Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hastayım ben bırakın kadınları herkesten kıskanıyorum kuzenleri kız kardeşi annesi daha doğrusu kıskanmak değilde onu kimseyle paylaşamamak. kendimi mahvettim tedavi olmam gerek
sevgiliniz de benim gibi etraftakilere güvenmiyo herhalde valla bu benim derdim sizde onun için çözüm arayınmrb,
benim durumum biraz daha farklı. Telefonum çaldığında duymadıgım ve aramadan 5 dk. sonra farkedip aradıgım, telefonun sesini duymadıgım için azar işittiğim hatta o kadar sorun haline gelmişti ki neredeyse banyo yaparken bile (ıslanma ihtimali olmasa) telefonu yanıma almayı düşünmeye başlamıştım.
cuma günü görüşmek yerine cumartesi günü görüşelim dediğim için kıyameti koparan '' neden cuma değil de cumartesi'' diyip, temizlik yapıcam dedigimde ''ne temizligi neden baska bir gün değil'' diyen bir sevgilim var.
yada aksam aradıgında banyo yapıcagımı bildigi halde neden söyledikten sonra banyo yapmamışım da bir sa. sonra banyoya girmişim ve ona haber vermemişim..telefon çaldıgında bakmamışım gibi tartışmalarımız olmuştur.
-ki hala da vardır : )
evde telefon çaldıgında cevap verilmezse, onun aklına ilk gelen dısarda bişeyler yapıyo olmam. yada cep telefonum çaldıgında açmazsam, bu duymadıgımdan değil kesinlikle gizli işler ceviriyo olmamdan kaynaklanıyor. yada cuma günü yerine cumartesi günü görüşmek istiyorsam kesinlikle altında baska bir sebep vardır. temizlik bahane : ))
bana güvenmiyor musun? ne tutarsızlıgımı yada yanlış neyimi gördün? diye sordugumdaysa.. ben sana güveniyorum, güvenle alakalı değil.. diye baslayan ve mantıksız bir sürü cümleler dizini...
merhabalar bendede kıskançlık var aşırı hatta sevgilimle sürekli bu konudan tartışıyoruz ayrılıga kadar getiriyorum bunaltıgımı söylüyor havadaki tozdan nem kapıyorum neredeyse paranoyak olduğumu söylüyor.. bende bu takıntılarımdan bıktım ve psikologa gittim oda ilaçlarla çok geç kaldıgımı ve durumumun ilerlediğini söyledi o yüzden terapi önerdi bana rendevu aldım bakalım bekliyorum testler uygulanıcakmış ondan sonra belli olucak durumum ama artık canıma tak etti hem ilişkilerimde hemde arkadaşlarımda sorun yaşıyorum çok kötü bişey..