Kıskanç insanla nasıl baş edilir?

bence artık uğraşmak istemediğiniz insanlara üç kuruş dizisindeki kartal'ın hay sen gene beee, amaan! tepkisini vermek süper olurdu yok böyle bi aşağılama, bıkma.

"Çok zengin ve hatırı sayılır bir aileden gelen" kızın böyle bir kıskançlık yapacağını ya da böyle bir durumun içinde olacağını pek düşünmüyorum açıkçası. Bu zenginlik ve iyi aile olayı da o kadar göreceli ki. Ben normal orta sınıf, öğretmen, memur vs. ve şehirli bir aileye mensubum. Ortalama bir aile yani. Taşrada ya da köyde doğup büyümüş veyahut eğitimsiz ailelerin çocukları olan yaşıtlarım benim çok iyi ve zengin bir aileden geldiğimi söylemiştir birçok kez ve kesinlikle doğruyu yansıtmayan bir tanımlama. O kızın da böyle ortalama bir aileye mensup olduğunu düşünüyorum. Gerçekten zengin olsa zaten paralı eğitimle, nepotizmle filan iyi bir yere gelirdi. Zengin aileye mensup, üstüne kıskanç (yani muhtemelen hırslı) olup da düşük bir mevkide olan insan görmedim. Bence siz bu olayda yaşadığınız her şeyi abartmışsınız. Fazla bilgi vermemeniz de bu fikrimi doğruluyor.

Yorumları okurken "nepotizm" nedir diyenler için , torpil ve adam kayırmanın Latince kökenlisiymiş.

Nepotizm, akraba kayırma veya adam kayırma, öznel ve adil olmayan şekilde yapılan ayrımcılık. Nepotizm kavramının Latince'de “Nepot” sözcüğünden geldiği, İngilizcede ise "Nephew" olduğu değişik çalışmalarda ifade edilmiştir. Nepotizm, kamu örgütlerinde ve iş örgütlerinde karşılaşılan önemli sorunlar arasındadır.

Kiskanc insan her yerde vardir…akrabalar kardesler arasi bile… en iyisi yuzune bakmamak oyle kisilerin.. ayrica masa basi isin varsa tabii kahve cay iceceksin aksama kadar zaman nasil gececek

Bu kızın bir baska modeli de burada var

Her işyerinin olmazsa olmazı galiba bu kızlar

Salla boşver

O kıskansın sen işine ve hayatına odaklan

KISKANÇ İNSANLA BAŞ EDİLMEZ, UZAKLAŞILIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…