- Konu Sahibi LilyEriksen
-
hahaaaaaynen ya , bak millet giymiş derim , bananeeeeeeee hemen aynı cevap , dediğin gibi türk erkekleri mi diyelim ne diyelim bilemiorum :))
bencee erkeklık ıc gudusu yaa artık namusu olduk yaa onların ondann :)) ama dozu artmadkca guzle bısey kıskanmak kıskanılmak ..
ama tabı ılerde herseyıme karısrsa bende tavrımı koyarım dıe dusunuorum cnku onla bızı sortumzla sevdı etegımzle sevdı huh
iyi taktik ama bazıları öyle yola gelmiyor.. :)baştan taviz verme bence!! bana flört ederken bişey demiyordu ama evlendikten sonra bir iki demeye başladı sonra ben aynen şunu söyledim ben flört ederkende böyle giyiniyordum şimidi de böyleyim değişmedim ki dedim haa tabi artık evli olduğum için nerde ne giyineceğime özen gösteriyorum baştan resti çektim ben bidaha kıyafet konusunda seninle tartışırsam dahaaa da açık giyinirim dedim..çok fazla değişti şimdik
bak cnm sana karışması tamamen seni sevmesi ve seninle gerçekten evlilik düşünmesi sakın taş atmayın kndi düşüncem karışmayan evlilik düşünmüyor demedim.. ve seni gözden bile sakınması.. bunu asla unutma.. o erkeklerin arasında o biliyor. her gün yoldan gecenlere wayy şunun bacağına bak diyorlar o erkek arkadaşında bunu düşünüyor ve bnm sevgilim öyle lafları hak edemez diyor ve böyle giyinmeni istiyor bnce bişey bulma.. ayrıca hediyeyle gelmeside iyi..Baştan taviz vermişim ben valla artık 4 sene oldu ipin ucu kaçtı , bundan sonrası için deneyebilirim :)
Bende diyorum bazen işte giyip giderim napcak sonunda ne var ayrılcak mı falan diye ama , sonra günümüz bozuluyo bütün gün 5 karış suratla geziyoruz falan ...
Bakalım değişiyo gibi benimkide neler görcez hayırlısı :)
aynen bnmkide öyledir.. :) ikna kabiliyeti çok kuvvetli hep düşünür tanışınır sorar soruşturu gelip bni ikna eder.. :)kıskanç aslında karışır ama anlayışlıdırda.tabi sort banada giydirmes askılı yasagını ilk günden koyduk kolay oldu giymedigim için
bizim bu konuda anlaşmamızın sebebide ikimizde kıskançıs oyüzden anlıyorum neyi neden kıskandıgını.yada bana mantıksız geliyosa saatlerce acıklıo.içinde kalmışşsa kırdıgını düşünüosa öbür gün yine konusu acılıo ikna cabaları kuvvetli artık onun..
ama böyle zıt olunca da sen onu anlayamıosun tabi. yinede eniştesi babası gibi birine dönüşmesini bekleme ondan.karakter huy meselesi birazcıkta..
derginin adı co ile mi başlıyor:)))))))))
kavga ettikten sonra dergi ve şortla gelmesi bana çok sempatik geldi :)))
aynı biz.. kavga edilir.. ben rest çeker gibi konuşurum küserim.. sonra gönlümü almak için bin takla atar.. vallahi de öyle tatlıdır ki başarır:)) ama kıskançlığı biter mi -hayır..
hahaaaaaynen ya , bak millet giymiş derim , bananeeeeeeee hemen aynı cevap , dediğin gibi türk erkekleri mi diyelim ne diyelim bilemiorum :))
bencee erkeklık ıc gudusu yaa artık namusu olduk yaa onların ondann :)) ama dozu artmadkca guzle bısey kıskanmak kıskanılmak ..
ama tabı ılerde herseyıme karısrsa bende tavrımı koyarım dıe dusunuorum cnku onla bızı sortumzla sevdı etegımzle sevdı huh
aynen aynen şortumla eteğimle sevdi yani :) , dediğin gibi namusları olarak gördükleri için bencede , annem anneannem falan hep diyor , seni çok seviyor napsın ondan başkaları sana baksın istemiyo vs :))
kıskanç erkekte hiç çekilmez anam ya ..nyse ama sortla kapıya gelmesi falan cok sempatik..değişebileceğe benziyor.. dediğim dedik değil en azndan.. olmadı arkadas gbi psikyrste gidersnz siz ilaç yazaradam vixdan azabndan düzelir...
