uyuzsirine İzmir'e Aşık... Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 1.192 23 27 Ekim 2012 Konu Sahibi uyuzsirine #1 Saçı benimkinden uzun olan erkeklerin ensesine bir tane patlatıp, "bu ne hal len?" demek istiyorum.
rafadantayfa Sen Benim En Kıymetlimsin Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 11.100 93 27 Ekim 2012 Konu Sahibi uyuzsirine #2 uyuzsirine .!.: Saçı benimkinden uzun olan erkeklerin ensesine bir tane patlatıp, "bu ne hal len?" demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... He hee gözümde canlandırdımda çok güldüm
uyuzsirine .!.: Saçı benimkinden uzun olan erkeklerin ensesine bir tane patlatıp, "bu ne hal len?" demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... He hee gözümde canlandırdımda çok güldüm
filtrekahve kötü söz, kötü göz ırak olsun. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Ekim 2012 1.416 38 27 Ekim 2012 Konu Sahibi uyuzsirine #3 böyle tut çek saçlarından
uyuzsirine İzmir'e Aşık... Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 1.192 23 27 Ekim 2012 Konu Sahibi uyuzsirine #4 lovely17 .!.: He hee gözümde canlandırdımda çok güldüm Genişletmek için tıkla... ama bazen çok kıskandırıcı oluyorlar yaa. vuruyolar 3 numaraya 1-2 ay sonra saç bellerinde
lovely17 .!.: He hee gözümde canlandırdımda çok güldüm Genişletmek için tıkla... ama bazen çok kıskandırıcı oluyorlar yaa. vuruyolar 3 numaraya 1-2 ay sonra saç bellerinde
B Bota Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2012 340 1 27 Ekim 2012 Konu Sahibi uyuzsirine #5 uyuzsirine .!.: Saçı benimkinden uzun olan erkeklerin ensesine bir tane patlatıp, "bu ne hal len?" demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen ne o öyle kadınlar gibi saç uzatıyorlar sinir oluyorum.Birde saç düzleştirici kullanıyorlar Ay Allahım.
uyuzsirine .!.: Saçı benimkinden uzun olan erkeklerin ensesine bir tane patlatıp, "bu ne hal len?" demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen ne o öyle kadınlar gibi saç uzatıyorlar sinir oluyorum.Birde saç düzleştirici kullanıyorlar Ay Allahım.
P PileliPire Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 2.391 0 27 Ekim 2012 Konu Sahibi uyuzsirine #6 Saçları seninkinden uzun olduğu için mi''kıskanırım'' adı altında bir konu açıyorsun ?
uyuzsirine İzmir'e Aşık... Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 1.192 23 27 Ekim 2012 Konu Sahibi uyuzsirine #7 Bota .!.: Aynen ne o öyle kadınlar gibi saç uzatıyorlar sinir oluyorum.Birde saç düzleştirici kullanıyorlar Ay Allahım. Genişletmek için tıkla... ciddi misin saç düzleştirici kullananını hiç görmedim. görsem de yoluveririm oracıkta
Bota .!.: Aynen ne o öyle kadınlar gibi saç uzatıyorlar sinir oluyorum.Birde saç düzleştirici kullanıyorlar Ay Allahım. Genişletmek için tıkla... ciddi misin saç düzleştirici kullananını hiç görmedim. görsem de yoluveririm oracıkta
ballikayfe Hep mutlu-En mutlu Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2011 11.804 8.937 13 Şubat 2013 Konu Sahibi uyuzsirine #8 uyuzsirine .!.: ciddi misin saç düzleştirici kullananını hiç görmedim. görsem de yoluveririm oracıkta Genişletmek için tıkla... benim bir arkadaşım söylemişti.abisi ona saçını ütülettiriyordu. düzleştirici için kavga ediyolardı
uyuzsirine .!.: ciddi misin saç düzleştirici kullananını hiç görmedim. görsem de yoluveririm oracıkta Genişletmek için tıkla... benim bir arkadaşım söylemişti.abisi ona saçını ütülettiriyordu. düzleştirici için kavga ediyolardı
D dubtis Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2012 25 0 3 Mart 2013 Konu Sahibi uyuzsirine #9 bende öyle erkekleri dövesim geliyor birde gözleri benden güzelse :/