Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bi gidin o zaman bu konudan daha ne yazıosun kardeşim kıskanmıosan ne girdin buraya alla alla yaa gelmiş felsefe yapıo bi de![]()
"Anlaşıldım mı", ile "anlaşıldı mı?" arasında çok fark yok. İkisi de ültümatom.
Ayrıca ben sizi aşağılamadım. Konunun başlığı zaten KISKANÇLIK HASTALIĞI. Ben de öbür arkadaşlar da aynen başlıktaki gibi ve sizin kendi tanımınız gibi bunun aşırısının hastalık olduğunu söyledik. Hepsi bu. Ne konuyu ben açıp "kıskançlık hastalıktır" dedim ne konunun başlığını ben seçtim. Madem bu durum olumsuz bunun olumsuz olduğunu yazanlara kızmayın, madem bunun olumsuz olduğunu yazanlara kızacaksınız bundan kendiniz şikayet etmeyin. Sizin kendi kendinize sayfalarca söylediklerinizi başkaları söyleyince neden kızdınız, inanın anlamadım.
bende çok kıskancım ve bazen bu paronayaklık haline geliyor. tansiyonumu yükseltiyor. panik ataklarım artıyor.
çok dehşet kıskancım. eşime de zor bana da...
siz nasıl üstesinden geliyorsunuz. mesela en çok neleri kıskanıyoruz?
bende çok kıskancım ve bazen bu paronayaklık haline geliyor. tansiyonumu yükseltiyor. panik ataklarım artıyor.
çok dehşet kıskancım. eşime de zor bana da...
siz nasıl üstesinden geliyorsunuz. mesela en çok neleri kıskanıyoruz?
ben henüz evli değilim canım 22 gün sonra evkleniyorum ama geçeceğinide sanmıyorumben 18 yaşındayım bakıorum da evli olanlar da kıskanıo ben ilerde yaş büyüdükçe ya da evlenince geçer sanıodum geçmio mu :1no2:
sadece nişanlımı başka hiç kimseyi kıskanmıyorumsakin ol canım ya sen neleri kıskanıyorsun
ben henüz evli değilim canım 22 gün sonra evkleniyorum ama geçeceğinide sanmıyorum
çünkü ben annesinden bile kıskanıyorum tek ilgilendiği ilgi odağı ben olayım istiyorum :roflol:
bi çaresi yok mu bunun yaaa
bende zaman zaman öle oluyorum, ama ben annesinden kıskandığımdan dolayı kendimi kontrol etmeye çalışıyorumprofilinde evli yazınca öyle dedim canım ya kusura bakma:)
ben de bazen o bana nasıl davranırsa öyle davranmaya çalışıorum ama bi yerden sonra olmuo patlıorum :)
sende benden betermişsinbaşka kızları,işyerindeki arkadaşlarını,mahalledeki arkadaşlarını,akrabalarını herkesi kıskanıyorum:çok üzgünüm:![]()
bende zaman zaman öle oluyorum, ama ben annesinden kıskandığımdan dolayı kendimi kontrol etmeye çalışıyorum
sende benden betermişsin![]()
ya kısmen, babası kasım ayında vefat etti, tek erkek 4 ablası var en sonuncu benimki, annesi buna nasıl bakmış anlatamam, anneye çok düşkün, hatta beraber yatıyorlar öyle diyim.annesinden niye kıskanıyorsun oda benim eşimin yaptığını mı yapıyo anneden yana olup senimi dışlıyo yada hep annesini mi haklı cıkartmaya çalışıyor
tamamen bitti mi ilişkinizben hepinizden beterim aslında anlatsam bitmez ikimiz de kıskancız ilşki bitti valla sırf kıskançlık yüzünden![]()
ben hepinizden beterim aslında anlatsam bitmez ikimiz de kıskancız ilşki bitti valla sırf kıskançlık yüzünden![]()