- Konu Sahibi LilyEriksen
-
Biliyorum , zilyon kere bu konu konuşuldu burda ama birde ben içimi dökeyim rahatlayım dedim arkadaşlarım.
Öncelikle bizi anlatarak başlayım olaya ,
23 yaşındayız 4 yıldır birlikteyiz , ben üniversiteyi bitirdim , erkek arkadaşımında son senesi , ikimizinde aileleri bizi biliyor yani bilmekten öte nişanlı çiftlerden farkımız yok diyebilirim , o bize gelir ben onlara giderim sık sık falan bi işin resmiyete dökülmesi kaldı onun haricinde siz bizi nişanlıdan farksız olarak düşünebilirsiniz.
Şimdi içimi dökeyim sizlere , derdimi anlatayım...
Sevgilim çok kıskanç , ne yaptıysam çözemedim bu olayı. Kaç kere küstüm , kaç kere ayrılırım dedim ama yok nafile 1 hafta 2 hafta değişse sonra gene eskisi gibi oluyor. Birde sinir olduğum ve daha çok üzüldüğüm ne biliyomusunuz. İkimizde İzmirliyiz , yani İzmiri genelde rahat insanlar diye bilirler diye söylüyorum. Benim bu yaşıma kadar babam karışmamıştır kıyafetime , şimdi karışılmaya başlayınca yediremiyorum kendime. Erkek arkadaşımında ailesi rahattır , babası ne annesine ne ablasına karışır , ablasıda evli onunda eşi hiç karışmıyor. Benimki kime çekti bilmiyorum((
Örnek vermek gerekirse mesela ben minnacık şort giymek istemiyorum ki , dizimin üzerinde olsa bile hemen laf yiyorum , laf olmasada tavırlarında hemen bi gariplik hemen bi gerilme hissediyorum , zaten hiç göğüs dekoltesi giymem o konuda bi sorun yokta , varsa yoksa şu bacak. He bide bu sene şu moda olan omuz açık badyler falan , nolcak ki omuz açık giymemden aklım almıyor.
Bilirsiniz biz kızlar erkeklere değil , birbirimize kendimizi göstermek için giyiniriz , bende çevremdeki böyle giyinen arkadaşlarımı görünce kıskanıyorum , ayrıca ne zaman görüşsek görümcemde evli barklı çocuklu 30 yaşında kadın ama oda şortlarla elbiselerle çeşit çeşit kıyafetlerle , bende kıskanıyorum elimde olmadan , sonra sevgilime bak ablanda böyle diyince banane ondan eniştem laf etsin diyip işin içinden çıkıyor.
Zaten olay sadece kıyafet açıkmış kısaymış oda değil , biraz kokoş bi kıyafet olsun hemen dikkat çekici olduğuni söyler kızar falan
Sadece kıyafet mevzusuda değil aslında , benim heray düzenli takip ettiğim bi kaç dergi var , onunlayken dergi aldığım zaman mesela kapağında konular yazar ya , "ahmet mehmet sahilde yakalandı" böylede bi alt başlık var. Hemen , yok efendim sen ne biçim dergiler okuyosun bilmemne , sanki tüm dergi ondan ibaret.
Sonra sokakta yürürken doğal olarak karşıya bakıyorum , sonra karşıdan bi erkek geliosa ve bende ona baktıysam , bakmak derken hani boş bakarsınız ya siz karşıya bakıyorsunuzdur , bi anda adam belirir falan , yani sadece bakarsınız görmezsiniz , işte öyle baktığımı bi görsün aman aman aman olayyyyy , ben deli olduğum için yanımda sevgilim varken elalemin adamlarını kesicem tövbe tövbeeeee.
