paranoyak derecede kıskanctım hanımlar. ilişkinin ilk 5 ayında hayatı ona da kendime de zindan ettim.
o cok dayandı mucadele etti. şimdi her kıskanclık duygusunda kendi kendime " o benı cok seviyor, öyle olmasa su anda benım yanımda olmazdı" diyorum. kendi kendimi telkin ediyorum.
1-2 seans kıskanclık terapisi de aldım. çok iyi hissediyorum kendimi.
en azından mutlulugumun tadını cıkarıyorum...
1-2 seans yetti mi ?ne konusuluyor seanslarda?
evet sürekli eeşim hakkında sanrılar düşünüyorum beynimden bu düşünceler yok olmuyo çok şükür bir şeyini yakalamadım kendimide çok olmasa da bakımlı güzel buluyorum ama illa ki benden çok güzeller var bunların önüne geçemediğim için aklıma kötü şeyler geliyo şu an evde değilim tatile teyzeme geldim hep aklım eşimde ben böyle ne yapacağım sonumuzu hiç iyi görmüyorum
uzulerek soyluyorum ki aynisiyim:) guzellik yonunde bi takintim yok her gorenin iki kez baktigi gayet bakimli birisiyim ama bir turlu bu huyumu atamiyorum..bu aliskanlik bana ilk sevgilimden miras kaldi malesefbende ondan ayri 12 gun gecirmistim ama ikimizede zehir ettim dakika basi ariyordum birde yurt disini aradigim icin 3000tl ye yakin fatura gelmisti o zaman tovbe eder gibi oldum ama yok yani olmadi...daha bugun aradim yemek yiyecekmis benle cok sicak konusmadi hemen basladim garson kizla mi fingirdiyorsun demeye...bu gidis gidis degil keske bende akil olsada sana versem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?