde arada resmiyet olursa senin için çok ii olur.şimdiden tebriklera.s.:1hug:

çok güzel olmuşsun canım. çokda yakışmışsınız.. Allah tamamına erdirsin.. ömür boyu mutluluklar dilerimm

blueangel elbisen çok yakışmış canım bende 2007 mayısta nişanlandım benim düğünümde nasipse 26 haziran da bizim nişanımızda çok aceleyle olmuştu ne giydiğimi bile bilmeden giymiştim 2 hafta sonrada askere gitmişti nişanlım inş. düğünümüzde gönlümüze göre alır yaparız herşeyi a.s.mutluluklar

canım çok güzel olmuşsun ALLAH ım tamamına erdirsin inşallah .hiçte biranda yapılmıs gıbı gorunmuyo nısan:) siz mutlu olun önemli olan o bir ömür mutluluklar

teşekkürler canım.aynı yılda nişan yapmışız ve aynı yılda evlenioruz:teytey: sorma bizdede çok acele oldu ama yine harika vakit geçirmiştik çok eğlendik.inşallh canım herşey gönlümüze göre olsun:Saruboceq::1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…