Kıskançlık kıskançlık kıskançlık.......

denedim canım denemem ki , binlerce kez denedim ama ben öyle giyinince bi sürü kişi bana bakıyormuş ve oda kaldıramayıp sinir oluyormuş olay bu...

ama benimde düşüncem şu ; sonuçta çok çok frapan bakanın 100 kere daha bakacağı şekilde giyinmiyorum ki , bakan o an bakar geçer ben giderim arkamdakine bakar , bu kadar takılma 2 saniyelik şeye diyorum ama olmuyor maalsef...

benm sevgilim de karışırdı her şeyime ama benm çok hoşuma giderdi,ne güzel sahipleniyo derdim
kızlar erkek dediğinz kıskanç olmalı ya rahat erkeklerden hiç hoşlanmam Allah da karşılaştırmasın inşallah

evet canım rahat erkek bende istemem ama , tabi herşeyin azı karar fazlası zarar :))

aynı dertten muzdarip biride benim benimkide çok karışır ve çok kavga ederiz bu yüzden ama zamanla onu anladım neden böyle yaptığının farkına vardım ve artık bu sorun olmuyo çok şüür aştık bu sorunu kavga etmeden önce neden karıştığını niye istemediğini sorun anlamaya çalışın biz sevgilimizi üstünde bikini olan bir sürü kızla aynı ortama sokmak istemiyosak onlarda bize karşı öyle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…