ben çook kıskançım ve asla yenemicem ama belli ederim höyt derim valla
asla benden önce arkadaşı sevgilisi flörtü olmamış benim gibi temiz sevgilisiz geçmşe sahip e öyle oluncada ona diyorum bak valla sen bakarsan bende bakarım diyorum
bazen hatta eğer çok aşırı dikkatimi çekersen bende açarım görürsün o zaman millet banada baksın bakalım diyorum .benim yanımda gözünü kaldırıp bakamaz,tv lerde dahi bir program olsa hemen kapatır yeahh yaşasın kötülük
valla kendi bakcak ben avanak olcam yok öyle .özellikle ben yanında daha dikkat çeken biriyim alımlıyım ,kendisi pek kendini yakışıklı bulmaz ben bazen diyorum çok yakışıklı oldun bugün diyorum ben almasam evdde kalmıştın diyorum
kendiside bazen çok güzel oldun bunları bir daha giyme der ben bilakis onu çok giyerim
açıkçası şaka maka işte böyle şeyler yaşıyoruz asıl sebep ben diyorum ki dışarda açık kızlara falan bakma niye göz zinası yapıyorsun ,bakıyorsun geçiyor ama günahın kalıyor ,sana güven eksikliğinden değil başkasına bakmandan duyduğum huzursuzluktan dolayı istemiyorum diyorum sağolsun benim yanımda pürdikkatlidir.ben yokkende bakarsan ikigözün görür günahın kalır diyorum ,bön bön bakmıyorum ama gözümün önünden geçerken görürsem hemen kaydırıyorum valla diyor ,bende diyorum allah şahit banane diyorum .böyle bazen öyle böyle.
hatta aşırı tv lerde aldatılanlar kadınlar vs çıktığında bazen diyorum ki hadım edemedin mi yahu diyorum ,ay eşim diyo ki abovv senden korkulur diyor
ama sanki kıskanmamdan çok hoşlanıyo gibi geliyor ben öyle hissediyorum.
tınlamayayım falan diyorum ama kendimden taviz vermem doğrularım hep doğrudur bilsin alışsın diyorum .