- 2 Ocak 2015
- 223
- 71
- 33
-
- Konu Sahibi askimsin_99
Cunku sen ona sanki guvenmiyomus gibi fotograf istiyosun ariyosun
O da diycek ki bu kiz bana guvenmiyo ben biseu yapmadim halbuki
Bende şundan foto istemeye basliyim bakalim
Acaba o bisey mi yapiyorda beni bu kadar sıkı tutuyor
Acaba bisey mi var
Dur bende onu kontrol ediyim
Diycek...:)
Veya bu yaşta çoluk çocuk derdiyle uğraşmaya devam mı edicem? Başlarım böyle ızdıraba diyecek. Bu kadar ay ben buna nasıl dayandım fikri kafasına girdikten sonra konu sahibi, istersen şimdiye kadar dünyanın en fedakar sevgilisi ol, onun umrunda olmaz.
aynen canim aynen..icimde bir savas yasiyorum resmen. bir yanim yapma etme sogutuyorsun diyor diger yandanda sormadan edemiyorum yeniliyorumBende senin gibiyim ve bunalttigimi aynen senin gibi degerimi dusurdugumu hissediyorum ama sormadan da duramiyorum yani bilmiuorum bunun bi cıkar yolu var mı
var var sanirsam benden beteri yokturdabenden kiskanclarida varmış demekki :)) nasıl tanıştınız aranızda baya yaş var
Canım bende senin gibiydim. Bu hareketler karşı tarafı bunaltıo ve bir zaman sonra seni takmamaya baslıyolar. Sende zamanla bu halinden yorulursun. Ve ilişkininde eskisi kadar güzel olmadığını anlarsın.Merhaba hanimlar
bu duruma huymu diyeyim hastalikmi diyeyim bilemedim
erkek arakdasimla yaklasik 8 aydir birlikteyiz ve aramizda mesafe oldugu icin fazla görüsemiyoruz.
kiskanclik krizlerimi bir türlü yenemiyorum
mesela suan is geregi sehirdisinda ve ben sürekli yazma geregi duyuyorum cvp alamadigimdada sinirleniyorum hatta bazen biryere gittiginde resim yollamasini istiyorum
zavallimda gikini cikarmadan hemen yolluyor ortam müsait olmasa bile
kendime kiziyorum belkide bu yüzden degerimide düsürmüs oluyorum ama inanin elimde olan birsey degil.
Mesela eskileri konustugumuzda bir kiz arkadasini cok sevdigini anlatmisti kiz bunu terk etmis sonra pisman olup dönmek istemis ama buda artik sans vermemis sonra ben bunlarin resimlerini buldum ama gururumdan belli etmedim kiskandigimi(nasil basardiysam) ama onu cok sevdigini düsünmek bile mahfediyor bir sekil hep cektiriyorum ona bu hareketlerimle farkindayim. bana sürekli "bana inanmayi dene" der bazen okadar abartiyorum ki tartisiyoruz ve bir iki kere bunalttigimi bile demisti.
Sürekli kendime degisicem diyorum sormayacam nerdesin kimlesin vs vs diye ama 3-4 gün sonra yine ayni hareketlere basliyorum
Oysaki kendime güveniyorum ama bundan 4yil önce aldatma sayilir bir durum yasamistim eski erkek arkadasimda.
neyse galiba bu hareketlerimden dolayi artik beni eskisi gibi umursamiyor gibi mesela biryere gittigimde pek birsey demez hic kiskanmaz(belki belli etmemeye calisiyordur zaten duygularini icinde yasayan biri)
kisacasi o umursamaz tepkisiz tavirlari bana dahada kiskanmaya sebep oluyor ve güvensizlik ortaya cikariyor
yazdigimda ben aninda cevap beklerken o gec cevap verir
inanin ne yapacagimi bilmiyorum hem kendime hem ona zarar veriyorum
yasimizda pek kücük sayilmaz 22 yasindayim oda 30
lütfen beni asagilamayin bende durumun kötü oldugunun farkindayim
öncelik tabiki kendi kendime yardim etmek istiyorum varmi fikri olan veya ayni durumda olan?
böyle devam giderse tedavi görmeyi düsünüyorum
evet cok haklisin benimkide simardi bayagi..eskilere gelince hata bende.yine kiskancliktan sorular sordum hatta kizin facesini bile arastirdim o derece. O benim gecmisimi hic sormadi bileolmazsa ama çok üstüne düşme sonra kendilerini bi halt sanıyorlar rahatsız oldugun konuyuda söyle sen insan sevgilisine eski şeyleri böyle ayrıntılı antatmaz sen ona eski sevgililerini anlatsan resimlerini göstersen acaba kendi ne yapar o yüzden rahatsı oldugunu ve anlatmamasını söyle çünkü bunları duyunca insan daha çok takıyor
kendimi simdi cok kötü hissettim bunu okuyunca..düsünüyorumda gercekten öyleymisbu kıskançlıktan çok güvensizliğe dönmüş.fotoğraf olayı çok büyük abartı.bugün kadına şiddetle ilgili bi program izliyordum.sokak röportajında bi adam "eşim nereye giderse konum at derim" dedi.programdaki kadınlar ve sunucu kadına yapılmış duygusal şiddet bu dediler.seninkide o hesap olmuş.resmen erkeğe duygusal şiddet yapıyorsun.
