Kıskançlık

derin_alfa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
5
3
1
Merhaba kızlar, sevgilimin kız arkadaşı var eski bir arkadasi ama benimle beraber olduğu ilk birkac yıl bu kız yoktu telefonunu kaybetmiş falan filan.Simdi ben kabullenemiyorum dostum diyor yanlış bir şey yok diyor bende erkek arkadaş edineyim dediğimde senin cocukluktan gelen bir arkadasligin yok sonradan olmaz diyor, mutsuzum ne yapicam bilmiyorum kavga ediyorum çok kiskancsin psikologa git diyor bende mi bir sorun var?

Yaşlar kaç ?

Ben ona inanılmaz bir konfor sunuyorum ama o çiçek için bile alınırmış herkese ben hayatında yokken de alıyormuş sevdiklerine ya bu öğretmenin annen değil ki

[
Benim de böyle bir ilkokul arkadaşım var. Biz liseye falan giderken bu muhabbetler olurdu ama. Çocuk gerçekten arkadaşım bu arada, herhangi farklı bir durum yok. Karısı falan bile eklidir hatta bende. Siz yazmış olduğunuz yaş grubuna göre biraz abartmıssiniz. O yasa gelmiş bir adam veya kadın her halükarda yapar istediğini zaten.

Annesiyle yaşıyor onda kalmaya gelecek kriz buradan çıktı

Beni manipüle edip piskologa göndermek isteyen biriyle nie sevgililiğe devam edeyım .

Ben ona inanılmaz bir konfor sunuyorum ama o çiçek için bile alınırmış herkese ben hayatında yokken de alıyormuş sevdiklerine ya bu öğretmenin annen değil ki
Niye inanılmaz bir konfor sunmanız gerekiyor ki sevgilinize?????
Ayrıca siz de lise arkadaşımla karşılaştım falan diye birini atsaydınız ortaya, ben de yapayım bakayım dediğinizde hadi yap diyecek hali yoktu ya.
Kıza çiçek mi almış ayrıca Allah’ım
Çocuğunun peşinden kovalayan anneler gibi bir ilişki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…