- 23 Ağustos 2012
- 49.521
- 229.565
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oraya doğru gidiyorum zatenAçıkça söyle senin kompleksleri le, saçmalıkların uğraşamam çık git bir daha da yanıma gelme diyin
KISKANÇ İNSANLA BAŞ EDİLMEZ, UZAKLAŞILIRGünaydın hanımlar ,
Benim iş yerimde inanılmaz kıskanç bir kız var. Farklı alanlarda çalışıyoruz ama ben ondan daha üst bir mercideyim ama doğrudan birbirimizle iş yapmıyoruz.
İlk tanıştığımız zaman bana ‘benim hayal ettiğim hayatı yaşıyorsun’ demişti. Bana hiç art niyetli gelmemişti hatta samimi bulmuştum söylediklerini.
Pek yakın olduğum biri değil ama yüz yüze gelmek zorunda olduğumuz ortamlar oluyor.
Ve artık bu ortamlarda sürekli bana laf sokup duruyor.
Kendisi çok zengin ve hatırı sayılır bir aileden geliyor bense tırnaklarımla kazıya kazıya elde ettim ne elde ettiysem, maddi olarak çok zorluk görmüş bir aileden geliyorum... bu sebeple bana yakıştırmıyor diye düşünüyorum.
Ve sürekli zamanınla hayali olan işime artık hep laf söyleyip duruyor. Sizin mesleğiniz şöyle böyle. Siz hiçbir iş yapmıyorsunuz (ki ne kadar yorulduğumuza Allah şahit) siz şöylesiniz, siz böylesiniz vs. Gerçekten bıktım usandım artık. Benden nefret ediyor resmen ve aramızda hiçbir şey olmadı. Birlikte iş bile yapmıyoruz. Pek sık da denk gelmiyoruz ama artık beni her gördüğü yerde kıskançlığını kötüleyerek kusup duruyor ve ne yapacağımı şaşırdım. Birkaç kere bende cevap verdim. ‘Madem bu kadar nefret ediyorsun niye bir zamanlar hayalindi’ yada ‘sen ol ve bize örnek ol o zaman’ gibi..
Ama o an susup sonra gördüğü yerde tekrar kıskançlığını kusup duruyor. Ne öneriyorsunuz? Patlamak istemiyorum ona karşı. Ama damarıma basıp duruyor. Ben merhaba merhaba olalım medeni bir ilişkimiz olsun istiyorum ama mümkün değil. Gördüğüm yerde kaçıyorum yine yanıma gelip ‘geçen gün sizden biri çay içiyordu işini yapmıyordu’ gibi başımın etini yeyip duruyor. Ki kendisi hayatımda gördüğüm en tembel ve kaytaran insan.
Kısaca hanımlar ne diyim? Patlicam bu gidişle ve kötü olacak çok doldum çok..
İnsanların oturduğu yerden bizim ne yaşadığımızı bilmeden hasetlerinden ötürü çamur atıp durmaları ve bizi mutsuz etmeyi bir zevk haline getirmeleri beni çok sinirlendiriyor.
Ekleme: Bu arada bunu beni tanımamanıza veriyorum tabiki çok normal ama yazacak diğer üyeler için eklemek istiyorum
Ben ünlü bir insan yada parmakla gösterilen biri çok üst bir mesleği olan biri cart curt değilim. Son derece normal biriyim bu kişi de benim işçim falan değil. Sadece ona göre daha üst bir konumda olduğum için sürekli laf anlatmasından bahsettim.
Yazarken bu kadar abartılacağınq da düşünmedim. Herkesin belki de karşılaştığı belki de eltisinde kvsinde bir tanıdığında gördüğü tipte kıskanç biri. Ve bu durumda ne yapmak lazım diye sordum o kadar.
Yardımcı olmak değil de gömmek için bu siteyi kullananların yorumlarıyla da hiç ilgilenmiyorum açıkçası..