Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar bu konuda herkes derdini anlatırsa çok sevinirim benim gibi eşini herşeyden kıskanan paylaşamayanlar burada buluşsun artık çare bulalım istiyorum sizlerle paylaşarak rahatlamak istiyorum
bu arada gerçekten bu konunun özgüvenle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü ben kapalı bir bayan olmama rağmen bakımlıyım eşim beni giydiklerime göre değerlendirip beğendikçe acaba diyorum başkalarında aynı tarz giyim görse onları da mı beğeniyo falan diye düşünüyorum akşama kadar acaba kimlere baktı çalıştığı yere bayan geldi mi açık mıydı ne giymişti gibi işten gelince sorular soruyorum o da bıktı belki kendine göre haklı ama onu paylaşamıyorum bunu bir türlü yenemiyorum yardımlarınızı bekliyorum eşim kötü bir insan da değil kötü niyetli bakmıyo olabilir ama çok meraklı bu onun en kötü huyu bu da benim kıskançlık yapmama sebep oluyo
bende kısa bır sure once boyle bır konu açmıştım..
Yorum yazan arkadaşlara katılıyorum bu gerçekten ozguven eksıklıgınden kaynaklı degil,karsındakını odak merkezı halıne getırmek ve kaybetme korkusu
başka bır kıskançlık konusundada bır arkadaşın yazdıgı şey benı cok etkılemiştiyazıda soyle yazıyordu
'erkegi x kişiden kıskanırsan erkegın beynınde x kişi sana gore senden daha degerli/güzel dıye bır dusunce olusuyormus
o yuzden kesınlıkle kısı bazlı kıskanma
ben hala kıskancım erkek arkadaslarından annesınden bıle kıskanıyorum, bunaltıyorum
yalvarıyor hatta lutfen benı umursama artık doye ama
yapamıyorum
ılıskımızın basında psıkıyatre gıttım ılaç verdi bana ama o da uyuttu hep seanstada sunu soyledi
onun bır hayatı var sen hiçe sayıyorsun...oncelıkle bunu kabullenmen gerek...