Daha bunlar gibi bi sürü kıskançlık örnekleri işte arkadaşlar , son olarak bugün balkonumda kamerada konuşuyorduk. Ev elbisem vardı üzerimde , oha sen balkona bunla mı çıkıyosun diye delirdi , sonra bende delirdim , baya kavga ettik internette bende ağır konuştum resti çektim falan artık , 2 3 saat sonra aradı dışarı çıkarmısın dedi , bende çıktım , bana o gün aldırmadığı o dergiyi ve dizimden bi karış falan üstüne gelen bi şort almış. Ben şok oldum tabi , hem gülüp hem ağlamaya başladım falan. Neyse özür diledi , bidaha yapmıcam dedi barıştık , ama biliyorum ki gene yapıcak. Çünkü kıskançlık yüzünden kavga ettik , kapıma geldi , bidaha yapmıcam dedi , özür diledi barıştık , gene yaptı gene yaptı , ve ben her seferinde affediyorum .
Gerçi böyle şort mort almışlığı ilk , yani kızdığı şeyleri bidaha yapmıcam der gibi hediyeler alması biraz daha ciddi olduğunu düşündürdü ama bilmiyorum ben hala...
Sizce ne yapayım şimdi bu çocukla , başında böyle sevgilileri nişanlıları eşleri olanlar var mı ? Nasıl davranıyorsunuz , nasıl idare ediyorsunuz , orta yolu nasıl buluyorsunuz ?
Evlenince yada askere gidince değişir diyorlar , sizce ne kadar gerçek ?
Çok uzun oldu ama , okuyan ve cevaplayan herkese çok teşekkürler....
:44:
ben sevgilime kıskanç derdim de degilmiş
nasıl katlanırsın bilmem ama zaten 4 yıldır hayatında..yola geliyo giibi ama iyice cozutmasa bari.
normalde bu karşıdan gelen erkek muhabbetini kadınlar yapar.sen ona mı baktın bacagna mı baktın nie gözün oraya kaydı falan .sizde işler degişik..
en iyisi sevgilime laf etmimm ben.aman allah korusun
ama sonra sortuna badine karışmayınca da artık bu cocuk beni sevmiyo demede.biz kızlara yaranılmıyo malum
baştan taviz verme bence!! bana flört ederken bişey demiyordu ama evlendikten sonra bir iki demeye başladı sonra ben aynen şunu söyledim ben flört ederkende böyle giyiniyordum şimidi de böyleyim değişmedim ki dedim haa tabi artık evli olduğum için nerde ne giyineceğime özen gösteriyorum baştan resti çektim ben bidaha kıyafet konusunda seninle tartışırsam dahaaa da açık giyinirim dedim..çok fazla değişti şimdik
Bende varya hiç kıskanç değilimdir ya , o böyle olduğu için beni anlasın diye yapıyorum mesela onu sıkmak boğmak için , ona baktın mı şuraya mı baktın yada o kız sana baktı gördüm falan diye , bu sefer seviniyo beni kıskandın diye , hey allahımmm yardım et :)
Sende sevgilinin kıymetini bil o zaman maşallah diyim canım
Hayatta demem beni sevmiyo diye valla , öpüp başıma koyarım
Baştan taviz vermişim ben valla artık 4 sene oldu ipin ucu kaçtı , bundan sonrası için deneyebilirim :)
Bende diyorum bazen işte giyip giderim napcak sonunda ne var ayrılcak mı falan diye ama , sonra günümüz bozuluyo bütün gün 5 karış suratla geziyoruz falan ...
Bakalım değişiyo gibi benimkide neler görcez hayırlısı :)
valla benimki de deniz muhabbetine dayanamıyordu çünkü bikini olayına tersti ben giyiniyordum yine giyiniyorumbenimkisi belkide başka şeylerdendir tavrım..ama sen tavizzz verme yakala kaçan ipin ucunu
kıskanç aslında karışır ama anlayışlıdırda.tabi sort banada giydirmes askılı yasagını ilk günden koyduk kolay oldu giymedigim için
bizim bu konuda anlaşmamızın sebebide ikimizde kıskançıs oyüzden anlıyorum neyi neden kıskandıgını.yada bana mantıksız geliyosa saatlerce acıklıo.içinde kalmışşsa kırdıgını düşünüosa öbür gün yine konusu acılıo ikna cabaları kuvvetli artık onun..
