• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığı yenmenin yollarını bilenler

eminim öyledir :27: size tavsiyem eşinizin kıymetini bilin her eş böyle davranmaz bazıları anında kapıya koyar ben erkeğim bana bişey olmaz der hiç bişey olmamış gibi yaşamaya devam eder umarım sizde o aşamaya gelmezsiniz :66: yaa benim anlamadığım birşey var tamam siz bu kadar kıskanıyosunuz eminim ki bunu eşinizi sevdiğiniz için yapıyorsunuzdur peki bu kıskançlık sonrasında Allah korusun ayrılırsanız sevdiğinizi ellerinizle bir başkasının kollarına vermiş olmayacak mısınız :33:

kızlar yapmayın yaa.hayat 1 gun o da bugun.adamı kıskanıp sıkıstırırsanız allah korusun elınızden ucar gıder.sevıldıgınızın ve sevgınızın kıymetını bılın.kendınıze guvenın.sızden ıyı psıkolog olamaz.

Benım esımde evlenmeden evvel 4sene bana kan kusturdu kıskanclıgı yuzunde paronoyaktı neler neler cektım anlatamam ama suan eser yok o halınden nasılmı bana guvenmeyı ogrendı guveneceksınız esınıze

bu durum bende de var ne yazıkki seni çok iyi anlıyorum eşimle sevgili olana kadar kıskançlıgın k sını bilmezdim bide şimdi görün beni :D
nasıl oldu bilmiyorum ama her an birşey yakalıcakmışım gibi bi durum tek sıkıntım bu zaten aldatılma korkusu insanlara bakıyorum hep aynı sorun basıma gelcek diye korkuyorum herşeyi kaldırırımda bunu kaldıramam gibi geliyor bende birşeyini yakalamadım ama eşim eskidenn çapkın biriymiş herkes öyle söylüyor belkide bundan cok zor bu duurm üstüne yerleştimi de gitmiyor ne üzücüü her konuda bencil olan kendını dusunen bi insanım ama bu konuda olamıyorum bende ve aynen bahsettiğin gibi bende eşimi bırakıp bi yere gidemiyorum bi gün bike yalnız bırakmak istemiyorum ömür boyu bu korkuyla yasanmaz er geç ayrı kalmamız gereken durumlarda olcaktır :((((((

o aldatılma korkusu çok kötü bir duygu kortum ve sonunda başıma geldi maleseff

evet sürekli eeşim hakkında sanrılar düşünüyorum beynimden bu düşünceler yok olmuyo çok şükür bir şeyini yakalamadım kendimide çok olmasa da bakımlı güzel buluyorum ama illa ki benden çok güzeller var bunların önüne geçemediğim için aklıma kötü şeyler geliyo şu an evde değilim tatile teyzeme geldim hep aklım eşimde ben böyle ne yapacağım sonumuzu hiç iyi görmüyorum :50:
bende istanbula gidecegim 2 haftalıgına annmemin yanına aklım eşimd olacak yine bir hata yaparmı diye ama deliler gibi pişman oldu inşalllah tekrarlamaz boşanmak istemiyorum ama 2.de affedemem ki
sevgili as25; arkadaşım bende 5 yıllık evliyim. senin düşündüklerini senin yaşadıklarını yaşadım diyebilirim kıskançlık konusunda. televizyondaki gazetedeki kadınlardan kıskandığım zamanlar oldu. halada olmuyomu evet oluyo. ama aradaki fark değişti. eskiden hemen senin gibi televizyonun kanalını değiştirmesini isterdim. bağırırdım. bakmasan olmazmı derdim. dikkatini o noktaya daha da çok çekerdim. okuldaki bayan arkadaşlarından kıskandığımda çok oldu. hepte güzel kızlar vardı:) hoş şimdide çok hoş bayanlar var. ama artık eskisi gibi dillendirmiyorum. ilgilenmiyomuş görünüyorum. çünkü ne kadar çok bu olayı dile getirirsen o kadar çok kendilerini birşey zannediyo bu erkekler. çok hoş çok yakışıklı çok karizmatik olduğunu düşünüp dahada çok böbürleniyolar. yani bizimki öyleydi. kendi bakımıma özen gösteriyorum. çalışıyorum zaten. aradığı zaman napıyım erkek arkadtaşlar var oturuyoruz diyorum. inadına oturmasam bile:) geçenler arabada giderken süper mini giymiş bir kız geçti yoldan. anah şuna bak ne kadar kısagiymiş dedi. kadın harbi güzeldi. dikkatini hemen çekti. eskiden olsa tepki verir küserdim. hiç umursamadım. giyecek tabi. burası sahil şehri. ne bekliyodun. ammada yobaz kafalısın dedim. ama içim içimide yemedi değil hani:)
yani sana tavsiyem kendine bir uğraş bul. eşini kafandan silmeye çalış. sen kafana taksanda takmasanda o yapmak isterse zaten yapar. sen psikiojik olarak yıpratırsın kendini. olan yine sana olur. bırak boşver. sağlığına yazık değilmi.
sende yakışıklı bir şarkıcı sanatçı çıktığında dur değiştirme kanalı de. hayranım bu adama tipi çok hoş ya falan yap. nasıl oluyomuş bakalım. ben yapıyorum bazen. başlarım adamına diyo:)
kısaca güzelim onun yaptıklarını sen yap. sen bak yakışıklı adamlara. televizyondakile falan. sen çık sadece kız arkadaşlarınla vakit geçir. yani onun yaptıklarını sende ona yap. bir dene bakalım. benide haberdar et olurmu. unutma ÖNEMLİ OLAN SENSİN. GERİSİ BOŞ

