• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık takıntısı

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
slm arkadaşlar bu konuda herkes derdini anlatırsa çok sevinirim benim gibi eşini herşeyden kıskanan paylaşamayanlar burada buluşsun artık çare bulalım istiyorum sizlerle paylaşarak rahatlamak istiyorum

ben de kıskanç bir insanım özellikle eski sevgilisiyle ilgili konular açılırsa çok rahatsız olurum o kişileri çok kıskanırım bir türlü de üstesinden gelemiyorum bu hissin bilmiyorum acaba özgüvensizlik mi diye de düşünmüyo değilim..

bende çok kıskançtım sonra kendiliğinden geçti ama tabi eski sevgili vs lafınada gelemem okadarda değil bide bi kadından şüphe duyarsam kıskanırım ki çıkar kadınların hisleri

aynen aslında bir konuda durduk yere kıskançlık yapacağıa inanmıyorum yani hastalık seviyesinde bir kıksnaçlık değilse bu.biraz da hissediyoruz neyin ne olduğunu ben hangi sevgilimin eski sevgilisini kıskandıysam hep benle ilişkileri bittikten sonra o kişilerle geri barışmaya çalışmışlardır mesela..

bende cok kiskancim ozguven eksikligi degil kendime ozguvenim sonsuzdur..bazi zamanlar en yakin arkadaslarimdan bazen televizyondaki bi kadindan bile kiskanirim:)) evet biraz hastalik bu ama zararim yoktur esime asla belli etmem bunlatmamda onu kendi capimda takiliyorum..karakter meselesi degiscegimide sanmiyorum boyle gider:1:

Bende çok kıskanç biriyim ve sevgilimede yansıtırım maalesef bu duruma hatta genelde bu yüzden bazen kavga ederiz ama sevgilimin hoşuna gittiğini hissediyorum kıskandığım zaman gelip sarılır :)

hiç sormayın kızlar ben de inanılmaz kıskancım.sevgilimi baktığı herşeyden kıskanır oldum güven sorunu demeyin uzaktan yakından alakası yokk :/

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.ben evlenmeden önce hiç kıskançlığı bilmiyordum ama şimdi üç yıllık evliyim artık eşim her gün bu konu yüzünden tartışmaktan bıktı ki şimdi en küçük bir şey olsun kapı orada benim yaşam tarzım bu diyo illa ki bakılıyo görülüyo diyo taş devrinde mi yaşıyoruz diyo ve beni hiç anlamıyo mantıklı olan bunlar diyo hemen bağırıyo bütün binaya rezil ediyo artık bina da kimsenin yüzüne bakamaz oldum belki ben aşırı kıskanç olabilirim ama çok şükür başka kötü huyum da yok ona çok değer veririm falan ama onun da bu konuda hassas olduğumu bilip anlayışlı olmasını söylüyorum bana senin kafanda sorun var deyip beni deli yerine koyuyo önüne gelen büyüklere anlatıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyo onlar da erkektir bakar deyiy ona hak veriyo kendimi çok kötü hissedip sürekli ağlıyorum

bu arada gerçekten bu konunun özgüvenle alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü ben kapalı bir bayan olmama rağmen bakımlıyım eşim beni giydiklerime göre değerlendirip beğendikçe acaba diyorum başkalarında aynı tarz giyim görse onları da mı beğeniyo falan diye düşünüyorum akşama kadar acaba kimlere baktı çalıştığı yere bayan geldi mi açık mıydı ne giymişti gibi işten gelince sorular soruyorum o da bıktı belki kendine göre haklı ama onu paylaşamıyorum bunu bir türlü yenemiyorum yardımlarınızı bekliyorum eşim kötü bir insan da değil kötü niyetli bakmıyo olabilir ama çok meraklı bu onun en kötü huyu bu da benim kıskançlık yapmama sebep oluyo

valla dedigim gibi bu insanin karakteristlik ozelligi kolay kolay birakilacak bisey degil ben oyle dusunuyorum..ama bence esine pek belli etme erkekler fazla sIkintiya gelemez..hemde belki hic alakasi yokken tabiri caizse essegin aklina karpuz kabugu getirmek gibi bisi olmasin, adamin hic ilgisi yokken ilgisini baska taraflara cekmeyelim baski yaparaak:1: ben sahsen oyle yapiyorum icim icimi yiyo ama naappiyim zaten kendimi huzursuz ediyorum bide onu etmenin hic anlami yok..kendine ozguvenin varsa esininde seni sevdigini biliyosan problem yok..eskiden daha kotuydum yoldan gecen bi kadina dogru durust bakmadigi halde 2 gununu rezil etmistim..ama zamanla azladi tabi torpulendi bu duygularim:9: soylemem pek belli etmem icime atarim genellikle..sagolsun beni rahatsiz edecek bisey yapmaz en azindan benim yanimda:16:

