- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.551
-
- Konu Sahibi delibirselvi
Esasında kandırıldığımı düşünmüyorum yani beni kandırıp dil geliştireceğim ayağına kadınlarla sohbet etmeye çalışacak ucuzlukta biriyle birlikte olmadığımı ümit ediyorum. Sağolun burdaki yorumlar da yangına körükle gittiBen kıskanmazdım ama kızardım. Kızma nedenimde kıskanma yüzünden değil beni salak yerine koymaya çalışması yüzünden olurdu. O tür programlarda olan belli. Kimse orda dur kendi cinsimden bir kanka yapayım diye takılmıyor oralarda. Tamam herkes sevgili aramıyor ama flörtün gırla gittiği mecralar oralar. Yani öyle karşı cinsten kimseyle görüşmeyeceğim masalına sizi inandırmaya çalışan insan en hafif tabirle saf olduğuzu düşünüyordur ve kandırmaya çalışıyordur. Kimsenin sizi bu kadar kolay kandırmasına izin vermeyin. Dürüst olsa, sizide abuk sabuk kıskanmasa olabilir derdim ama bırakın karşı cinsle normal sohbeti, sizin internette izlediğiniz spor videosuna salça olan adama chat sitesi indirecek ve bunu ama ben erkeklerle konuşacağım diye sizi kandırmaya çalışacak yüzü neden veriyorsunuz anlamış değilim. Ben olsam kendimde mis gibi indirir dilimi geliştirirdim. Ne onun kimle konuştuğuna bakardım , ne kendim gösterirdim. İlişkilerde eşitlik önemlidir.
Ben kısıtlandığımın farkındayım fazlasıyla. Ama beni kısıtlanmaktan daha çok rahatsız eden şey birini bu denli kıskanmak. Yakıştıramıyorum kendime. Eğer beni kandırırsa o kendi karaktersizliğidir diyip rahat rahat takılamıyorum sorunum da oSporda erkek olmasın diyen adamın chat yapması
Tabi sorun gezegenlerde . Hatta en büyük suç Dünyadaşu meteor , alevli taşlar falan çarpsaydı yok olurduk ve böyle şeylerde olmazdı
Bu arada siz bayağı bayağı kısıtlanıyorsunuzhani hoşlanmam demişsiniz de , ayıltayım dedim
Bu şekilde yapacağım sanırımİlişkilerde enerjilerin dengesine inanıyorum, bi taraf kıskanırken bi taraf kıskanılır, bi taraf rahatken bi taraf sıkıdır, bu döngü zaman zaman değişebilir.
Sevgilinizin yanında konusunu bi şekilde açın ve aynı uygulamayı siz de indirin. En azından eşit olmak iyi hissettirir diye düşünüyorum. Bide sizin de aynı uygulamayı kullandığınızı bilirse onun da siz aklına takılmış olursunuz. Denge meselesi unutmayın...
Niye bunu reva görüyorsun kendine ? Kıskanmak en küçük derdim olmalı. Yarın öbür gün seni siyah perdeli bir eve tıkarda görürüm seni .Ben kısıtlandığımın farkındayım fazlasıyla. Ama beni kısıtlanmaktan daha çok rahatsız eden şey birini bu denli kıskanmak. Yakıştıramıyorum kendime. Eğer beni kandırırsa o kendi karaktersizliğidir diyip rahat rahat takılamıyorum sorunum da o
Şunu da açıklayayım erkek arkadaşım çok törpüledi kendini. O spor hocasını kıskanmaları falan öncedendi şu an evet hala birtakım kıskançlıkları devam etse de gelişimini görüyorum. Başına taş mı düştü acaba diye bile şüpheleniyorum. O kendini bu konuda geliştirirken benim kıskançlık yapmaya başlamam çok absürt bence. Keyfime bakmam gerekirken hayatı kendime dar ediyorum. Ona bir şey dediğim de yok kıskanıyorum ama zararım kendimeNiye bunu reva görüyorsun kendine ? Kıskanmak en küçük derdim olmalı. Yarın öbür gün seni siyah perdeli bir eve tıkarda görürüm seni .
