kıskançlık..

Cok yakın akrabamızın 10 yıldır cocugu olmuyor sebepsız kısırlık demiş doktorlar. Her gıdısımde cocuklarımı anneme bırakıyorum gorunce üzülmesın aklından bisey geçmesin hani neden benım olmuyor demesın dıye. Yakın arkadasım 4 aylık hamileyken cocuk dusurdu cok uzuldu dıye ona hamıle oldugumu 4 ay sonra söyledim. Insanlar cok düşüncesiz cok saygısız ve anlayıssızlar. Bence evınıze cagırmayın bı bahane bulup basınızdan salın gıtsın kimsenin sızı üzmeye hakkı yok.

Bende de çikolata kisti vardı çocuk düşünmüyordum ama doktorun olumsuz konuşmaları üzerine korunmayı bırakır bırakmaz hiç aklımdan geçmiyordu ki ilk ay hamile olduğumu öğrendim. Kısacası rahat olun, hazır olmadığımdan ben hiç stres yapmadım, kist 3,5 cm'di 6 aylık ilaç tedavisiyle 1 cm düştü ve hamile kaldım. Şuan var mı bilmiyorum? Doğumdan sonra henüz doktora gitmedim. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen, ben bu sitede 9 cm çikolata kistiyle hamile kalanları okudum.

kızla fazla konuşmayın bence....umarım sızınde ve sızın gıbı bekleyışte olanların Rabbım yuzunu guldurur... 5 .haftadayken hamıle olduğumu bılmıyordum bıle sonra 7 hafta kalp atışını duyduk sevındık ama normal bır sevınç sonra 5 hafta suren bulantı peşpeşe aksılıkler ben hamıle olduğumu 21 . haftada ancak anladım ve benımsemeye başladım ınsanlara şaşırıyorum zaten ...

ÖNCELİKLE MUTLU MU OLMAK İSTİYORSUN ŞU HAYATIN EVLİLİĞİN MERKEZİNDE YALNIZCA BEBEK VARMIŞ KAFASINDAN Bİ ÇIK 4.5 YILLIK EVLİYİM VE BEBEĞİM YOK BENDE ÖYLE AĞLARDIM ÜZÜLÜRDÜM ARKADAŞIM SÜREKLİ ELİMİ KARNINA GÖTÜRÜRDÜ ÜSTÜNE Bİ DE BANA ACIYARAK BAKIP AY ALLAHSANA DA NASİP ETSİN DERDİ NE OLDU ŞİMDİ 2 ÇOCUKLA PERİŞAN BANA HAVA ATANLAR LAF SOKANLAR ŞİMDİ BANA ÖZENİYOR EVLİLİĞİMİ HAYATIMI YAŞIYORUM OTURUP ÜZÜLMEKTENSE AVANTAJA ÇEVİRİYORUM ŞİMDİ EŞİMLE SİNEMAYA CAFEYE GİDERKEN BEN ONLARA HAVA ATIYORUM HAHAAYYY
Gercekten böyle mi yoksa kendinizi mi kandırıyorsunuz?
Benimde olmuyor ama kimseye oo evliliği yasıyorm diye hava atma leveline erişemedim henız:(

nasıl yapıyoruz onu? soğanlar bildiğimiz yemeklere koyduğumuz soğanlardan mı?
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan (açık kahverengi kabuklu yemeklik soğan) dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 gün içinde başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Merhabalar k.k.

anne olmak istiyorum, daha yolun başındayım 1,5 yıldır deniyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor.. çünkü bende gitmek bilmeyen bir çikolata kisti var.. artık heyecanla beklemiyorum da adet dönemlerini sonunda salya sümük ağlayacağım belli duruyor çünkü.

neyse eşimin bir arkadaşı var evli, normal de eşiyle çok sorunlulardı aralarını düzeltmek için elimizden geleni yaptık maşallah şimdi çok iyiler ama bir çok şeyi bize inat yapıyorlar gibi mesela biz eşimle o an tartışıyorsak birden birbirlerine sarılıyorlar vs vs.. bunlar falan sorun edilecek şeyler değil eşimle gülüp geçiyorduk.

