- 19 Mayıs 2020
- 46.357
- 207.398
- Konu Sahibi flowerworld
Başını saçların tercih etmediği kocanıza büyü yapılmasından korkmuyor musunuz peki hanfendi?Benimkine de stajyer kız ceviz getirmişti kırıp kırıp yiyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başını saçların tercih etmediği kocanıza büyü yapılmasından korkmuyor musunuz peki hanfendi?Benimkine de stajyer kız ceviz getirmişti kırıp kırıp yiyoruz.
Ya kadın doktor yok orda çoğu erkek hemsireye niye bu kadar takılıyorsunuz hasta bakıcı desem umrunuzda olmayacajKadın doktorlarla içse sorun olmayacaktır yani? Hemşire olunca ne oluyor? Herkes ekmeğinin peşinde ve kocanız ekmek değil.
Kız deme,benimkine de hep yaprak getiriyorlar.Reçel hiç gelmedi.Ya hatta reçel getirdi dedim ya arkadasım yeme sakın at cöpe falan dedi güvenşyo musun ki veren kadına dedi fjfj o manyak kafamı bulandırdı
Neyse ki evetHerkes böyle değil neyse ki
Kocan talep görmüyor demekKız deme,benimkine de hep yaprak getiriyorlar.Reçel hiç gelmedi.
Yok kendisi bizim icin özel yapmıstı 3 cesit recel yedikte yani güzeldi öyle dedigi zaman cok sasırdım direkt at cöpe heosini net bir sekilde dedi fjfjAy çok saçma kabus gibi bi insan bizdede mesela bahçesi olan getirir, zeytini zeytinyağı yahu kurbana bile giren oluyor bu ne saçmalık bide böyle reçeller kahvaltılık soslar vs hastaneye hep getirilir ki kahvaltıda yensin diye. Ben mesela kendi zeytinyağlarını çıkaran bi arkadaşımızdan aldım ve erkekti kendisi eşi böyle düşünse ruh hastası derim
Görmesin zaten Oydar'cığım,benim ilgim ona yeter.Kocan talep görmüyor demek
Aslında kadınlar sana eşine o gözle bakmadıklarını söylemeye çalışmış. Hem kötü bir şey dememişler ki. İltifatın nesi kötü? Gurur duymanız gerekirken böyle kuruntu yapmanız çok kötü, yorucu bir eş gibi görünüyorsunuzYa işte gittim tanısmaya habire X bey cok iyidie cok efendidir bize cok yardımcı olur diyip durdular yani dedim sen neymissin böyle
E tamam ne var bunda bizde yaptırırız yerizde demek ki güzel yapıyoYok kendisi bizim icin özel yapmıstı 3 cesit recel yedikte yani güzeldi öyle dedigi zaman cok sasırdım direkt at cöpe heosini net bir sekilde dedi fjfj
Hahahhah içime şüphe düşürdün bir arkadaş olarak. Şu şekil gidip baskın yapacamBaşını saçların tercih etmediği kocanıza büyü yapılmasından korkmuyor musunuz peki hanfendi?
Eşinize güvenmiyor musunuz veya şöyle sorayım güveninizi kıran bir davranışı oldu mu daha önce. Bir de dikkat et diyen arkadaşlariniz o kadını tanıyorlar mı?Ya ama sormam da bu kadar rahatsız olması normal mi
Birde doktor koca da zor şimdi.Evlenmeden önce de böyle düşünceleri varmış kocası ile ilgili. Bir güvensizlik varmış ama hep karşı tarafa yüklemiş bunu. Bir yerde patlamaz inş
Akşam nöbet tutmak ne kadar zordur. Orda çay, kahve, muhabbet ile zaman dolduruyorlar. Şayet eşiniz aranan, çapkın bir tipse bu ortamlar hoşuna gider ama namuslu, eşine sadık bir adamsa gayet normaldir bana göreYa ama sormam da bu kadar rahatsız olması normal mi
Kocan sekretermi yoksa guvenlikmi doğruyu söyleAynen dogru bak ben de tam olarak bunu anlatmaya calıstım
Hastabakıcılar daha çok işe yarıyor. Valla çok yardımcı oldular bize. Hemen aşağılamayınYa kadın doktor yok orda çoğu erkek hemsireye niye bu kadar takılıyorsunuz hasta bakıcı desem umrunuzda olmayacaj
Sen ne diyorsun bizde direk var, üniformayı yırtıp sırayla direk dansı yapıyoruz.. Bu bir nöbet kuralıdır herkes bilirBu arada ben nöbetlerde Fırsat buldukça doktorlara twerk falan yapıyorum