Kıskanç Koca

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
esinizin kiskanc mi ? hangi boyutta ? sizi nasil etkiliyor hadi bakalim

evli deilim ama nişanlıyım
öle fazla kıskançlığı yok ama kıyafetlerimde genellikle önünü cek fln dio o kadar öle karışmaz başka bişiyime :umursamaz:

kocam yok ama bir adet kıskanç sevgilim var olurmu kuzum

kocamda bende manyağız
körler sağırlar birbirini ağırlar

Ben çok kıskanç değilim hatta çok az diyebilirim.
Ama kocamınki psikopatlık derecesinde son 1 aydır hayatı zindan etti, etmeye de devam ediyor.
Sonuç benim psikolojim alt üst.

hemde nasıl geçen gün nişanlımla otobüse bindik beraber ayaktayız arkamda adam var nerdeyse 10 saniyede bir adam bana değiyomu diye bakıyo araya elini koyuyo beni öne doğru itiyo daha neler neler delirtmişti benikafamçokkarıştı

ayy allah sizi napmasın yaa:):):)
bu erkkler bazen komik oluoo
benimkide yürüoduk yolda uzun bi yol okdr kalabalıkki zor yürüoz ama egildi kulagıma bu denyolar çok bakıooo demezmii:)
anamm yüzümü yerden kaldıramadım kavga eder diye:)

elbette seven her insan gibi kıskanıyoruz ikimizde
ama gereksiz kıskançlık yapmıyoruz

ay sorma ya bazen çok sinir bozucu oluyo tahammül edemiyorum ama olsun fazlası olmadığı sürece buda güzel ya hiç umurlarında olmasak...

arada sırada badimi çekiştirir önün açılıyor diye o kadar kıskançlığı yoktur pek isteme de olmasın

valla esimle serhan yavas yüzündenn tartistigimi bilirim...(bilirsiniz ssu foxta yayinlanan yemin dizisinin meshur menderesi):asigim:
aslinda biside demedim :sm_confused: kadinlar kulubundeki bi topikte en begendiginiz erkek ünlü yaziyordu bende serhan yavasin resmini koydum.....
vayyy anam sen nasil koyarsin diye bütün gece küstü bana....:1shok:
hadi onuda gec askerden kardesi yeni geldi bende lafin arasinda kaynimin gözleri cok güzel dedim diye gene tavir aldi ben nasil öle drmisim kardeside olsa kiskanirmis...iste bu olay yüzünden iki gün dargin kaldi bana...
tabi benimki numunelikk herkesin ayni olcak diye bisi yok..

valla ben o topiğe geçen resim koydum ama oktay derelioğlunu koydum(eski futbolcu)oda futbolunu beğendiğim için..telde ondan izin aldım öle koydum,aşkımdan başka kimseyi beğenmem diede belirttim:smiley-cool:hemen kızdı ne işin var o topicte die,aşkım valla bakmadım resimlere,resim ekledim çıktım dedim:icecream:
bahsettiğim nişanlım

Ben seven kıskanır lafına inanmam, kendine güvensizliğin kibar hale getirilmesi "seni kıskanıyorum ama bak sevdiğim için hesabı"

Kendime güvenim tam, eşimede güvenim tam onun da keza, o yüzden kıskançlık huylarımız yoktur.

Birde hiç anlamam ve hoşlanmam eşlerinin telefonlarını karıştıranları, mesajlarını okumaya çalışanları. (Kadın / erkek farketmez)

Çünkü ne boğarım ne boğulmaya gelirim.

Not. Yukarıda yazdıklarım kendi görüşlerimdir. "Seven kıskanır" lafına inananları eleştirmek gibi bir düşüncem yoktur, herkesin kendi hayatı neye inacakları yanlız onları ilgilendirir.