asıl sorun bu çift bizim çocuk istediğimizi benim tedaviye başladığımı biliyor. kız hamileymiş düşük tehlikesi varmış hemen yazdım canım çok sevindim falan bildiğiniz tebrik cümlelerini sıraladım (gerçekten sevindim orası ayrı) sonra biraz destek verdim düşük tehlikesi için yani elimden geldiğince yanında olmak istedim. kızın bana yazdığı şey "hamilelik çok güzel bir şey".. yani hanımlar bu arkadaş 5 haftalık hamile, geçenlerde burada birisi konu açmış 5-6 aylık hamileymiş ama heyecanlanmıyorum ben iyi bir anne olamayacak mıyım diye dertleniyordu yani nasıl 5 hafta da bu hamilelik bu kızın bana övdüğü gibi çok güzel oluyor? şimdi yazmış kalp atışlarını duyduk çok güzel diye. ya evet bu çok güzel bir şey ama sen niye çocuğu olmayan birine bunları ballandıra ballandıra anlatıyorsun?

kızla her konuştuğumda gözlerim doluyor, ben böyle kıskançlık yapmazdım ama anlamadım. aslında kıskançlık da değil de ne bileyim o böyle anlatınca benim enerjim düşüyor moralim bozuluyor gönlüm kırılıyor hanımlar, allah sağlıklı evlat versin, evlatlarında gözüm yok ama böyle anlatması gerekir mi illa? bilmiyorum çok mu kötü bir insanım sevinçlerine ortak olamadığım için?

şimdi bu çiftimizin bize gelmek istemeleri yakındır, ben ne yapayım? kabul edip tüm gücümle kızın hamilelik güzelliklerini dinleyip hayallerine destek mi olayım yoksa müsait değiliz deyip küsmeleri pahasına kesip atayım mı?
Tabiiki de destek olmalısınız, ben de sizin gibi bebiş için uğraşıyorum,görümcemle aynı zamanlarda hamile kalmıştık ama ben kucağıma alamadım malesef, onun minnoşu şuan 2 yaşında çok şükür, eşimin ailesinin ilk torunu ve gözbebekleri ve tabii ki benim içim buruluyor, keşke benim de olsa diye içerleniyorum kendi kendime ama onların mutluluğuna da ortak olmaktan geri kalmıyorum, bebişi de çok seviyorum. Sizi de çok iyi anlayabiliyorum ama arkadaşınız da mutluluktan muhtemelen düşünemiyordur. Allah nasip eder siz de hamile kaldığınızda o da sizin sevincinizi paylaşır bu işler sırayla

Merhabalar k.k.

anne olmak istiyorum, daha yolun başındayım 1,5 yıldır deniyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor.. çünkü bende gitmek bilmeyen bir çikolata kisti var.. artık heyecanla beklemiyorum da adet dönemlerini sonunda salya sümük ağlayacağım belli duruyor çünkü.

neyse eşimin bir arkadaşı var evli, normal de eşiyle çok sorunlulardı aralarını düzeltmek için elimizden geleni yaptık maşallah şimdi çok iyiler ama bir çok şeyi bize inat yapıyorlar gibi mesela biz eşimle o an tartışıyorsak birden birbirlerine sarılıyorlar vs vs.. bunlar falan sorun edilecek şeyler değil eşimle gülüp geçiyorduk.

