Kıskançlık mı Karakter mi?

Yok ps4 pro aldı kendine oyun düşkünü bayağı Call of Duty Modern Warfare oynuyor bir de orda sövüyor sinirleniyor adam vuramadığında Ama çok iyi oynar orası ayrı xD
Üzülerek söylüyorum ki oyun seviyor ama evlenince belirli saatlerde oynarım yada hiç oynamam birlikte film izleriz zaten sıkıntıdan oynuyorum diyor

Ayrılmaktan mı korkuyorsunuz, yani ayrılırsanız size zarar vermesinden mi çekiniyorsunuz? Neden ayrılmıyorsunuz?

Hayır kimse bana böyle anlatıp ona hak vermemi saglayamaz kusura bakmayın. Ana baba emeğiyle okuyup da elin adamının kıskançlığı yuzunden işten ayriliyorsunuz, buna ne dedi de ikna oldunuz yani aklım almıyor. Boşuna laf cambazlığı yapmayın, kendinize reva gormussunuz utanmadan.

Bence bi terapist yardimi alin nisanlanmadan once...
Malesef ikna edemiyorum çünkü benim karakterim böyle eşim olucak insan böyle giyinsin istiyorum diyor kapalı giyinerekte güzel olabilirsin illa açık saçık giyinmen gerekmiyor özel günlerde Yemeğe giderken falan zaten giyinirsin evdede zaten sana karışcak halim yok diyor ve öyle bi anlatıyor ki Hak veriyorum ve her geçen gün kafam daha çok karışıyor

Ayrılmaktan mı korkuyorsunuz, yani ayrılırsanız size zarar vermesinden mi çekiniyorsunuz? Neden ayrılmıyorsunuz?
Hayır bana zarar vermez çünkü daha önce ayrılık konusunu açtım ve sen haklısın sen böyle bi insansın ama bende böyle bi insanım ben sana bunların aksini söylersem kendimi yiyip bitiririm seni zorlayamaz sen istediğin için yaparsan yap diyor... Enteresan bi kişiliği var çözememek beni yoruyor zaten

Daha baba evinden cikmadan sana karisma hakkini nereden buluyor? Bu kiskanclik degil ayrica. Adam ruh hastasi resmen. Kendine guveni olmayanlar karsisindakini kısıtlar. Ozgurlugun elinden alinmis, kolelestirilmissin farkinda degilsin. Senin adina karar veren biri var artik. Bu ozguvensizligini yeniden tamir etmen uzun yillarini alabilir, bu adsmdan ayril. Cok mutsuz olursun. Cekilecek dert degil. Nasil dayaniyorsun aklim almiyor? Gelecegini bile elinden almis, isten cikmissin. Arkadas cevren kalmamis. Herseyden soyutlanmissin. Kiyafetlerie kadar karismis. Hatta annenler ile biryere giderken bile haber vermen normal mi? Sevgi kölelestirmez, gercek sevgi ozgur birakir.

Ben burda konuyu okurken sinir oldum siz bir de bu adamla ilişkiye devam etmişsiniz. Yani kusur bakmayın da daha ilk saçma sapan kısıtlamalarında tekmeyi basmanız gerekirken siz kopamıyorum diyorsunuz. Ne diyelim yani. Her zaman söylerim bu tarz psikopat adamlar daha evlenmeden kendini belli eder ama bizim kızlar "ay seviyor ay aman ayrılamam aslında öyle yapmak istemedi" gibi bahanelerle kendilerini avutup evlenirler sonrası malum. Aklınızı başınıza toplayın lütfen

Merhaba söylediklerinizde haklısınız ve bende farkındayım zaten ama sadece buraya sığdırdıklarım var yani bu adam beni asla zorlamıyor hiçbişey için ben böyleyim ve böyle istiyorum diye açık açık kendini ifade ediyor... Bende gerçekten çok seviyorum ve ne onunla ne onsuz kafamda net olamıyorum

Şunların 3 te birini anan baban yapsa karalar bağlar ,yobaz neyim der, isyan bayraklarını çeker evden dahi kaçarsın belki .. ama şimdi seviyorum ihh evlenince 1. Ayında biter bu sevgi hoşgeldin s.ciim ayı dersin .. off içim bunaldı hayır yapmasamda ..yasak denilince yapasim geliyor ayol..darlamayin beni