Benim de 3 seneyi geçkin bir ilişkim var ve çok kıskanç biriyim bunu bildiği için nerdesin dediğim anda foto atayım diyor.Bu sıralar daha azaldı.Yine ara ara geliyor kıskançlıklar.Bunun neden kaynaklandığını biliyorum her şeyi bana haber verme derdinde şu beni faceden ekledi şu mesaj attı dediği için.Bende rahatsız olduğum için araştırıyorum kim mesaj atmış diye sinirim bozuluyor.Bana kıskandığını belli etmiyorusun da diyor.
Senin durumuna gelirsek sevgilin 30 yaşında yani o yaşta ki erkeklerin çoğu olgunlaşmış oluyor.Bu sana kıskançlık yapmamasının bir nedeni olabilir.Ama bence sen ona kıskançlık yaptığın için buna vakti olmuyor çünkü hep sen üzerine düşüyorsun kıskançlık konusunda.Bu durumu tersine çevirebilirsin yani kıskandığında ona belli etmeyerek,o da acaba neden belli etmiyor diye merak edecek.
bu konuda tek olmadigim icin sevindim acikcasi :)
tek fark benimki bana her seyi haber vermiyor mesela biri msj eklediginde söyleme geregi duymuyor bende sanirsam buna deli oluyorum sinirlerim bozuluyorr...icimden sacma sacma seyler geciyor
ama bende kötü olan kiskandigimi fazlasiyla hemen belli ediyorumm. mutlaka bu durumu tersine cevirmem lazim
"oysa ki kendime güveniyorum" diyerek kendini kandırıyorsun..Merhaba hanimlar
bu duruma huymu diyeyim hastalikmi diyeyim bilemedim
erkek arakdasimla yaklasik 8 aydir birlikteyiz ve aramizda mesafe oldugu icin fazla görüsemiyoruz.
kiskanclik krizlerimi bir türlü yenemiyorum
mesela suan is geregi sehirdisinda ve ben sürekli yazma geregi duyuyorum cvp alamadigimdada sinirleniyorum hatta bazen biryere gittiginde resim yollamasini istiyorum
zavallimda gikini cikarmadan hemen yolluyor ortam müsait olmasa bile
kendime kiziyorum belkide bu yüzden degerimide düsürmüs oluyorum ama inanin elimde olan birsey degil.
Mesela eskileri konustugumuzda bir kiz arkadasini cok sevdigini anlatmisti kiz bunu terk etmis sonra pisman olup dönmek istemis ama buda artik sans vermemis sonra ben bunlarin resimlerini buldum ama gururumdan belli etmedim kiskandigimi(nasil basardiysam) ama onu cok sevdigini düsünmek bile mahfediyor bir sekil hep cektiriyorum ona bu hareketlerimle farkindayim. bana sürekli "bana inanmayi dene" der bazen okadar abartiyorum ki tartisiyoruz ve bir iki kere bunalttigimi bile demisti.
Sürekli kendime degisicem diyorum sormayacam nerdesin kimlesin vs vs diye ama 3-4 gün sonra yine ayni hareketlere basliyorum
Oysaki kendime güveniyorum ama bundan 4yil önce aldatma sayilir bir durum yasamistim eski erkek arkadasimda.
neyse galiba bu hareketlerimden dolayi artik beni eskisi gibi umursamiyor gibi mesela biryere gittigimde pek birsey demez hic kiskanmaz(belki belli etmemeye calisiyordur zaten duygularini icinde yasayan biri)
kisacasi o umursamaz tepkisiz tavirlari bana dahada kiskanmaya sebep oluyor ve güvensizlik ortaya cikariyor
yazdigimda ben aninda cevap beklerken o gec cevap verir
inanin ne yapacagimi bilmiyorum hem kendime hem ona zarar veriyorum
yasimizda pek kücük sayilmaz 22 yasindayim oda 30
lütfen beni asagilamayin bende durumun kötü oldugunun farkindayim
öncelik tabiki kendi kendime yardim etmek istiyorum varmi fikri olan veya ayni durumda olan?
böyle devam giderse tedavi görmeyi düsünüyorum