sevgili arkadaşım bituful dediklerinde çok haklısın fakat ben belli etmeden duramıyorum o an belki başka insanlarda var diyelim onların yanında surat yapıyorum ağlayasım geliyo neden bu kadar söylememe rağmen hiç anlayışlı olmuyo diyorum bu sefer bana değer vermediğini düşünüyorum hemen misafirler gittikten sonra birden öfkeye kapılıyorum sende ki çoğu özellik bende de var :D eşimi tv den yoldan geçenden akrabalarından herşeyden kıskanıyorum mesela komik bi tv programın da açık bayanlar var diyelim bakma ya da kanalı değiş diyorum hemen sinirleniyo ben ona mı bakıyorum olayın komikliğine bakıyorum diyo sonuç ta görüyo ama kafayı yiyecem ya.bana da biraz tavsiye verebilir misiniz bu huyumu nasıl içime atabilirim belli etmeden durabilirim öyle de denemeye çalıştım iki gün dayanabildim o da artık huyumu biliyo neden hala kendi mantığıyla gidiyo hiç anlamıyorum.

sevgili bituful arkadaşık dediklerin de çok haklısın aynen durum dediğin gibi oluyor bunun farkındayım yalnız kendime hakim olamıyorum her yolu denedim psikoloğa bile eşim izin vermiyodu çok kavgalar ettik en sonunda devlet hastanesine gitmeme izin verdi ben de özele ikimizin gitmesini daha doğru bulduğumu söyledim çünkü bazı şeylerde onun da hatası olduğunu düşünüyorum ama eşim bunu kabul etmiyo ben hiç bir yere gitmem benim yaşam tarzım bu sen hastasın kafayı yemişsin sorun sende diyo neyse baktım ki olcak gibi değil devlete gitmeyi kabul ettim orada ki doktordan ne beklersiniz ki herkese ilaç yazıp gönderiyo bana da ilaç yazdı antidepresan ama kapıda bekleyen herkes 15 kilo almış ilaçlarını değiştirmeye gelmişlerdi ben de ilacı kullanmak istemedim psiloljim o kadar bozuk ki bu seferde eşim kilo alırsam beni beğenmez zayıflara bakar düşüncesi sardı. gerçekten ben hastalık derecesinde kıskancım ama eşimin de artık huyumu bilip te sadece bu konu da anlayış göstermemesi beni çok üzüyo tv den kıskanıyorum yoldan geçen bayandan kıskanıyorum ailesinden kıskanıyorum akla gelebilecek herşeyden kıskanıyorum neden o benim hayatımın odak merkezi olmuş aklım hep onda baktı mı gördü mü diye kendimi hiç anlamıyorum gündüz kendi kendime düşünüyorum o bana bunları yapsa ben de hayattan zevk alamazdım diye ama akşam yine bir şeyini göreyim tartışma başlıyo her gün küsüyoruz ben mutlu olmak istiyorum artık .bunu nasıl yapacağım hiç bilmiyorum

Ne diyebilirimki canim seni cok iyi anliyorum ama keske cozumu bilsem once kendimede uygulardim..dedigin gibi devlet hastanesinde antidepresan verip gonderiyolar..esininde biraz hosuna gidiyo galiba seni sinir etmek baksana hic yardimci olmuyo..aman canim ya sabirli ol evliligin zarar gormesin..eminim cok hos bi bayansindir bosver alttan al biraz..

çok sağol canım benim inşallah dediğin gibi yapabilirim bir çözüm bulursan bana da yaz olur mu ?çok mutlu olurum

ben hastayım ben bırakın kadınları herkesten kıskanıyorum kuzenleri kız kardeşi annesi daha doğrusu kıskanmak değilde onu kimseyle paylaşamamak. kendimi mahvettim tedavi olmam gerek

ben hastayım ben bırakın kadınları herkesten kıskanıyorum kuzenleri kız kardeşi annesi daha doğrusu kıskanmak değilde onu kimseyle paylaşamamak. kendimi mahvettim tedavi olmam gerek

canım aynen bende öyle paylaşamıyorum hasta oldum olan bize oluyo bende araştırıyorum ama bu sorunu psikolog mu psikiyatri mi çözüyo bilmiyom :5:

merhabalar bendede kıskançlık var aşırı hatta sevgilimle sürekli bu konudan tartışıyoruz ayrılıga kadar getiriyorum bunaltıgımı söylüyor havadaki tozdan nem kapıyorum neredeyse paranoyak olduğumu söylüyor.. bende bu takıntılarımdan bıktım ve psikologa gittim oda ilaçlarla çok geç kaldıgımı ve durumumun ilerlediğini söyledi o yüzden terapi önerdi bana rendevu aldım bakalım bekliyorum testler uygulanıcakmış ondan sonra belli olucak durumum ama artık canıma tak etti hem ilişkilerimde hemde arkadaşlarımda sorun yaşıyorum çok kötü bişey..:65: :50:

