kiskandirma çabaları

fundaist90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1
0
34
Merhaba ben 25 yaşındayım 5 senelik evliyim benim canımı sıkan kaynanamin devamlı kızıyla beni kiskandirmasi benim annemle iletişimim pek iyi değil mesafe midir bana kayinvalidem 5 senedir 27 yaşındaki kızını bebek gibi sever hep kızı da tam tersi aksi cevap veren ve annesini saymayan biri kaynanam hep bunu kapatmaya çalışır kızı hep onu ters ler cahil muamelesi yapar ama ama annesi hep annem kuzum yavrum der üstüne titrer. Ben tam tersi laf bile çeviremeyen biriyim beni de gayet iyi bilir ama bu tavırları beni çok sıktı özellikle oradayken bebekmus gibi kızını opmeler sarilmalar bu zamana kadar o kadar terbiyesizliği kızına sensin demedi? Benimde bir evladım var doğru olan bu mu saygısızca davrandigin da bile canim annem demek mi? Bana çok ilginç geldi benim kaynanam kızından resmen korkuyor. Sizce doğru mu

Kızını da mi sevmesin?

Edit: Su hikaye geldi aklima

Delikanlı, katı yürekli bir kızı sevmiş ve onunla evlenmek istemişti. Ancak kız, korkunç bir şart ileri sürerek:

- Senin sevgini ölçmek istiyorum, dedi. Bunun için de köpeğime yedirmek üzere bana annenin kalbini getireceksin.

Delikanlı, tüyler ürperten bu teklif karşısında ne yapacağını şaşırmış ve uzun bir tereddütten sonra hislerine mağlup olup annesini öldürmeye karar vermişti. Annesi, belki de durumu farkettiği icin oğluna fazla direnmedi. Ve cocuk, annesini öldürerek kalbini bir mendile koydu.

Delikanlı , kızın isteğini yerine getirmiş olmanın heyecanıyla yolda koşarken, ayağı bir taşa takıldı. Kendisi bir tarafa, mendil icindeki kalp bir tarafa fırladı. Canının acısından, ağzından ister istemez "Ah anacığım!" sözleri döküldüğünde annesinin tozlara bulanan ve hala soğumamış olan kalbinden bir ses yükseldi:

- Canım yavrum, bir yerin acıdı mı?

Yani evlat bu ne olursa olsun...

kızıyla kendi iletişimi,demek kıyamıyor kızına bişey denilmez bu durumda

kiskandirmaya mi calisiyor yoksa genelde boyle mi bundan eminmisiniz?

Kızını sevmesin dememiş bu kadar ukala birine bu kadar sevgi evlatta olsa haddini bilmeli bence. Belkide seni uzmeye calisiyordur

Aynı durum bizde de var benim kayinvalidem de 35 yaşında ki gorumceme denizde yüzdü diye afferim kizimaa diye bagiriyor sana inat yapıyo evet sen yanında değilken kızıyodur bence benimki sinir oluyodu kızına kızı işi düşünce gelir sadece ben anneler gününde vs güzel hediye alınca gelip gidince kızının eskiden aldığı şeyleri filan gösteriyo bana

siz abartıyor olmayasınız?
kızını sevmesin mi kadın?

Kızı canı ciğeri
Niye severken yanlışmı doğrumu diye düşünsün
Yapmayın lütfen

Aa ne acayip demek kızı onu terslese de yine kızını seviyor ha? Bak sen şu utanmaz kadına Belki kız da arada annesini seviyordur? Bakın çok enteresan anne ve kız birbirini seviyor, inanılır gibi değil.

tabiki bir insan çocuğuna sevgi göstermeli,sevmeli, sarılmalı, ama bunun yanında terbiye de vermeli, hatalı bir davranışında cezasını da vermeli çok ağır olmamak koşuluyla. Hep canım cicim der terbiye vermezsen seninki de ilerde başına çıkar, sana saygısı kalmaz. bence herşey kararında güzel. Sen boşver bakma onlara, baksana o istediği kadar canım cicim desin yine de elinde var sıfır

Bazı kişilerin yapısı bu sanırım.
Benim kv de sizinki gibi kızını da oğlunu da böyle sever,oğluşum minnoş kızım falan diye benim için sorun yok.
Benim annem de beni çok sever ama pek gösteremez öyle yetişmiş ama ben ilişkimizi tersine çevirdim annemi çocuğummuş gibi seviyorum siz de kendi annenizde bu tekniği deneyin.
Amacın sizi kıskandırmak olduğunu düşünmüyorum
Biz de bi atasözü var B*k evlat baldan tatlıdır diye terslese de kötü de davransa evlat işte canın parçası ...

benim kayınvalidem de öyleydi. hala da öyledir. ben de annemden hiç sevgi yakınlık görmedim. belki de annelerimiz tarafından sevilmediğimiz mesafeli olduğumuz için böyle hissediyorsundur. annesine kızıyor demişsin ama annesine öyle gelmez o. alınmaz. gücenmez. annelik öyle birşey. için için ben de onları kıskanmak demeyeyim de, benim annem neden böyle değil diye çok üzülürdüm.

Özellikle sizi kıskandırmak istediğini sanmıyorum kızını gerçekten seven bir anne sadece.

Herkesin kendi tercihi kendi yetiştirme şekli ama 27 yaşında ki bir kadının sanki ergenmiş gibi anneye laf yetiştirmesi annesinin ise koca kadına 10 yaşında ki çocuk muamelesini çekmesi bana da garip geldi. Normal değil yani. Herşeyin yeri var.

Bana kiskandiriyor gibi degil de daha cok kizinin uygunsuz davranislarinin yerini size karsi kapatmaya çalışıyormuş gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…