Merhaba canlar o kadar yazacak sey varki kisa kesecegim.
Kaynanam 48 yasinda ve dul ve 29 yasinda evli bi kizi var ama kocasiyla ilgisi olmadigi icin sabah gelip aksam gider annesinden. Esim yinede annesiyle altli ustlu oturmak istedi geceleri yanliz kadin nolur nolmaz gibisinden bende kabul ettim.
Kaynanam herseye karisiyor iyi gozukmeye calisiyo ama ikide bir baskalarinin gelinini ovmesi bile bir mesajdir. Istiyor ki sabah ona cikiyim yatana kadar ama ben asla oyle olmadim cunku gorumcem sürekli orda ve cekilmez biri hep kendini oven anlatan birisi ve hic bi sekilde elini 1 ise vurmaz asla.
Ben gunde 1 kere cikarim yarim saat fln sonra inerim haftada da 1 2 kez aksam yemegi yeriz beraber.
Ama kaynanam gece 11 12 kizi gidince cat kapı bize giriyo bu artik moralimi cok bozuyodu surat asiyodum bu yuzden esim le 5 gun ayri yatip kalktik en sonunda dun konustuk anlastik esim annesinin yanina çıkıp dedi ki benim esim kendi eviyle sorumlu sizin hizmetciniz degil ve 10 dan sonra kimse bize girmesin ozel hayatimiz var saygi duyun ve kaynanam ne desin 12 den sonra canim sıkılıyor ne sacma bi savunma esim yinede dedi 10 dan sonra bizi bas basa birakiyosunuz iyi tmm dedi surat asarak. Ve su an tum ailesini ariyo tek tek gelin bizi evine istemiyo kendi aileside giremez o zaman fln demiyor ki yeni evlilerin evime cat kapi giriyom 12 de 1de rahatsizlar demiyo ki dugunun ertesi gunu odalarima gittim uyandirmaya kahvalti hazirlamasi icin... o kdr hatasi varki anlatamam ama takmak istemiyorum esimle yeterince kavga ettik evliligimizi zedeledik artik kulak vermemeyi ogrenmem lazim ama nasil