- Konu Sahibi blueangel1771
çok tatlı olmuşsun
allah tamamına erdirsin
allah tamamına erdirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya çok tatlısın, çok güzel olmuşsun, elbisende çok yakışmış sana :CüvCüv:
Allah mutluluğunuzu bir ömür boyu eksik etmesin inşallah :Saruboceq:
çok yakışmışsınız birbirinize Allah tamamına erdirsin :)
Benimde nişanlığım kıpkırmızıydı süper bir seçim yapmışsın :)
Bu aceleyle olmuş haliyse acele etmeden nasıl olur tahmin edemiyorum. çok hoş resimler. elbisende sana çok yakışmış cnm. bir ömür boyu mutluluklar. bizimkide aceleyle oldu ama napalım artık beklemeye tahammülümüz yoktu kaydirigubbakcemile3
ne güzel olmuşsun yaa Şeniz Allah tamamına erdirsin hepimizinkini
amin canım hepimiz için inşallh böyle güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim bni çok mutlu ettiniz:1hug:a.s.canım rabbim sonsuza kadar birbirinizle mutlu olmanızı nasip etsin
çok şeker olmuşsun cnm allah tamamına erdirsin.sanırım bnmde senin gibi olacak.askerden izne gelince isteme olayı falan. allah hepimize böyle tatlı telaşlar yaşamak nasip etsin inşallah:asigim:..
çok güzel olmuşsun canım. çokda yakışmışsınız.. Allah tamamına erdirsin.. ömür boyu mutluluklar dilerimm
blueangel elbisen çok yakışmış canım bende 2007 mayısta nişanlandım benim düğünümde nasipse 26 haziran da bizim nişanımızda çok aceleyle olmuştu ne giydiğimi bile bilmeden giymiştim 2 hafta sonrada askere gitmişti nişanlım inş. düğünümüzde gönlümüze göre alır yaparız herşeyi a.s.mutluluklar