kıslar buda benim nişan resimlerim..tarih 10.02.2007

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
biraz eskidim artık allah nasip ederse 28 haziran 2009 da düğünüm var.biraz fazla sürdü nişanlılığım ama şartlar böyleydi.şimdilk bu resmleri koyuyorum devamı sonrakaydirigubbakcemile5 buarada çok acil yapılan bir nişan yani apartopar oldu.resimler belki çok sırdan e sanmayınki surat şekillerimzden mutlu olmadığımızı tam aksi çok mutlu e şaşkındık.nişanlm 1 aylık askerdi ozamn izne geldi bni istediler ve ertesi gün nişanımz oldu.ama yinede harika bir gündü.asla unutamam o heyecanı:sm_cool:

Eklentiler

• $1.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 694
  • $2.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 418
  • $DSC00035.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 1.137
Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin mutluluklar diliyorum.
benimde aynı elbiseden var ama yeşili. çok beğenerek almıştım dayımın düğününde giymiştim.

Allah tamamına erdirsin mutluluklar diliyorum.
benimde aynı elbiseden var ama yeşili. çok beğenerek almıştım dayımın düğününde giymiştim.

tşk edrim canım.evt bnde şubat ortasında bulabldğim doğru dürüst elbiseler arasında çok severek aldım.ama maalesef giyemiorum çünkü nişanlım istemiyor.nişanda bile o şaşkınlıkla izin verdisırnaşık şey

birbirinize cok benziyorsunuz..
brbirlerini cok seven ciftlerin zamanla birbirlerine benzediklerini dusunuurm ben sanirim siz de onlardansiniz..
mutluluklar diliyorum..

Üzerine aynı kumaştan siyah bir boleroyla giyebilirsin

Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerimkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…