İlk aşkınız mı, yaşınız küçük mü? Kendi benliğinizi unutacaksınız bir süre sonra. Belki bir ay belki bir yıl belki yıllar sonra dönüp kendinize kızacaksınız, neden bu kadar taviz verdim diye. Metrobüse binme taksiyle git demek kıskançlık değildir. Hastalıktır. Aslında içten içe siz de farkındasınız ki bu konuyu açmışsınız. Ama ayrılmaya gücünüz yok. Ondan ayrı kaldığınız zaman diliminde düşününce saçma olduğunu fark ediyor olmalısınız ama anladığım kadarıyla onunla konuştuğunuzda kendi cümlelerini çok iyi bir şekilde kullanıp sizi ikna ediyor, sevginin her şeyi çözebileceğini kelimeleri iyi oynayarak size karşı kullanıyor. Aslında biraz uzak kalsanız, o ayrılığı yaşasanız ve yalnızlığın boşluğuna düşmeseniz siz de bunların kıskançlık değil, sevgi değil de hastalık olduğunun farkına varacaksınız. Umarım o farkındalığı iş işten geçtikten sonra görmezsiniz. En güzel yıllarınızı heba etmezsiniz.

Seni manipule etmis. Akil oyunu bu. Seni zorlamiyor gibi gorunuyor. Ama manipule edilmissin. Resmen su yasadiklarin psikolojik siddet. Ozgurlugun kisitlandirilmasi da suc bu arada

Aynen bu söyledikleriniz gibi oluyor...

Sizi zorlamıyor mu? Yani bunları yapmadığınız takdirde tavır almıyor mu? Her şey yolunda mı gider eğer bildiğinizi okursanız? Ya da ben seni seviyorum, o iş arkadaşların benden daha mı değerli, ilişkimizden daha mı değerli, gibi cümleler kurmuyor mu?

Hala daha çok iyi biri ama şöyle ama seviyorum demez mi bir de.

Kuruyor malesef bakın sinirinizi anlıyorum bende bu durumun farkındayım ama içinden çıkamıyorum ayrılmak istiyorum bi yandan seviyorum bi yandan onsuz yaptıklarımdan Artık zevk almıyorum mesela şöyle diyim tatile gidicem ama hayatımda o olmadan gitsemde eksik hissediceğimi düşünüyorum

Ben onları yazarken sinirli değildim. Sonuçta sizin hayatınız, cefasını da sefasını da siz çekecek veya süreceksiniz. Fakat yolun sonunun karanlık olduğunu bilen biri olarak uyarmak amaçlı belki küçük bir nebze faydası olur amaçlı yazıyorum. Sizin ilk ilişkiniz mi, ilk kez mi aşık oldunuz?

Hanımefendi benim size önerim bir süre uzak durup bir hayatınızı gözden geçirin ve ilişkinizi ilk günden itibaren düşünün. Ama bildiğiniz böyle oruca girin. Hiç konuşmayın görüşmeyin. Hayatınızda olmak istediğim yerde miyim sorusuna onun sesi karışmadan cevap arayın.

Neden derseniz bence bu şahıs size basbayağı psikolojide gaslighting diye adlandırılan suistimali yapıyor. Ve buna maruz kalanlar genelde o kişiden uzaklaşmadan bunu farketmiyor. Ortadaki bir gerçeği alıyor, sözde size başka bir açıdan gösterip gerek suçluluk duygusu kullanarak gerek uzun tartışmalarla kafanızı karıştırarak aslında manipülasyon uyguluyor. Ve bir bakıyorsunuz onun lafına gelmişsiniz. Ve bunu kademeli uyguluyor ki siz alıştıkça bir üst seviyeye çıkabilsin. Yavaş yavaş istediği konuma çekmeye çalışıyor. Bakın "bağrını başkası görmesin" deyip dekolteniz ile başlamış "seni başkası görmesin" deyip işinizden etmeye kadar getirmiş. Nerede duracak ne zaman tatmin olacak bilemezsiniz. Ya yukarıda dendiği gibi mesele üstünüzden kapı kilitlemeye gelirse. Anne-baba ile görüştürmemeye getiren insanlar var.

Okuduğumuz haberlerdeki insanlar bir günde o duruma gelmiyor. Size ilişkinizin ilk ayında işini bırak, kimseyle bensiz görüşme, saat başı beni ara deseydi ne yapardınız bir düşünün.

Ve ayrıca sempatinizi bir kenara bırakın. Onu değil kendinize öncelik verin. Bilmeden yapıyorsa ciddi psikolojik sorunu var ve normal sanıyor. Filmlerdeki gibi aşk bir halt düzeltmez. Kendinize yazık edersiniz. Birşeyler onun yüzünden kaybolsun ki dönüp kendine baksın. Depresyona girerse de girsin. Yardım aramaya iter onu. İyilik yapmış olursunuz.

Yok bilerek yapıyorsa bildiğiniz psikopattır. Çok ciddiyim kaçın gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…