Kıskandım ben de ekliyorum : )

ImageShack - Image Hosting :: grnt0090ty6.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0091ai4.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0099il7.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0100fq3.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0103lj5.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0092rf1.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0093vy0.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0094mg9.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0095xh9.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0096yh4.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0097vd8.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0101zm2.jpg

ImageShack - Image Hosting :: grnt0102kn0.jpg

becerebildim mi bilmiyorum.... : (( :sm_confused:

biraz dağınık oldu resmler kusura bakmayın...acemilikten pek olmadı... :sm_confused:

şimdilik evim bu kadar fırsat bulunca yatak odasınıda çekeceğim...varsa eleştirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum... : )))) :dance:

Allah yuvanızdan mutluluğunuzu eksik etmesin:nazar: Canım herşeyin çok güzel görünüyor yatak odanıda yakın zamanda bekliyoruz a.s.

canım evin çok güzel allah mutluluğunuzu eksik etmesin:) diğer resimleride bekliyorumm

Allah yuvanızdan mutluluğunuzu eksik etmesin:nazar: Canım herşeyin çok güzel görünüyor yatak odanıda yakın zamanda bekliyoruz a.s.

çok teşekkür ederim canım....amin cümlemizinkini inşallah....evet yatak odasıda bir iki güne kadar geliyor.... :)))

canim benim evin cok güzel güle güle saglikla huzurla mutlulukla bereketle oturun...yanliz kücük bir yorumum olcak bence mutfaktaki camasir makinasi örüsünü kaldr derim onun diisnda heres cok güzel tamam canim..oturum odanda cok güzel polar battaniye galiba ne gzl kirlentlere uydrmussun halinda cok güzl mutluluklar canm..

canim benim evin cok güzel güle güle saglikla huzurla mutlulukla bereketle oturun...yanliz kücük bir yorumum olcak bence mutfaktaki camasir makinasi örüsünü kaldr derim onun diisnda heres cok güzel tamam canim..oturum odanda cok güzel polar battaniye galiba ne gzl kirlentlere uydrmussun halinda cok güzl mutluluklar canm..

canım teşekkür ederim yorumların için...dikkate alacağım...evet cnaım onlar polar battaniye... a.s.

güle güle otur canım çk güzel

resimlerini açım da koyaym senin için ded,m ama büyük eklemişsin boyutu nomal olsaydı yapcaktım neyse canım

hayatım resimlere böyle bakmak zor ve zaman alıcı,düzenliyebilirsen daha hoş olur..
mutluluklar dilerim evin huzur verici..
ama ben dantel vs sevmediğim için çok, onları azaltsan vede çamaşır makinası örtüsünü kaldırsan mutfağın çok daha güzel olur gibi geldi bana..
.

X