zuhahaha onlarda biseymi ben kitap okurken kitaptan kiskaniyor canim benimmm

aynen öyle benim kide..
-bir gün çok kitap okuyorsun diyor.. niye dedim.. gözlerim yorulurmuş.. benimle tartıştı kitap yüzünden.. iyi o zaman sen oku ben dinleyeyim dedim.. sen kafanı, beynini yorma kitaplarla diyor.
-benim ki en yakın kız arkadaşım, çocukluk arkadaşım olsun görüştüğümde deliriyor.. kimseyle paylaşamazmış.. bende deliriyorum tabi.. karışamazsın diyorum.. ama ilerde bunu bile dedirtmeyecek..
-dün bana telefonda saçının telini kıskanıyorum kapanmazmısın benim için diyor.. iman için değil he tamamen kıskançlık..
-işten çıkmam için baskı yapıyor.. şuana kadar askerde falan idare edebildim çıkmadım.. yoksa sürekli baskı yaptı günde 5-6 kere aradığını bilirim bunun için.. son 3ay..
-benimle recep ivedik filmi yüzünden kavga etti.. erkek kardeşiyle o filmi seyretmeye gitmiştik neymiş efendim niye o filme gitmişim.. küfür varmış hemde filmin ismi bile erkek yani aaaaaaaayy.. tam 28 gün tartıştı kafama kaktı..
-pantalon giymeme kızar. etek giy der.. kolsuz falan hiç yazmama gerek yok..
-geçen cd film almıştık yeğenimle.. diyo ki nasıl sen gider alırsın.. orada erotik filmlerde satılırmışta o filmlerin olduğu biyerde kız başıma film satın almışımda.. kesin kasada ki erkekmiştirde.. bize bakmıştır..
-bide telefonda bi kız arkadaşıma canım demiştim.. yok efendim bana canım deme.. senin canın arkadaşların diye küsmüştü... ona dediğim sıfatı başkasına kullanamam.
-herkesten herşeyden kıskanıyor.. ne komşum olsn, ne arkadaşım.. ne işim, ne dostum.. hatta itiraf ediyor seni ailenden bile kıskanıyorum diye..
-çirkin, pasaklı olayım öyle razıı ki.. sen niye güzelsin diye tartışmaya açtığı oldu.. diyor ki tombişim ol benim.. kilo al.. gıdın olsun.. ben senin tombiş olmanı istiyorum.. sırf kıskançlıktan.. hayatımda diyetin yeri yok, olamaz
-ben msn, mail kullanmıyorum hee.. sayesinde yani.. şuraya üye olduğumu bilse bittim.. artık dilinden kurtulamam..
senle evlenelim de o zaman seni hayatımın zirvesnde tutuacağım ben diyor.. tabi dedim sen beni ancak kafese kilitlersin..
bu kadar kıskanıyor.. ama o kadar delirecek kadar seviyor da.. hayatında ki ilk sevdiği, ilk flörtü, ilk ciddiyeti benim. şimdi nişanlıyız, durum böyle.. yok yok normal yaşamıyoruz biz.. ona söylüyorum da.. ama yapıp yapıp sonra affettiriyor kendini..

yani benim ki her halükarda deli.....
oh be içimi döktüm rahatladım..

Son düzenleme:
Anammm bende dıordumkı adam parfÜm sıkmaktan kıskanırmı:)
demkkı varmıŞ bÖle benımkısı gıbıler sevırum ama benım askerımı ya...

ben nişanlımın kıskançlıklarını yazsam size yazacak yer kalmazkaydirigubbakcemile3 benmki biraz üşütüktür bu konuda.elinden gelse beni bi odaya kapatır sadece kendi girer cıkar yemeğimi bile kapı altından verdirir kimse görmesin girmesin diye:roflol: bazen dışarı çıkıyorum yolda nasıl yürüyeceğimi unutmuş halde buluyrm kendimi.annem olmadan dışarı çıkmam bile yasak.biz 1 hafta önce nişanlandık,çok şükürki çarşı pazar yüzü görmeye başladım bu sayede.madem öle izin vermiyosun kimseyle çıkamama gel benm işim var dışarı cıkar diyorum hooop yarım saat içinde kapımda keratakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

yok canim zaten iyi birsey olsa bu topigi acmazdim aslinda bir derdim var a acmistim anket gibi olmus diye buraya alindi klava:

ama bakma çoğu insan kıskanılmaktan hoşlanıyor, eşim (sevgilim vs) çok kıskanır çünkü çok sever gibi :)))))))))))))))))))

valla benim askim oyle fazla kiskancligi yok gereksiz kiskancliklar yapmiyor. en guzelide bu galiba yapsa hayat cekilmezdi galiba:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…