asıl sorun bu çift bizim çocuk istediğimizi benim tedaviye başladığımı biliyor. kız hamileymiş düşük tehlikesi varmış hemen yazdım canım çok sevindim falan bildiğiniz tebrik cümlelerini sıraladım (gerçekten sevindim orası ayrı) sonra biraz destek verdim düşük tehlikesi için yani elimden geldiğince yanında olmak istedim. kızın bana yazdığı şey "hamilelik çok güzel bir şey".. yani hanımlar bu arkadaş 5 haftalık hamile, geçenlerde burada birisi konu açmış 5-6 aylık hamileymiş ama heyecanlanmıyorum ben iyi bir anne olamayacak mıyım diye dertleniyordu yani nasıl 5 hafta da bu hamilelik bu kızın bana övdüğü gibi çok güzel oluyor? şimdi yazmış kalp atışlarını duyduk çok güzel diye. ya evet bu çok güzel bir şey ama sen niye çocuğu olmayan birine bunları ballandıra ballandıra anlatıyorsun?

kızla her konuştuğumda gözlerim doluyor, ben böyle kıskançlık yapmazdım ama anlamadım. aslında kıskançlık da değil de ne bileyim o böyle anlatınca benim enerjim düşüyor moralim bozuluyor gönlüm kırılıyor hanımlar, allah sağlıklı evlat versin, evlatlarında gözüm yok ama böyle anlatması gerekir mi illa? bilmiyorum çok mu kötü bir insanım sevinçlerine ortak olamadığım için?

şimdi bu çiftimizin bize gelmek istemeleri yakındır, ben ne yapayım? kabul edip tüm gücümle kızın hamilelik güzelliklerini dinleyip hayallerine destek mi olayım yoksa müsait değiliz deyip küsmeleri pahasına kesip atayım mı?
cok iyi anliyorum seni rabbim o gozyaslarini tez zamnda dindirsn kucaginida karninda doldursun ins sadece rabbimden dile .bagzi kistler gebelige engel degil biraz yumurtlama gunlerini takip et bence olur neden olmasin

Size kasıtli olarak yapiyor bence gorusmeyin bidaha ama soyle biseyde var ha bu beni kiskandi ondan gorusmeyi kesti cekemedi gibisinden arkanizdan konusabilir evinize cagirsaniz gelseler bu sefer sizi kiskandirmak icin durmadan anlatip kafanizi sisiricek bilemedim

Bende de çikolata kisti vardı çocuk düşünmüyordum ama doktorun olumsuz konuşmaları üzerine korunmayı bırakır bırakmaz hiç aklımdan geçmiyordu ki ilk ay hamile olduğumu öğrendim. Kısacası rahat olun, hazır olmadığımdan ben hiç stres yapmadım, kist 3,5 cm'di 6 aylık ilaç tedavisiyle 1 cm düştü ve hamile kaldım. Şuan var mı bilmiyorum? Doğumdan sonra henüz doktora gitmedim. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen, ben bu sitede 9 cm çikolata kistiyle hamile kalanları okudum.
Aaaaa benim birinde 3,5 cm birinde 2,5 cm kist var. hangi ilacı kullanmıştınız

Canım bende senınle aynı durumdayım çikolata kistim var eltimin çocuğu var herkes nasıl seviyor özrllıkle eşim eşime kızdım herkes çocuk sever ama sen aşırı seviyorsun diye o kıskançlıkla kv demişki onundan çocuğu olsa onunkinize severız canım çözüm az muhabbet ben eltimgıle gitmiyorum herkese araya mesafe koydum çünkü samımı olunca hemen çocuk varmı yokmu diye soruyorlar halbuki bizim moralimiz yüksek olmalı stres yapmamalıyız stres olunca sağlıklı olsan dahi çocuk olmuyor acele etmeyin diyor birçok kadın doğum uzmanı ayrıca soğan kürü uygula ben içtim bu ay yine içecegım küçültüyor soğan suyu gerisi Allah’ın takdıri

Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan (açık kahverengi kabuklu yemeklik soğan) dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 gün içinde başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Çok teşekkür ederim.

cok iyi anliyorum seni rabbim o gozyaslarini tez zamnda dindirsn kucaginida karninda doldursun ins sadece rabbimden dile .bagzi kistler gebelige engel degil biraz yumurtlama gunlerini takip et bence olur neden olmasin

bazı kistler adetle birlikte gidiyor çikolata kisti gitmeyenlerden maalesef

Back
X