ama böyle zıt olunca da sen onu anlayamıosun tabi. yinede eniştesi babası gibi birine dönüşmesini bekleme ondan.karakter huy meselesi birazcıkta..
derginin adı co ile mi başlıyor:)))))))))
kavga ettikten sonra dergi ve şortla gelmesi bana çok sempatik geldi :)))
aynı biz.. kavga edilir.. ben rest çeker gibi konuşurum küserim.. sonra gönlümü almak için bin takla atar.. vallahi de öyle tatlıdır ki başarır:)) ama kıskançlığı biter mi -hayır..
Çok fazla takılacak bir problem değil.
Fena mı, bir sürü şortun olur seninde
benım esımde sevgılılık ve nısanlılık donemınde senın sevgılıne bın basıcak sekılde kıskanctı 4sene neler cektım benı gercekten bu konuda yıprattıgını anlayınca bırden duzeldı 3senelık evlıyız arada ufak kıskanclıklar olur eskı paronoyaklıklarıyla kıyaslanmaz bıle.
4senenın sonunda pıskıyatrıste goturucem senı yoksa ayrılıcaz dedım 4.senede ıkna oldu gelmeye cok kararlıydımneyse ben esımı goturdum pıskıyatrıste anlattım bole bole dıye adam benı dınledıkten sonra bıde esımle konustu ve benı cok yıprattıgını bunalıma soktugunu soluyerek bana ılac yazdı ozamankı nısanlım sımdıkı esımı goturdum bana ılac yazıldı ogunden sonra adamın paronoyaklıgından eser kalmadı,neler neler yasadım 4senede neler neler omrumu torpulemıstı
Hergün bu sebeplerin herhangi birinden dolayı kavga ettiğimizden maalsef takılcak bi konu oluyo canım ya , başına gelmeyen bilmez :))
Bu gidişle öyle olcak zaten sanırım :)))
Haklısın bi yerde,
ben de sevgilimi kıskanırım,
onun beni kıskanması hoşuma da gider, ama kıskançlık yüzünden kavga ettiğinde sinirden deliye dönerim.
Yani sadece kıskansa ve uygun bir dille konuşsa yine de sen bilirsin dese eyv, ama kavga çıkarması çok kötü.
Sonuçta bir ilişki yaşıyorsunuz ve aranızın abuk sabuk şeylerden bozulması ilişkinizin iplerini inceltir, koparacak dereceye getirir.
yaw bişiy dicem kızcaksınız:) benimki de hiç karışmıyo kılığıma kıyafetime:S ya insan bu etek azcık kısa olmuş fln der yok arkadaş.
kıskançlık huyu hiç yoktur. arada kıskanılmak hoşuma giderdi ama kıskanmıyo adam yahu:) evet deli gibi aşık eminim de biraz fazla rahat benimkisi. ben de tam tersi bi kızla gülerek konuşsun basarım kavgayıbeni kıskandı diye sevinmez hiç sinirlenir. sanırım kıskançlık olgusu doğasında yok adamın
ahhhhhhh ahhhh benımkıde fena anacım tatıl yerı cocu ama yok anam bu türk erklerı hep boyleee :))
tatilde bısey demıo Allahtan sımdılık amaaa kısa bıseyle topuklu falan gymeme aslaa ızın vermezz gosterıorum tatılde bak gıymıs herkes ddie dıo onlarla sen bırmısın sen cuval gıysen gene bakıolar sana dıo Allahımm sankı herkes benı beklıo yaaa.
Ama aşkımın hakkını yemeyım aynı unideyız grpca eglenmeye bıyere gttmzde altıma super mını etegımıde gıyerım ten rengı corabımıda cekerım ızın verır bır kerelgıneee .))
Aşkımm benım yaa yerım onu yerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?