evet bende öyle düşünüyorum hani dediğini yapmayınca günler tavır alan küsen birisi değil , şort giyersem o bana kızar sonra ben ona niye kızıyon diye kızarım , tartışırız akşamına affettirir kendiniama tabi buda bi süre sonra can sıkıyo , hiç olmasa daha iyi olcak... doktora gittim içiyom ilaç falan diyebilirim gizliden
bak cnm sana karışması tamamen seni sevmesi ve seninle gerçekten evlilik düşünmesi sakın taş atmayın kndi düşüncem karışmayan evlilik düşünmüyor demedim.. ve seni gözden bile sakınması.. bunu asla unutma.. o erkeklerin arasında o biliyor. her gün yoldan gecenlere wayy şunun bacağına bak diyorlar o erkek arkadaşında bunu düşünüyor ve bnm sevgilim öyle lafları hak edemez diyor ve böyle giyinmeni istiyor bnce bişey bulma.. ayrıca hediyeyle gelmeside iyi..seviyo çoçukçağızz..
kendiside öyle diyo zaten , ben görüyorum duyuyorum erkeklerin neler konuştuğunu falan diye , bi kere otobüste başka bi bayana fortçuluk yapan bi adamla bile tartışmıştı valla , sonra kendi kendine deliriyo bide ya sana yapsalardı :)) bazen kız arkadaşlarımla uzak yerde buluşcaksam taksi parası vermeye falan başlamıştı bana otobüse binmeyim die
Ben degisecegini hic dusunmuyorum insan genelde 7 sinde neyse 70 indede oyledir.
Nisanlin ya kompleksli ya da sana guvenmiyor, baska birsey goremedim ben.
Sokakta gezerken gozunu kapatarak gezecek halin yok herhalde, erkegede bakarsin kadinada onun yaninda baskalarina bakacagini dusundugu icin kendine olan guveninde bi sorunda olabilir.
Seven insan kiskanir derler, ama bunun sevmekle ilgisi oldugunu sanmiyorum. Partnerimizin bazi huylari tolere edilebilir, ama herseyin fazlasi zarar.
Mesela tutumlu insan iyidir ama cimri insan iyi degildir vermeyi seven insani severiz ama savurgan olan iyi degildir
Temiz imandan gelir, ama asirisi insani bayar gibi gibi gibi..
evet çok haklısın çok değişceğini tamamen 180 derece değişceğini sanmıyorum ama , törpülüyebilirim diye düşünüyorum...
aynı dert benimde basımda var biz ilk cıkmaya basladığımızda mini etekleri giyer gezerdim ilk 3 ay geçince şu son 1 seneye kadar hep pantolon kombinlerdim sinir olurdum istediğim gibi giyinemezdim falanama şimdi olgunlastı elbise giymeme karışmıyor ama boyu dizden yukarı olmucakmıs şort giymem yasak o şekilde mini anca hepsi dizdeymiş teee dizde olana kapri denir ne şortu üstüm renkli ve süslüyse sen neden süslendin ki oluyorr pespembe ruj sürsem amacım ne oluyor valla bende cözemedim çok kıskancmıs onu sinirlendirmemem gerekiyormus
yalnız olmadığımı bilmek güzel
benimkinde bikini yoktu ama , geçenlerde havuza gittik , işte üzerime hani bu sene moda dantel gibi elbiselerden giydim , içimi gösteriyo tabi , olay oldu oda , e saf sevgilim benim bikiniye bişi demion ona dion , neymiş efendim o daha seksi gösteriomuş , yahu turistler memelerini açmış tangaları giymiş , öyle gezio , benimki ona takılıyo. Dünya güzeli olduğum için tabi herkes onlara değil bana bakcak ona göre işte püfffff , dediğin gibi yakalamalıyım. Evlenincede keşke sevgiliyken tutaydım diyebilirim :)
Beklemiyorum o derece ama , biraz nefes almak istiyorum ya :)
neyse oda güzel bnmki bni ikna etmeden bırakmıyor maşallaahh.. günlerrr bile sürebilir asık suratı ki sırf anlamam için. :)
valla kıskanmasından bıkıyorum diyorum ama , bu kadarda istemem yahu ...
sonuçta sen mini giyince , erkeklerin sana bakmasından rahatsız olmuyorsa , oturup düşünürüm ben olsam :///
canım ya şimdi tatlı geliyor ama önlem almalısın bence, evlenince 'artık kocanım' triplerine girip iyice abartmasın da...
inşallah çok mutlu olursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?