• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık hastalığı olanlar buraya

ya bi gidin o zaman bu konudan daha ne yazıosun kardeşim kıskanmıosan ne girdin buraya alla alla yaa gelmiş felsefe yapıo bi de :D

bende çok kıskancım ve bazen bu paronayaklık haline geliyor. tansiyonumu yükseltiyor. panik ataklarım artıyor.

çok dehşet kıskancım. eşime de zor bana da...

siz nasıl üstesinden geliyorsunuz. mesela en çok neleri kıskanıyoruz?

ya bi gidin o zaman bu konudan daha ne yazıosun kardeşim kıskanmıosan ne girdin buraya alla alla yaa gelmiş felsefe yapıo bi de :D

Siz esas yazılanları kaldıramayacaksanız neden herkese açık alanda bunu konuşuyorsunuz? Buraya sadece kıskananlar girebilir diye bir kural yok KK'de. Kimi, nerden, hangi yetkiyle kovuyorsunuz? Size terbiyenizle hayatta başarı ve mutluluklar.

"Anlaşıldım mı", ile "anlaşıldı mı?" arasında çok fark yok. İkisi de ültümatom.
Ayrıca ben sizi aşağılamadım. Konunun başlığı zaten KISKANÇLIK HASTALIĞI. Ben de öbür arkadaşlar da aynen başlıktaki gibi ve sizin kendi tanımınız gibi bunun aşırısının hastalık olduğunu söyledik. Hepsi bu. Ne konuyu ben açıp "kıskançlık hastalıktır" dedim ne konunun başlığını ben seçtim. Madem bu durum olumsuz bunun olumsuz olduğunu yazanlara kızmayın, madem bunun olumsuz olduğunu yazanlara kızacaksınız bundan kendiniz şikayet etmeyin. Sizin kendi kendinize sayfalarca söylediklerinizi başkaları söyleyince neden kızdınız, inanın anlamadım.

anlaşıldı mı ile anlaşıldım mı kelimeleri arasında cok fazla anlam farkı var canım ya biz kıskan değiliz demiyoruz ki siz niye üstüne basa basa aynışeyi söylüyorsunuz aksini idda eden oldumu burda hiç hayır olmadi kimsenin söylemeside bizi rahatsız etmiyo ama asıl sizler biz aksini idda ediyomuş gibi hastasınız diye bagırmaya başladınız

siz yorulmayın biz bunu zaten kendimiz itiraf ediyoruz yani agrasif olmıyayım diyorum ama çatlıcam yani yaa cocumu düşürücem sinirden artık kaydirigubbakcemile3 hormonları tavan yaptı diyorum

ya tinker tamam daha fazla rezil etme kendini arkadaşım hadi byes cvp vermiorum bile sana k.bakma mucks.

bende çok kıskancım ve bazen bu paronayaklık haline geliyor. tansiyonumu yükseltiyor. panik ataklarım artıyor.

ben en çok başka kızları kıskanıorum cnm üstesinden gelemedim malesef benden güzel olmadığını bilsem bile kıskanıorum..

bende çok kıskancım, beni öldürücek bu duygu :delphin:

ya benim eşim biraz bencil benden başka herşeyle ilgileniyo vakit ayırıyo ama bana gelişi 50 tane bahane uyduruyo bende onun yaptığını yapıyorum ilgisiz davranıyorum herşey karşılıklıdır diyeede ona söylüyorum parayı veren düdüğü çalar yaniiiiiii kaydirigubbakcemile5

ben 18 yaşındayım bakıorum da evli olanlar da kıskanıo ben ilerde yaş büyüdükçe ya da evlenince geçer sanıodum geçmio mu :1no2:
ben henüz evli değilim canım 22 gün sonra evkleniyorum ama geçeceğinide sanmıyorum
çünkü ben annesinden bile kıskanıyorum tek ilgilendiği ilgi odağı ben olayım istiyorum :roflol:
bi çaresi yok mu bunun yaaa

ben henüz evli değilim canım 22 gün sonra evkleniyorum ama geçeceğinide sanmıyorum
çünkü ben annesinden bile kıskanıyorum tek ilgilendiği ilgi odağı ben olayım istiyorum :roflol:
bi çaresi yok mu bunun yaaa

profilinde evli yazınca öyle dedim canım ya kusura bakma:)
ben de bazen o bana nasıl davranırsa öyle davranmaya çalışıorum ama bi yerden sonra olmuo patlıorum :)

başka kızları,işyerindeki arkadaşlarını,mahalledeki arkadaşlarını,akrabalarını herkesi kıskanıyorum:çok üzgünüm::delphin:

profilinde evli yazınca öyle dedim canım ya kusura bakma:)
ben de bazen o bana nasıl davranırsa öyle davranmaya çalışıorum ama bi yerden sonra olmuo patlıorum :)
bende zaman zaman öle oluyorum, ama ben annesinden kıskandığımdan dolayı kendimi kontrol etmeye çalışıyorum :delphin:
başka kızları,işyerindeki arkadaşlarını,mahalledeki arkadaşlarını,akrabalarını herkesi kıskanıyorum:çok üzgünüm::delphin:
sende benden betermişsin :delphin:

bende zaman zaman öle oluyorum, ama ben annesinden kıskandığımdan dolayı kendimi kontrol etmeye çalışıyorum :delphin:

sende benden betermişsin :delphin:

annesinden niye kıskanıyorsun oda benim eşimin yaptığını mı yapıyo anneden yana olup senimi dışlıyo yada hep annesini mi haklı cıkartmaya çalışıyor

ben hepinizden beterim aslında anlatsam bitmez ikimiz de kıskancız ilşki bitti valla sırf kıskançlık yüzünden:(

annesinden niye kıskanıyorsun oda benim eşimin yaptığını mı yapıyo anneden yana olup senimi dışlıyo yada hep annesini mi haklı cıkartmaya çalışıyor
ya kısmen, babası kasım ayında vefat etti, tek erkek 4 ablası var en sonuncu benimki, annesi buna nasıl bakmış anlatamam, anneye çok düşkün, hatta beraber yatıyorlar öyle diyim.
annesi benden kıskanıyor zaman zaman belli etmesede, bende sinirleniyorum.
bi durum olduğu zaman da annesi bişi dediği zamanda sen yanlış anlamışsındır diyor hemen :delphin:

tek rakibim kaynanam :lepi:

Back
X