Üzülerek söylüyorum ki oyun seviyorYok ps4 pro aldı kendine oyun düşkünü bayağı Call of Duty Modern Warfare oynuyor bir de orda sövüyor sinirleniyor adam vuramadığındaAma çok iyi oynar orası ayrı xD
Ayrılmaktan mı korkuyorsunuz, yani ayrılırsanız size zarar vermesinden mi çekiniyorsunuz? Neden ayrılmıyorsunuz?Haklısınız banada birisi anlatsa direk uzak dur derim...Ama gerçekten anlayamıyorum çünkü bi yandan bana diyor ki akşam olmadığı sürece sabahtan çık ister arkadaşınla ister tek başına ben sana bişey demiyorum diyor evet ama bende istediğim gibi giyinmedikten sonra hiçbi isteğim kalmıyor
Hayır kimse bana böyle anlatıp ona hak vermemi saglayamaz kusura bakmayın. Ana baba emeğiyle okuyup da elin adamının kıskançlığı yuzunden işten ayriliyorsunuz, buna ne dedi de ikna oldunuz yani aklım almıyor. Boşuna laf cambazlığı yapmayın, kendinize reva gormussunuz utanmadan.Karşımdaki insan sizin karşısınıza geçse size öyle bi kendini anlatır ki hak verirsiniz çünkü her şeye bi mantıklı açıklaması var sizi sanki büyülüyor ve hak veriyorsunuz... Dışardan bakıldığında çok kötü görünüyor biliyorum ama yaşadığım onca güzel huyuda var ve içimde sevgi var malesef yoksa bi insan neden sabreder ki bu kadar zaman lütfen anlamaya çalışın yargılanmak için değil kendimce bi çözüm bulmak fikir almak ne biliyim bu kötü durumdan çıkmak istiyorum ama inanın öyle Ayrıl gitsin demek yazarken kolay oluyor
Malesef ikna edemiyorum çünkü benim karakterim böyle eşim olucak insan böyle giyinsin istiyorum diyor kapalı giyinerekte güzel olabilirsin illa açık saçık giyinmen gerekmiyor özel günlerde Yemeğe giderken falan zaten giyinirsin evdede zaten sana karışcak halim yok diyor ve öyle bi anlatıyor ki Hak veriyorum ve her geçen gün kafam daha çok karışıyorBence bi terapist yardimi alin nisanlanmadan once...
Üzülerek söylüyorum ki oyun seviyorama evlenince belirli saatlerde oynarım yada hiç oynamam birlikte film izleriz zaten sıkıntıdan oynuyorum diyor
Hayır bana zarar vermez çünkü daha önce ayrılık konusunu açtım ve sen haklısın sen böyle bi insansın ama bende böyle bi insanım ben sana bunların aksini söylersem kendimi yiyip bitiririm seni zorlayamaz sen istediğin için yaparsan yap diyor... Enteresan bi kişiliği var çözememek beni yoruyor zatenAyrılmaktan mı korkuyorsunuz, yani ayrılırsanız size zarar vermesinden mi çekiniyorsunuz? Neden ayrılmıyorsunuz?
Daha baba evinden cikmadan sana karisma hakkini nereden buluyor? Bu kiskanclik degil ayrica. Adam ruh hastasi resmen. Kendine guveni olmayanlar karsisindakini kısıtlar. Ozgurlugun elinden alinmis, kolelestirilmissin farkinda degilsin. Senin adina karar veren biri var artik. Bu ozguvensizligini yeniden tamir etmen uzun yillarini alabilir, bu adsmdan ayril. Cok mutsuz olursun. Cekilecek dert degil. Nasil dayaniyorsun aklim almiyor? Gelecegini bile elinden almis, isten cikmissin. Arkadas cevren kalmamis. Herseyden soyutlanmissin. Kiyafetlerie kadar karismis. Hatta annenler ile biryere giderken bile haber vermen normal mi? Sevgi kölelestirmez, gercek sevgi ozgur birakir.
