- 5 Nisan 2010
- 893
- 863
-
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Zaten bu yüzden düşündüm normal mi değil mi diye erkek arkadasım türkçe konusamıyor fakat konusulanları az cok anlıyor allah yukarda arkadaslarım dünya iyisi ama 3 tame ablası var bikere erkek arkadasımın yanında siz evlensenix negüzel olur biz ailecek cok istiyoruz gibi bi cümle kurdu. Erkek arkadasım bana bu konuyla ilgili bişi demedi ama anladığını düşünüyorum. Belkide oyuzden kıskanclığı bu boyuta geldi biri bana bu anlamda bişey dese onun yanında anlamıcağından mı korkuyor acaba.Ben de üniversite zamanları iki üç erkek arkadaşımla birlikte gezerdim o kadar iyilerdi ki benim iyiliğimden başka birşey düşünmezlerdi. Ne kadar iyi çocuklar derdim. Sevgilim bundan hoşlanmazdı. Sevgilime kızardım çocukların hiçbir yanlışını görmedim. Sevgilimi tanıyorlar biliyorlar. Bişi hissetseler fark ederdim diye çok kızdım. Sevgilim kıskançlık yapıyor. Ben arkadaslarıma değer veriyorum dedim. Sevgilimden gizli arkadaşlığımı sürdürdüm. Sevgilim bunu öğrenince beni terk etmeye kalkıştı. İşte o zaman anladım. Arkadaşlarımdan birisi kolumu çekip senin için o kadar emek verdim kimseye yar etmem ayrılmanı bekliyordum diyince anladım sevgilime hak verdim. Erkekler de bazı şeyleri hisseder. Biraz sevgilini anlamaya çalış. Başka kıskançlıklar yapmıyor sadece bu konuyla ilgili sana kızıyorsa elbet bir bildiği vardır.
İşte ben de bundan bahsediyorum. Benim arkadaşım da sevgilin olmasa seni kimseye kaptırmazdım gibi laflar ederdi. Bence erkek arkadaşının sözünü dinlemelisin.Ben dinlemedim ondan gizli görüştüm tesadüfen öğrendi sonra kendimi affettirmem 6 ayımı aldıZaten bu yüzden düşündüm normal mi değil mi diye erkek arkadasım türkçe konusamıyor fakat konusulanları az cok anlıyor allah yukarda arkadaslarım dünya iyisi ama 3 tame ablası var bikere erkek arkadasımın yanında siz evlensenix negüzel olur biz ailecek cok istiyoruz gibi bi cümle kurdu. Erkek arkadasım bana bu konuyla ilgili bişi demedi ama anladığını düşünüyorum. Belkide oyuzden kıskanclığı bu boyuta geldi biri bana bu anlamda bişey dese onun yanında anlamıcağından mı korkuyor acaba.
madem okutacaksın yazıyorum.Merhaba, bişey danısmak istiyorum ben belki olayın içinde olduğum için net göremiyorum diye düşündüm objektif olarak bakmanızı istedim. 24 yasındayım 1 yıldır bi birlikteliğim var bir konu hariç hiçbir sorunumuz yok hatta diyebilirim ki ait olmayı aşkı ilk defa birinde yasıyorum, gözlerine bakınca bile herseyi unutuyorum. Gel gelelim probleme kendisi asırı kıskanc kıskanclıktan kastımı soyle söyliyim, örneğin dısarıya cıktığımızda bi erkeğe selam verdiğim zaman mutlaka kavga ediyoruz. 2 tane cok yakın erkek arkadasım var kardeş gibi büyüdük biz tabi sevgili olunca onlarlada arama soğukluk girdi vakitsizlikten hiç konusmuyo gibiyiz fakat onlarıda facebooktan silmek istiyor. Onun dısında kıyafetime falan karısmaz kendisi ama cevremde hiç erkek olmasın istiyor. Siz yasadınız mı böyle seyler? Bana mı cok anormal geliyor bu durum? Bu konuyu ortak kararla actık yazılanları onada okutacağım.
Bunu normal gorup gormemek kisiye gore degisir canim. Ama iki erkek arkadasinla kardes gibi buyumussun, simdi sevgilin var tabi ki normal degil bu. Sen de istemezdin herhalde sevgilinin kizlarla cok samimi olmasini. Sevgilin de hassasmis o iki erkegi faceden sil gitsin. Seviyor ki kiskaniyor adam. Ya hic kiskanmasaydiMerhaba, bişey danısmak istiyorum ben belki olayın içinde olduğum için net göremiyorum diye düşündüm objektif olarak bakmanızı istedim. 24 yasındayım 1 yıldır bi birlikteliğim var bir konu hariç hiçbir sorunumuz yok hatta diyebilirim ki ait olmayı aşkı ilk defa birinde yasıyorum, gözlerine bakınca bile herseyi unutuyorum. Gel gelelim probleme kendisi asırı kıskanc kıskanclıktan kastımı soyle söyliyim, örneğin dısarıya cıktığımızda bi erkeğe selam verdiğim zaman mutlaka kavga ediyoruz. 2 tane cok yakın erkek arkadasım var kardeş gibi büyüdük biz tabi sevgili olunca onlarlada arama soğukluk girdi vakitsizlikten hiç konusmuyo gibiyiz fakat onlarıda facebooktan silmek istiyor. Onun dısında kıyafetime falan karısmaz kendisi ama cevremde hiç erkek olmasın istiyor. Siz yasadınız mı böyle seyler? Bana mı cok anormal geliyor bu durum? Bu konuyu ortak kararla actık yazılanları onada okutacağım.