Kıskanç Koca

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde eşim asırı kıskanc ve cok takıntılı biri.biz flört ederken boyutlarını asmıstı resmen, küpe bile takma diyordu.konusa konusa biraz düzelttim.tam zıt karakterleriz aslında ben özgürlüğüme bakımıma cok düşkünümdür.makyaj delisiyim.makyaj yapmadan sokaga cıkmazdım.nasıl evlendim hala sasırıyorum aşkın gözü körmüş gercekten.6 yıllık evliyiz heryere kendi götrürüdü iki sokak allttaki annemlere bile.işe giderken bırakırdı gelirken alırdı.su anda.kızım 2,5 yasında o dogdugundan beri beni bogmaktan biraz olsun vazgecti ama 4 aydır askerde oldugu için şimdi yine eskisine döndü.2 ay sonra geliyor şimdilik annemlerde kalıyorum.oraya gitme buraya gitme demelere başladı yine gelidkten sonra napıcaz bakalım Allah büyük...
bence kıskançlık tedavi edilmesi gereken bir hastalık boyutları astıgı sürece.(bu sadece benim fikrim)yerimseniben

kocam hic degil ama sevgilimi sormayın aman aman

erkek pekines köpegimden bile kiskaniralkisalkisalkis

esimle flort ederken cok fazla kiskanclik belirtileri gostermezdi. nisanlaninca hafiften biseyler basladi, evlenince ilk yil asiiri derecede kiskanclik yapti, niye bunu giydin niye fazla makyaj yaptin parfum sikma fazla.erkeklerle gulerek samimi konusma vs... am aacok sukur son 3 senedir bayagi rahat davraniyor. cok nadir kiskancligi oluyor.sanirim orta yolu bulduk.

eğer nişanlıykenki kıskançlığı olsa intihar boyutunda olurdu ama neseki geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…