- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.969
-
- Konu Sahibi flowerworld
Not ettim bak bunu, hemen yönetimden bir direk isteyecegim bizim neyimiz eksik ulanSen ne diyorsun bizde direk var, üniformayı yırtıp sırayla direk dansı yapıyoruz.. Bu bir nöbet kuralıdır herkes bilir
HdldldhhğğBu arada ben nöbetlerde Fırsat buldukça doktorlara twerk falan yapıyorum
Evet daha önce oldu.Hayır esimi tanımıyorlar.Bu arada bazıları full makaraya gelmis buraya cevao yazmayın ben patolojik mi diye sormusum zaten bos muhabbetlerinize ihtiyacım yokEşinize güvenmiyor musunuz veya şöyle sorayım güveninizi kıran bir davranışı oldu mu daha önce. Bir de dikkat et diyen arkadaşlariniz o kadını tanıyorlar mı?
Vay be! Adına da çay kahve içmek demişsinizSen ne diyorsun bizde direk var, üniformayı yırtıp sırayla direk dansı yapıyoruz.. Bu bir nöbet kuralıdır herkes bilir
E biz sana patolojik dedik zaten, sen inatla ama niye çay içiyor diyip duruyorsun ne yapalım?Evet daha önce oldu.Hayır esimi tanımıyorlar.Bu arada bazıları full makaraya gelmis buraya cevao yazmayın ben patolojik mi diye sormusum zaten bos muhabbetlerinize ihtiyacım yok
Hemcinslerin heo güclü olmak zorunda degil sunu da bi anlayın beBenimle aynı fikirde olup eşlerine hayatı zindan etmeyen sevgili hemcinslerim, kendine güvenen güçlü kadınlar iyi geceler
Ya işte ele güne karşı çay çorba diyoruz sizde şeyapmayın şimdi...Vay be! Adına da çay kahve içmek demişsiniz
Cevap verme o zaman kafama takıldı demekki allah allah ayrıca cok güzel cevap yazanlar varE biz sana patolojik dedik zaten, sen inatla ama niye çay içiyor diyip duruyorsun ne yapalım?
Teyze sen ne anlatıyon ya gece geceVay be! Adına da çay kahve içmek demişsiniz
Ondan sonra röntgen sırası neden gelmiyor alYa işte ele güne karşı çay çorba diyoruz sizde şeyapmayın şimdi...
hastabakıcı hayatımKocan sekretermi yoksa guvenlikmi doğruyu söyle
Biz de aynı soruyu size soruyoruz ne anlatıyor ablaTeyze sen ne anlatıyon ya gece gece
Çok akıl, mantık, mizah dolu yanıtlarım var. AnlayanaTeyze sen ne anlatıyon ya gece gece
Olsun nefes alsa yeterhastabakıcı hayatım
Röntgen şu an müsait değil asdfjkşiOndan sonra röntgen sırası neden gelmiyor al
Yani arkadaşlarınız o kadını da tanımıyor diye anlıyorum değil mi?Evet daha önce oldu.Hayır esimi tanımıyorlar.Bu arada bazıları full makaraya gelmis buraya cevao yazmayın ben patolojik mi diye sormusum zaten bos muhabbetlerinize ihtiyacım yok
Tam boş muhabbetlik bi konu olduğu için öyle oldu. Takılmışsınız bi tane hayatsıza, kendinizi boşatana kadar durmayacaksınız belli. Kendine hayrı olmayan bir doktorluğun ağzına bakıp evliliğinizi mahvediyorsunuz.Evet daha önce oldu.Hayır esimi tanımıyorlar.Bu arada bazıları full makaraya gelmis buraya cevao yazmayın ben patolojik mi diye sormusum zaten bos muhabbetlerinize ihtiyacım yok
Senin gibi patolojik kıskanç mıyım diye kendilerini sorgulayacak davranışlarda mı bulunsun hemcinslerim ? Erkek kadın aynı işyerinde kahve iciyor diye bel altı mı şüphelensin ? Kızarkadaşlarıyla eşinin olmayan davranışlarının ihtimalini mi konuşsun ?Şuraya açtığınız konu çok cirkin.Hemcinslerin heo güclü olmak zorunda degil sunu da bi anlayın be
Ondan sonra röntgen sırası neden gelmiyor
Cirkin falan degil kimseye iftira atmıyorum bir sey yapmıyorum siz bos yapıyorsunuz takmıssın hemcinse.Hemcins savumuyor güya sabahtan beri zorbalıyor beniSenin gibi patolojik kıskanç mıyım diye kendilerini sorgulayacak davranışlarda mı bulunsun hemcinslerim ? Erkek kadın aynı işyerinde kahve iciyor diye bel altı mı şüphelensin ? Kızarkadaşlarıyla eşinin olmayan davranışlarının ihtimalini mi konuşsun ?Şuraya açtığınız konu çok cirkin.