mrb,

benim durumum biraz daha farklı. Telefonum çaldığında duymadıgım ve aramadan 5 dk. sonra farkedip aradıgım, telefonun sesini duymadıgım için azar işittiğim hatta o kadar sorun haline gelmişti ki neredeyse banyo yaparken bile (ıslanma ihtimali olmasa) telefonu yanıma almayı düşünmeye başlamıştım.
cuma günü görüşmek yerine cumartesi günü görüşelim dediğim için kıyameti koparan '' neden cuma değil de cumartesi'' diyip, temizlik yapıcam dedigimde ''ne temizligi neden baska bir gün değil'' diyen bir sevgilim var.
yada aksam aradıgında banyo yapıcagımı bildigi halde neden söyledikten sonra banyo yapmamışım da bir sa. sonra banyoya girmişim ve ona haber vermemişim..telefon çaldıgında bakmamışım gibi tartışmalarımız olmuştur.
-ki hala da vardır : )

evde telefon çaldıgında cevap verilmezse, onun aklına ilk gelen dısarda bişeyler yapıyo olmam. yada cep telefonum çaldıgında açmazsam, bu duymadıgımdan değil kesinlikle gizli işler ceviriyo olmamdan kaynaklanıyor. yada cuma günü yerine cumartesi günü görüşmek istiyorsam kesinlikle altında baska bir sebep vardır. temizlik bahane : ))
bana güvenmiyor musun? ne tutarsızlıgımı yada yanlış neyimi gördün? diye sordugumdaysa.. ben sana güveniyorum, güvenle alakalı değil.. diye baslayan ve mantıksız bir sürü cümleler dizini...

mrb,

benim durumum biraz daha farklı. Telefonum çaldığında duymadıgım ve aramadan 5 dk. sonra farkedip aradıgım, telefonun sesini duymadıgım için azar işittiğim hatta o kadar sorun haline gelmişti ki neredeyse banyo yaparken bile (ıslanma ihtimali olmasa) telefonu yanıma almayı düşünmeye başlamıştım.
cuma günü görüşmek yerine cumartesi günü görüşelim dediğim için kıyameti koparan '' neden cuma değil de cumartesi'' diyip, temizlik yapıcam dedigimde ''ne temizligi neden baska bir gün değil'' diyen bir sevgilim var.
yada aksam aradıgında banyo yapıcagımı bildigi halde neden söyledikten sonra banyo yapmamışım da bir sa. sonra banyoya girmişim ve ona haber vermemişim..telefon çaldıgında bakmamışım gibi tartışmalarımız olmuştur.
-ki hala da vardır : )

evde telefon çaldıgında cevap verilmezse, onun aklına ilk gelen dısarda bişeyler yapıyo olmam. yada cep telefonum çaldıgında açmazsam, bu duymadıgımdan değil kesinlikle gizli işler ceviriyo olmamdan kaynaklanıyor. yada cuma günü yerine cumartesi günü görüşmek istiyorsam kesinlikle altında baska bir sebep vardır. temizlik bahane : ))
bana güvenmiyor musun? ne tutarsızlıgımı yada yanlış neyimi gördün? diye sordugumdaysa.. ben sana güveniyorum, güvenle alakalı değil.. diye baslayan ve mantıksız bir sürü cümleler dizini...
sevgiliniz de benim gibi etraftakilere güvenmiyo herhalde valla bu benim derdim sizde onun için çözüm arayın :20:

merhabalar bendede kıskançlık var aşırı hatta sevgilimle sürekli bu konudan tartışıyoruz ayrılıga kadar getiriyorum bunaltıgımı söylüyor havadaki tozdan nem kapıyorum neredeyse paranoyak olduğumu söylüyor.. bende bu takıntılarımdan bıktım ve psikologa gittim oda ilaçlarla çok geç kaldıgımı ve durumumun ilerlediğini söyledi o yüzden terapi önerdi bana rendevu aldım bakalım bekliyorum testler uygulanıcakmış ondan sonra belli olucak durumum ama artık canıma tak etti hem ilişkilerimde hemde arkadaşlarımda sorun yaşıyorum çok kötü bişey..:65: :50:

gerçekten çok kötü bişey bi süre sonra bu kıskançlık etrafımızdakileri de bizim onlarla olan irtibatımızı da huzursuz ediyo eğer terapiden olumlu sonuç alırsanız bana da mutlaka bildirir misiniz :17:

Back