İlk aşkınız mı, yaşınız küçük mü? Kendi benliğinizi unutacaksınız bir süre sonra. Belki bir ay belki bir yıl belki yıllar sonra dönüp kendinize kızacaksınız, neden bu kadar taviz verdim diye. Metrobüse binme taksiyle git demek kıskançlık değildir. Hastalıktır. Aslında içten içe siz de farkındasınız ki bu konuyu açmışsınız. Ama ayrılmaya gücünüz yok. Ondan ayrı kaldığınız zaman diliminde düşününce saçma olduğunu fark ediyor olmalısınız ama anladığım kadarıyla onunla konuştuğunuzda kendi cümlelerini çok iyi bir şekilde kullanıp sizi ikna ediyor, sevginin her şeyi çözebileceğini kelimeleri iyi oynayarak size karşı kullanıyor. Aslında biraz uzak kalsanız, o ayrılığı yaşasanız ve yalnızlığın boşluğuna düşmeseniz siz de bunların kıskançlık değil, sevgi değil de hastalık olduğunun farkına varacaksınız. Umarım o farkındalığı iş işten geçtikten sonra görmezsiniz. En güzel yıllarınızı heba etmezsiniz.Hayır bana zarar vermez çünkü daha önce ayrılık konusunu açtım ve sen haklısın sen böyle bi insansın ama bende böyle bi insanım ben sana bunların aksini söylersem kendimi yiyip bitiririm seni zorlayamaz sen istediğin için yaparsan yap diyor... Enteresan bi kişiliği var çözememek beni yoruyor zaten
Seni manipule etmis. Akil oyunu bu. Seni zorlamiyor gibi gorunuyor. Ama manipule edilmissin. Resmen su yasadiklarin psikolojik siddet. Ozgurlugun kisitlandirilmasi da suc bu aradaMerhaba söylediklerinizde haklısınız ve bende farkındayım zaten ama sadece buraya sığdırdıklarım var yani bu adam beni asla zorlamıyor hiçbişey için ben böyleyim ve böyle istiyorum diye açık açık kendini ifade ediyor... Bende gerçekten çok seviyorum ve ne onunla ne onsuz kafamda net olamıyorum
Aynen bu söyledikleriniz gibi oluyor...İlk aşkınız mı, yaşınız küçük mü? Kendi benliğinizi unutacaksınız bir süre sonra. Belki bir ay belki bir yıl belki yıllar sonra dönüp kendinize kızacaksınız, neden bu kadar taviz verdim diye. Metrobüse binme taksiyle git demek kıskançlık değildir. Hastalıktır. Aslında içten içe siz de farkındasınız ki bu konuyu açmışsınız. Ama ayrılmaya gücünüz yok. Ondan ayrı kaldığınız zaman diliminde düşününce saçma olduğunu fark ediyor olmalısınız ama anladığım kadarıyla onunla konuştuğunuzda kendi cümlelerini çok iyi bir şekilde kullanıp sizi ikna ediyor, sevginin her şeyi çözebileceğini kelimeleri iyi oynayarak size karşı kullanıyor. Aslında biraz uzak kalsanız, o ayrılığı yaşasanız ve yalnızlığın boşluğuna düşmeseniz siz de bunların kıskançlık değil, sevgi değil de hastalık olduğunun farkına varacaksınız. Umarım o farkındalığı iş işten geçtikten sonra görmezsiniz. En güzel yıllarınızı heba etmezsiniz.
Sizi zorlamıyor mu? Yani bunları yapmadığınız takdirde tavır almıyor mu? Her şey yolunda mı gider eğer bildiğinizi okursanız? Ya da ben seni seviyorum, o iş arkadaşların benden daha mı değerli, ilişkimizden daha mı değerli, gibi cümleler kurmuyor mu?Merhaba söylediklerinizde haklısınız ve bende farkındayım zaten ama sadece buraya sığdırdıklarım var yani bu adam beni asla zorlamıyor hiçbişey için ben böyleyim ve böyle istiyorum diye açık açık kendini ifade ediyor... Bende gerçekten çok seviyorum ve ne onunla ne onsuz kafamda net olamıyorum
Hala daha çok iyi biri ama şöyle ama seviyorum demez mi bir de.Şunların 3 te birini anan baban yapsa karalar bağlar ,yobaz neyim der, isyan bayraklarını çeker evden dahi kaçarsın belki .. ama şimdi seviyorum ihh evlenince 1. Ayında biter bu sevgi hoşgeldin s.ciim ayı dersin .. off içim bunaldı hayır yapmasamda ..yasak denilince yapasim geliyor ayol..darlamayin beni
Kuruyor malesefSizi zorlamıyor mu? Yani bunları yapmadığınız takdirde tavır almıyor mu? Her şey yolunda mı gider eğer bildiğinizi okursanız? Ya da ben seni seviyorum, o iş arkadaşların benden daha mı değerli, ilişkimizden daha mı değerli, gibi cümleler kurmuyor mu?
