Kıskanç Hanımlar..

Ne demek güzel kız görücek ? Tabiki güzel kızlar var benim bile bi kız olarak sokakta bi yerde gercekten ne güzelmis diye beğendigim insanlar var.

Napalım simdi bizden daha güzeli var diye adamı sokaga mi cikarmayalım?

Özgüveniniz ve kendinize saygınız olsun herseyden önce.O sizi sevmisse sizdeki güzelliğin farkında demektir.

Eğer bukadar güven sorununuz varsa zaten koşarak uzaklaşın.Çünkü gerçekten sevdiğine güvendiğiniz bi adam daha güzelini bulunca sizi bırakmayacaktır emin olun.

Siz kıskansanız da kıskanmasanız da içinde olan yapacaktır, boşuna kendinizi darlamaya gerek yok. Siz çok aradığınız için yapmak isteyeceği şeylerden geri duracağını düşünmeyin. Sizi gerçekten sevdiği, saygı duyduğu için yapmamalı. Sürekli arar sorarsanız da sıkılabileceğini düşünüyorum, ben olsam çok bunalırdım..

Haklısınız aslında tam düşünmem gereken şey bu. Arasam da sorsam da, sıksam da boğsam da kıskansam da içinde olan insan her türlü yapacaktır zaten. Teşekkür ederim yorumunuz için:)))

Haklısınız aslında tam düşünmem gereken şey bu. Arasam da sorsam da, sıksam da boğsam da kıskansam da içinde olan insan her türlü yapacaktır zaten. Teşekkür ederim yorumunuz için:)))
Rica ederim. Ne zaman aklınıza gelse böyle düşünün lütfen.. Bu tarz ilişkiler de aldatma daha fazla oluyor. Kendinize güvendiğinizi gösterin, eğer sürekli kıskanırsanız güvensiz kadın imajı çizersiniz.. Bol şans :KK66:

Çok yoruluyorum valla:işsiz:
o zaman neden yapıyorsununuz bunu kendinize? konularınıza(!) bakıyorum yorumlara bakıyorum her seferinde şuna benzer cevap veriyorsunuz

2 gün sonra yine aynı şeylerle buraya konu açıyorsunuz

biraz rahat bırakın, bunun tadına varınca zaten kendiniz de ne yapıyormuşum ben diyeceksiniz.
bir ömür böyle geçmez, dışarı da çıkmasa, kontrol de etseniz yapacağı varsa yapar ve bu size birşey kaybettirmez, siz kişiliksizin birinden kurtulmuş olursunuz sadece :işsiz:

az özgüven

Kafaya taksaniz da,kisitlasaniz da,serbest biraksaniz da,ne yaparsaniz yapin hersey olacagina varir.Yorar,hayat yeterince yorucu zaten..
Bir de erkekler böyle durumlardan sıkılır ve birlikte oldugu kadindan hizla uzaklasirlar.Biraz cool olun,sevin,belli edin,ama abartmayin..
Kafanizi baska seylerle mesgul edin.Arkadas cevrenizle zaman gecirin.Zamanla iliskiniz oturdukca,karsinizdaki insani tanidikca soru isaretleriniz azalir.
Kacan kovalanir.Özgüveninizi kaybetmeyin.Sizi sevmese,begenmese tercih etmezdi.Biraz da kendisi sahsinizi kaybetme korkusu yasasin..

Erkek arkadaşımla ilgili ne çok konu açıyorum, ve hepsi kıskançlıkla alakalı. Çok takılıyorum maalesef. Nerede, ne yapıyor, kimlerle, güzel kızlar görmüştür şimdi, neden aramadı, niye haber vermedi, yine neden gezmeye çıkıyor vs..Karşı tarafa sormasam da içimde yaşadığım zibilyon sıkıcı ve itici sorular..

Merak ettiğim: içinizde mutlaka eşini sevgilisini çok kıskanan ama daha sonra kendini bu konuda törpüleyip artık kıskanmayanlarınız vardır. Bu kıskançlığı nasıl aştınız? Kıskançlıkla alakalı düşüncelerinizi merak ediyorum. Olumlu veya olumsuz tüm yorumlar bana yol gösterici oluyor. Teşekkür ederim...
Tam yerine geldin bacım bnde de bir kıskancligin boyutunu asmıs bir kaca vardı enistelerimden kıskanır hicbir yere gondermezdi cop dokmeye bile onunla bakkala markete brak arabaya zor inipde binerdik pskolojiye gtti hap yazdı dr recetelerinde yanlıs dusunce supheci durumlar fln yazıyor snde git cnku asiri kiskanclik kimse cekmez cnm tedavi ol var cnku

X