- 25 Mart 2022
- 134
- -17
- 25
- Konu Sahibi flowerworld
Aynen tüm gününü burda gecirince öyle olduguna inandırmıslar seniÇok akıl, mantık, mizah dolu yanıtlarım var. Anlayana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen tüm gününü burda gecirince öyle olduguna inandırmıslar seniÇok akıl, mantık, mizah dolu yanıtlarım var. Anlayana
Afferim ablasıOlsun nefes alsa yeter
Hemşireler kahve mi içiyor röntgen çeken arkadaşla püüüRöntgen şu an müsait değil asdfjkşi
Sen kahve dersiiiin ben çay deriiim belli mi olur içiyoruz bir şeylerHemşireler kahve mi içiyor röntgen çeken arkadaşla püüü
Çay içmeden mi? Çayçen çayçenin halinden anlar aslında.Calısıyorum zaten
Durduk yerde niye böyle dedi gördüğü duyduğu mu var yoksa kocanda gözü mü var yoksa travmalı mıSorun da anlatmamıstı. Birden dedi hic kontrole gidiyo musun git falan demeye basladı
evet demeden evet demişler aslında. Kocaları doktor olmadığı için anlaşılmamış da olabilir. Benim de kocam doktor değil biliyor musunuz. Hemşirelerle de hiç görüşmüyoruz fırsat olmuyor.patolojik mi diye sormusum
Yavv asıl zorbalayan reçel döktürten sayko arkadaşın,mis gibi ev reçeli dökülür mü be.Cirkin falan degil kimseye iftira atmıyorum bir sey yapmıyorum siz bos yapıyorsunuz takmıssın hemcinse.Hemcins savumuyor güya sabahtan beri zorbalıyor beni
Yok kendisi bizim icin özel yapmıstı 3 cesit recel yedikte yani güzeldi öyle dedigi zaman cok sasırdım direkt at cöpe heosini net bir sekilde dedi fjfj
Daha önce aldatıldığınız bir ilişki oldu mu ? Ya da babanız annenizi aldattı mı,yakın bir erkek tanıdığınız böyle bir şey yaptı mı amca,dayı,dede vesaireEşim hastanede calısıyor aksamları nöbette hemsirelerle kahve cay iciyorlar illa ki.Yani ama rahatsız oluyorum artık.Bana herkes iciyor napayım tek mi oturayım dedi.Bir hemsire kadın var bize reçel yapıp gönderiyor gittim tanıstım eşimle ilgiliydi ama evli aynı zamanda yani şüphelenmedim ama arkadaslarım dikkat et diyip duruyor kafamı kurcalıyorlar.Eşimle de tartıstık sorma kimle ne yaptıgımı nöbette artık dedi hatta “onlar senin kadar sormuyorlar “dedi orda patladım işte o laf ne demek yani sinirle söyledim diyor ama bilmiyorum cok üzgünüm.Sizce kim haklı
Kendinize mi kocaniza mi güvemiyorsunuz ? Kadın iyilik yapıp reçel getirmiş kocana göz koymuş gibi triplerdesiniz. Dünyada bir sizin kocanız var çünküÇok kiskacsaniz alın magaraniza kapatın , gidip çalışın o da evde yatsın.Eşim hastanede calısıyor aksamları nöbette hemsirelerle kahve cay iciyorlar illa ki.Yani ama rahatsız oluyorum artık.Bana herkes iciyor napayım tek mi oturayım dedi.Bir hemsire kadın var bize reçel yapıp gönderiyor gittim tanıstım eşimle ilgiliydi ama evli aynı zamanda yani şüphelenmedim ama arkadaslarım dikkat et diyip duruyor kafamı kurcalıyorlar.Eşimle de tartıstık sorma kimle ne yaptıgımı nöbette artık dedi hatta “onlar senin kadar sormuyorlar “dedi orda patladım işte o laf ne demek yani sinirle söyledim diyor ama bilmiyorum cok üzgünüm.Sizce kim haklı
Manyakmi nedir onlar, gayet normal napsin adam tek başına mı otursunValla git kontrol et falan diyorlar hatta
Valla adamı boğup durma iyice itici görünürsün gözüne, bu konuyu açıp durma , arkadaşlarına açma bide git kontrol et diyolarmis . Ben eşime güveniyorum de, evliliğine kimseyi dahil etme , bunları milletle paylaşmaCay kahve dısında samimiler yani bu sadeve ama art niyet yok sadece kendime engel olamıyorum
Acilen arkadaş çevreni değiştir. Ne fesat insanlar onlar öyle.Valla git kontrol et falan diyorlar hatta
Ben size biraz hak verdim. Ne yazık ki doktor mühendis avına çıkan hem cinslerimiz çok var ama tüm herkesi bu şekilde yaftalamak pek doğru değil.yakısıklı olunca mı kadınlar yaklaşıyor bu yaklasımda sıkmadı mı artık? Herkes kocama asık demiyorum zaten