Kıskançlık hastalığı olanlar buraya

ya kısmen, babası kasım ayında vefat etti, tek erkek 4 ablası var en sonuncu benimki, annesi buna nasıl bakmış anlatamam, anneye çok düşkün, hatta beraber yatıyorlar öyle diyim.
annesi benden kıskanıyor zaman zaman belli etmesede, bende sinirleniyorum.
bi durum olduğu zaman da annesi bişi dediği zamanda sen yanlış anlamışsındır diyor hemen :delphin:

tek rakibim kaynanam :lepi:

ya varya aynı birtek babası ölmedi tek erkek üç kız aynan tek erkek diye el üstünde tutmuşlar tabi sıkıntısınıda ben cekiyorum rki tamamen aileye düşkün hatta bütün aile bir araya gelince eşim bana cok kötü ve soğuk davranıyo yüzüme bile bakmıyo onlar gidince normale dönüyo kayın valdemde beni inanılmaz kıskanıyo bende ondan sonra kıskanmaya başladım zaten hep bizi ayıracakmış gibi geliyodu hatta ikikere ayrılıp barıştık da kayın valdem bana cok laf batırıyo bende saygısızlık yapmak istemiyorum cvp verip eşime söylüyorum oda bana aynı şeyi söylüyor ya ne gıcık bir durum bende oyuzden hiç ailenin bir araya gelmesini istemiyorum bütün düzenim altüs oluyorrrrrrrr

orda bahsedilen sadece bir anket
biz burda bunun hastalık boyutunda olandan bahsediyoruz
konu tekrarı değil bence
o 'ortaya karışık' kısmında açılmıs
bu 'ruhsal hastalıklar sıkıntılar vb.'
çok farklı bence..

Ben de adam sevgilim bile değilken iş yerinde çevresinde olması muhtemel kadınları düşünüp kıskanıyorum :sm_confused: Manyak mıyım neyim=))

Ama güzel bi huyum var kıskançlıktan çatlasam bile hiç renk vermemsositososito

Ayyy kızlar yarım gün girmedim döktürmüşsünüz kaydirigubbakcemile3 sizi boş bırakmaya gelmiyo takip etmek lazım sayfa sayfa yazı okudum kaydirigubbakcemile3
Defne bunu nasıl başarıyosun bana da söyle :))) ben renk vermek ne kelime morarıyorum renkten renge giriyorum:roflol:

çözumu ne bu işin arkadaslar yanımda deılken dusunmuorum ben hıc takmıorum
ama yanımda ıken bırıne baksa acık sacık gıyınmıs mısal delırıorum

Ben de adam sevgilim bile değilken iş yerinde çevresinde olması muhtemel kadınları düşünüp kıskanıyorum :sm_confused: Manyak mıyım neyim=))

Ama güzel bi huyum var kıskançlıktan çatlasam bile hiç renk vermemsositososito

yaaaamafoldumben bende renk vermemeye çalışıyorum ama hep anlıyo yine başladın diyo.

Ayyy kızlar yarım gün girmedim döktürmüşsünüz kaydirigubbakcemile3 sizi boş bırakmaya gelmiyo takip etmek lazım sayfa sayfa yazı okudum kaydirigubbakcemile3
Defne bunu nasıl başarıyosun bana da söyle :))) ben renk vermek ne kelime morarıyorum renkten renge giriyorum:roflol:

cok alemsin yaakaydirigubbakcemile3

kendimden soğutuyomuyum ya çok abarttım yine herzamanki gibi.
uzaktan gelen bi arkadaşı var erkek arkadaşı.onunla bugün biraz geziceklermiş yine burnundan getirdim.napıyorum ben ya.engel olamıyorum kendime.çok üzdüm çook:çok üzgünüm:

erkegı nıe kıskanıonuz kadınları kıskanın ben napıcam
teyzemın kızıyla gorusmucem ozmn acıksacık bakınca delırmektense

Kadınlarıda kıskanıyorum açık saçık giyinenlere sinir oluyorum herkesin özgür hayatı ama yürürken gezerken denk geliyoruz çok kötü oluyorum ya çok sinirleniyorum baktı mı bakıcak mı oysa ki bi suçu yok ama ben tavır yapmaya başlıyorum baya kötü bi durum şimdi birde tatile gidicek ozaman ne yapacağımı düşünüyorum geçen sene kafayı yemek üzereydim bu sene yemesem bari off offfsenağlama​

ya ben napıcam kına gecem war gorusmelerını ıstemıorummm
t.kızını cagırmasan olmaz
üfff gelme dıcem kına gecesıne nısanlıma

Teyze kızı çağırmasan da gelir zaten benimkiler gelir çağırmamı beklemezler ondan dedim.. nişanlınında gelmesi gerekmiyo mu yani bizim burda geliyo hatta birlikte oynuyoruzŞeniz tabi herkesin farklı kötü bi durum o gün sinir olmak üzülmek insanı çok üzer Allah sabırlık versin umarım karşılaşmazlar canım Allah mutlu etsina.s.

Ahh ahh benimkide tatile gitti bugün oralarda eylenip duruyo banada eğlendiğini belli etmiyo uyanık :mymeka: ama içim içimi yiyo belli etmiyorum bu sefer anlamıyo galiba yada anlamamazlıktan geliyo canım benimopuyorumnanaktan burnundan getirmek istemiyorum kafasını dağıtsın değişiklik olsun diyorum ama bakalım ne kadar sürecek gelince patlarımkaydirigubbakcemile3 Bunları benim düşündüğüme inanamıyorum yanii baya değişmeler olmus sanki bende:jeyyar:

gelcekmıyım bende dedı
ne ısın war gelme sen dedım:)
eltımde ordaydı hatta oda napcan sen dedı hehehe

Çok kötü bişey bu kıskançlık ya.. günlerdir kıskançlıktan okadar mutsuzum ki anltamam senağlama sürekli ağlıyorum depresyona girdim galibasenağlama

geçince hiçbişiyin kalmıo çok uzun zaman önce oldugunu dusun bu olayın
belki faydası olur çünkü ta bı senekı once sey ıcın bu kadar üzülmessin
şu an yaşadıgın için duyguların tawan yapıo haklısın walla cok kötu bişi

Back
X