kıslar buda benim nişan resimlerim..tarih 10.02.2007

canım çok güzel olmuşsun ALLAH ım tamamına erdirsin inşallah .hiçte biranda yapılmıs gıbı gorunmuyo nısan:) siz mutlu olun önemli olan o bir ömür mutluluklar
çok sağol canım iltifatın için.amin inşşlh:Saruboceq: walla aniden oldu kısskaydirigubbakcemile3 haklısın bunlar geçici tatlı şeyler önemli olan huzurlu mutlu olmamız:1hug:a.s.

çok zarif görünüyosun tatlım Allah tamamına erdirsin

allah tamamnına erdirsin mesut etsin inş..

ama ben özel günlerde kesinlikle uzun elbise diyorummm:CüvCüv:

allah tamamnına erdirsin mesut etsin inş..

ama ben özel günlerde kesinlikle uzun elbise diyorummm:CüvCüv:

tşkler canım.şimdiki aklım olsa uzun alırdım ama baştada yazdığım gibi aceleyle alınan birşey oldu.şubatın başında ancak bu vardı canım.napalım artık kınamda uzun çok şık bir elbise aldım onu giycem tabi sonrada bindallımı 2 ay sonra eklicem inşşalh:1rolleyes::1hug:a.s.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok hoşsunuz.özellikle çoğunuz yazmışsınız zayıfsın die.orda 45 kiloydum üzerinden 2 yıl geçti ve şuan toparlandım ve 50 kilo oldum ideal kilomdayım.yeni fotolarımı eklicem :teytey::sm_cool:a.s.

dugunlerimiz ayni ayda olacak ama bende biraz daha erken 12 haziran.mutluluklar dilerim size...

aa negüzel.allah tamamına erdirsin canım.sanada çook çook mutluluklar dilerim.buarada sende çok hoş olmuşsun fotolarına baktım.gelinliğinde bnm gelinliğime çok benzio biliomusun etek kesimi katları ve üstünü kesimi şekli filan :teytey::1hug:a.s.

Allah tamamına erdirsin canım darısı başıma =)
bu arada dikkatimi çekti birbirinize çok benziyorsunuz..
elbisen çok yakışmış canım..

esmer güzeli kırmızı çok yakışmış tatlım sana a.s ama birşey dikkatimi çekti nişanlınla çok benziyorsunuz acep akrabalık var mı? yerimseniben gerçi birbirine benziyen çifler mutlu olurlarmış inşllah bir ömür boyu mutlu olursunuz yuvanızda buarada unutmadan düğün resimlerinide bekliyoruz tamam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…