bend ekendimi çok zorlayarak aynen böyle yapmaya çalışıyorum

paranoyak derecede kıskanctım hanımlar. ilişkinin ilk 5 ayında hayatı ona da kendime de zindan ettim.
o cok dayandı mucadele etti. şimdi her kıskanclık duygusunda kendi kendime " o benı cok seviyor, öyle olmasa su anda benım yanımda olmazdı" diyorum. kendi kendimi telkin ediyorum.
1-2 seans kıskanclık terapisi de aldım. çok iyi hissediyorum kendimi.

en azından mutlulugumun tadını cıkarıyorum...:nazar:
terapist nelerden bahsetti canım yaa

Benım esımde evlenmeden evvel 4sene bana kan kusturdu kıskanclıgı yuzunde paronoyaktı neler neler cektım anlatamam ama suan eser yok o halınden nasılmı bana guvenmeyı ogrendı guveneceksınız esınıze

bir kere aldatmışi bir eşe nasıl güvenilir

ben çook kıskançım ve asla yenemicem ama belli ederim höyt derim valla :1:
asla benden önce arkadaşı sevgilisi flörtü olmamış benim gibi temiz sevgilisiz geçmşe sahip e öyle oluncada ona diyorum bak valla sen bakarsan bende bakarım diyorum :1: bazen hatta eğer çok aşırı dikkatimi çekersen bende açarım görürsün o zaman millet banada baksın bakalım diyorum .benim yanımda gözünü kaldırıp bakamaz,tv lerde dahi bir program olsa hemen kapatır yeahh yaşasın kötülük :27: valla kendi bakcak ben avanak olcam yok öyle .özellikle ben yanında daha dikkat çeken biriyim alımlıyım ,kendisi pek kendini yakışıklı bulmaz ben bazen diyorum çok yakışıklı oldun bugün diyorum ben almasam evdde kalmıştın diyorum :1: kendiside bazen çok güzel oldun bunları bir daha giyme der ben bilakis onu çok giyerim :35:
açıkçası şaka maka işte böyle şeyler yaşıyoruz asıl sebep ben diyorum ki dışarda açık kızlara falan bakma niye göz zinası yapıyorsun ,bakıyorsun geçiyor ama günahın kalıyor ,sana güven eksikliğinden değil başkasına bakmandan duyduğum huzursuzluktan dolayı istemiyorum diyorum sağolsun benim yanımda pürdikkatlidir.ben yokkende bakarsan ikigözün görür günahın kalır diyorum ,bön bön bakmıyorum ama gözümün önünden geçerken görürsem hemen kaydırıyorum valla diyor ,bende diyorum allah şahit banane diyorum .böyle bazen öyle böyle.
hatta aşırı tv lerde aldatılanlar kadınlar vs çıktığında bazen diyorum ki hadım edemedin mi yahu diyorum ,ay eşim diyo ki abovv senden korkulur diyor :27: ama sanki kıskanmamdan çok hoşlanıyo gibi geliyor ben öyle hissediyorum.
tınlamayayım falan diyorum ama kendimden taviz vermem doğrularım hep doğrudur bilsin alışsın diyorum .

kendine guvenin 0 demekki bizde yazin bikiniyle geziyoruz ne olmus herkez gozunu dikip bakmiyo merak etme . Ayrica o an orda herkez oyle oldugu icin o gozle bakmiyosun tesetturlu memeucu dimdik cikanlara dikkat etmek lazm bnce ;))

Back