Hanımlar merhaba
3 seneyi aşkın bir ilişkim var. Ben yapı gereği hiçbir zaman çok kıskanç biri olmadım ama erkek arkadaşım çok kıskançtı, öyle ki evde youtube videolarıyla spor yapacaksam hocanın erkek olmasından rahatsız olacak kadar :) ben o süreci bir şekilde yönettiğimi düşünüyorum ki hala birlikteyiz. Zaten geçen zamanla birlikte erkek arkadaşım da kendisni törpüledi. Ama şimdi ben kıskanmaya başladım
Kesinlikle kısıtlamıyorum kimle isterse görüşür, kaçta isterse çıkar vs bir şeyi kolay kolay yapma demem. Ki 3 senedir biriyle görüşme demişliğim yoktur o kadar diyeyim. Kıskançlığı özellikle birinin hayatını kısıtlamayı kendime yakıştıramıyorum. Ama dönemsel bir sıkıntı olduğunu ümit etmekle birlikte şu aralar gerçekten bu duyguyu yönetemiyorum delirmek üzereyim. İngilizce çalışıyor, az önce online chat uygulaması indirmek istediğini söyledi. O tarz uygulamalarda çoğunlukla karşı cinsle sohbet edildiğini hatta sadece o amaçla kaydolan insanlar olduğunu gayet iyi bildiğim halde hayır demedim hatta destekledim ama içten içe delirmek üzereyim. Lütfen aşağılayıp yadırgamadan, bu konuda neler yapabileceğime dair tavsiyeler verirseniz çok sevinirim. Daha önce kıskanç biri değildim bu duyguyu idare edemiyorum erkek arkadaşıma yansıtmasam da kendimi yiyip bitiriyorum.