Ben onları yazarken sinirli değildim. Sonuçta sizin hayatınız, cefasını da sefasını da siz çekecek veya süreceksiniz. Fakat yolun sonunun karanlık olduğunu bilen biri olarak uyarmak amaçlı belki küçük bir nebze faydası olur amaçlı yazıyorum. Sizin ilk ilişkiniz mi, ilk kez mi aşık oldunuz?Kuruyor malesefbakın sinirinizi anlıyorum bende bu durumun farkındayım ama içinden çıkamıyorum ayrılmak istiyorum bi yandan seviyorum bi yandan onsuz yaptıklarımdan Artık zevk almıyorum mesela şöyle diyim tatile gidicem ama hayatımda o olmadan gitsemde eksik hissediceğimi düşünüyorum
Ne kadar kötü kalplisiniz... Sevgi sadece iyi insanlara mı hissediliyor? Yeri geliyor ailemizle çok kötü şeyler yaşıyoruz veya bi kötülüklerini görüyoruz içinizdeki sevgi yokmu oluyor sizin??Hala daha çok iyi biri ama şöyle ama seviyorum demez mi bir de.
Merhabalar beni uzun süredir yiyip bitiren bir derdim var. 2,5 yıllık birlikteliğim var ben 25 o 27 yaşında nişanlanma süremiz yaklaştı ama ben Artık davranışlarından korkmaya başladım ben işi gücü olan arkadaşlarıyla takılan eğlenen bana baskı yapmayan Bir ailede büyüdüm bu kişiyle tanıştığımda her şey çok hızlı gelişti sürekli benim gözümün içine bakıyor aşırı ilgileniyordu açıkçası hala öyle elindeki imkanını hep bana kullanır nereye istesem oraya gideriz ben ne istesem onu yeriz yeter ki iste modunda hep. İlk zamanlar yavaş yavaş kıskançlık başladı ve ben malesef tamam dedim çünkü hak veriyordum dekolte giyme dedi tamam dedim erkek arkadaşları sil dedi tamam dedim bende kıskanç olduğum için işimede gelmişti karşılıklı yapıyorduk sonuç olarak ahhh şimdi olsa ben asla kıskanmam....Nasıl olduğunu anlamadan iyice arttı bu kısıtlamalar metrobüse binme taksiye bin öyle işe git parasını ben veririm, iş yerinde kimle konuştun ne konuştun işe gidene kadar telefonla konuşuyoruz işte konuşuyoruz eve dönene kadar yine konuşuyoruz...5 dk geç çıksam kıyamet kopuyor mesain bitti geç çıkmayacaksın şöyle böyle onu giyme bunu giyme derken paspal paspal giyinmeye başladım ama asla işe gidilcek kıyafetler değil gömlek bile yasak bol pantolon bol tşört gidip geliyorum en son baskılarıyla Resmen zorla işten ayrıldım tamamen zorla nasıl derseniz çok uzun kendisi çalışma arkadaşlarımı arayarak beni rezil etti...çalışma ben ne istersen alırım sıkıntı yok diyordu bende o zaman çok takmadım çünkü bende evlenince çalışmak istemiyordum ama şuan evde olmama rağmen sürekli kısıtlanıyorum beyaz tşört giyme, saçma sapan kızları takip etme birini takip edicekken bile önce ona söylüyorum yoksa kavga kıyamet engelliyor hemen sürekli benden izin Al diyip duruyor yani ailemle biyer giderken bile alıcakmışım o zaten tamam dermiş ama ona önceden söylemeliymişim çok uzun oldu ama daha sayısız örnek var malesef normalde hiç böyle biri değildim herkes şaşırıyor nasıl sabrettin diye ama bi şekilde onu seviyorum hep iyi anılarımız aklıma geliyor ve onu aptal gibi bırakamıyorum devam edincede korkuyorum evlenince büyük sorun yaşamaktan...Ayrıca kendisi son zamanlarda aniden sinirlenmeye başladı bide çok takıntılı evden çıkmadan aşırı bi kontrol eder ayakkabıları asla kirlensin istemez arabası zaten çocuğu gibi iner biner sağına soluna bakar...yani beni seviyor ediyor çok güzel ama korkuyorum evlenince zaten şöyle olmaz böyle olmaz biyere gidip gelirken haber verirsin bende sana veriyorum izin alıyorum gocunmuyorum diyor ben Artık salak gibi oldum nolur bi çıkar yol gösterin