Erkek arkadaşım törpüledi kendini. Benimse aşırı kıskançlıklarım yoktur. Ama ben en ufak bir kıskanma duygusunu dahi yönetemediğim için danışmak istedim. Kıskançlığın neden yedi büyük günahtan biri olduğunu çok iyi anladım yani. İnsanı çok yoruyor.Tek tarafin yada iki tarafindan asiri kiskanc oldugu hic bir iliskinin saglikla yurudugune sahit olmadim. evlenenlerin hepside ya bosandi yada kanli bicakli , bosanmayip baska hayatlar yasiyorlar birbirlerinden ayri .
Bugun youtube da ki hocayi kiskanan , yarin neler yapmaz . bence bu kadar taviz vermeyin hayatinizdan . bir sure sonra hasta olursunuz
tabiki de yorar .Erkek arkadaşım törpüledi kendini. Benimse aşırı kıskançlıklarım yoktur. Ama ben en ufak bir kıskanma duygusunu dahi yönetemediğim için danışmak istedim. Kıskançlığın neden yedi büyük günahtan biri olduğunu çok iyi anladım yani. İnsanı çok yoruyor.
İnanın bu konu o kadar derin ki yazsam destan olur yani okumaya üşenirsiniztabiki de yorar .
zaten bir sure sonra siz otomatik kendinizi kisitlama sistemi gelistirmissinizdir . “ buraya gitsem sorun olur “ “ sununla bulussam
skinti cikar “ vs vs .
erkek arkadasiniz mi kendini torpuledi yoksa siz mi onun istedigi sekilde bir hayat yasiyorsunuz. bu uc yilda nelerden vazgectiniz
neler asmissiniz , bunuda asarsinizİnanın bu konu o kadar derin ki yazsam destan olur yani okumaya üşenirsinizkesinlikle haklısınız nelerden vazgeçtiniz sorusu tam nokta atışıydı özellikle. Ama gerçekten tüm tavizlerden sonra ondaki gelişimi gördüm yani yanılmadığıma inanıyorum ve hissediyorum. Bide kendim şu sıkıntıyı aşarsam çok iyi olacak.
Mutluluklar o zaman . Retrodur , Satürndür , Marstır geçer.Şunu da açıklayayım erkek arkadaşım çok törpüledi kendini. O spor hocasını kıskanmaları falan öncedendi şu an evet hala birtakım kıskançlıkları devam etse de gelişimini görüyorum. Başına taş mı düştü acaba diye bile şüpheleniyorum. O kendini bu konuda geliştirirken benim kıskançlık yapmaya başlamam çok absürt bence. Keyfime bakmam gerekirken hayatı kendime dar ediyorum. Ona bir şey dediğim de yok kıskanıyorum ama zararım kendime
Offff bu astroloji düşmanlığı da sonradan peydah oldu. İnanmadığınızı fazlasıyla gösterdiğiniz için size bu konuda yorum yapmadım ama hala gezegenleri falan yazarak laf soktuğunuzu sanıyorsunuz. Ben bir görüşü desteklemiyorsam ısrarla destekleyen kişileri o konu üzerinden iğnelemem. Size de tavsiye ediyorum şiddetleMutluluklar o zaman . Retrodur , Satürndür , Marstır geçer.
Tamam her şey kahrolası gezegenlerin suçuOffff bu astroloji düşmanlığı da sonradan peydah oldu. İnanmadığınızı fazlasıyla gösterdiğiniz için size bu konuda yorum yapmadım ama hala gezegenleri falan yazarak laf soktuğunuzu sanıyorsunuz. Ben bir görüşü desteklemiyorsam ısrarla destekleyen kişileri o konu üzerinden iğnelemem. Size de tavsiye ediyorum şiddetle
AYYYY İÇİM ŞİŞTİ HE TAMAMEN BAŞKA BİR ŞEY SÖYLÜYORUM HALA ASTROLOJİ NEFRETİ KUSUYOSUN KARDEŞİM AŞTIK ORAYI BAK BENİM DERDİM KONUM BAMBAŞKATamam her şey kahrolası gezegenlerin suçu
Sevgilinin çetleşmesi dahil oldu mu ?
Büyük harfle yazma banlanırsınAYYYY İÇİM ŞİŞTİ HE TAMAMEN BAŞKA BİR ŞEY SÖYLÜYORUM HALA ASTROLOJİ NEFRETİ KUSUYOSUN KARDEŞİM AŞTIK ORAYI BAK BENİM DERDİM KONUM BAMBAŞKA