Kıskanç Hanımlar..

Erkek arkadaşımla ilgili ne çok konu açıyorum, ve hepsi kıskançlıkla alakalı. Çok takılıyorum maalesef. Nerede, ne yapıyor, kimlerle, güzel kızlar görmüştür şimdi, neden aramadı, niye haber vermedi, yine neden gezmeye çıkıyor vs..Karşı tarafa sormasam da içimde yaşadığım zibilyon sıkıcı ve itici sorular..

Merak ettiğim: içinizde mutlaka eşini sevgilisini çok kıskanan ama daha sonra kendini bu konuda törpüleyip artık kıskanmayanlarınız vardır. Bu kıskançlığı nasıl aştınız? Kıskançlıkla alakalı düşüncelerinizi merak ediyorum. Olumlu veya olumsuz tüm yorumlar bana yol gösterici oluyor. Teşekkür ederim...
Yaşın kaç bilmiyorum ama bunu aşmanın tek yolu kendini aşmak.Sevgilini ben merkezinden çıkarmak.Yani probem senin kendi özgüven eksikliğinde.

aşırı kıskançlık ya nişanlına güvenmiyorsundur ya da sevgisinde şüphe ediyorsundur. bu yüzden takıntılı olunca aşırı kıskançlığa giriyor. herkes kıskançtır. ama sizinki takıntılı

Ortada kıskanılacak bir durum yoksa yok kıza bakabilir, yok kiminle konuştu acaba kıskançlıkları da bana saçma geliyor.

Eşim işi gereği bir sürü kadınla muhattap oluyor ama kıskanmıyorum. Çok yorucu bir duygu değil mi yahu? Ömür geçmez ki böyle.

Erkek arkadaşımla ilgili ne çok konu açıyorum, ve hepsi kıskançlıkla alakalı. Çok takılıyorum maalesef. Nerede, ne yapıyor, kimlerle, güzel kızlar görmüştür şimdi, neden aramadı, niye haber vermedi, yine neden gezmeye çıkıyor vs..Karşı tarafa sormasam da içimde yaşadığım zibilyon sıkıcı ve itici sorular..

Merak ettiğim: içinizde mutlaka eşini sevgilisini çok kıskanan ama daha sonra kendini bu konuda törpüleyip artık kıskanmayanlarınız vardır. Bu kıskançlığı nasıl aştınız? Kıskançlıkla alakalı düşüncelerinizi merak ediyorum. Olumlu veya olumsuz tüm yorumlar bana yol gösterici oluyor. Teşekkür ederim...
Evliyim hic bi zaman kocami gereksz bir sekilde kiskanmadm bizdede kocam kiskanc.sana tavsiyem kiskansanda cok belli etme kendini bulunmaz hint kumasi sanmasin yada tabiri caizse essegin aklina karpuz kabugu sokma.bide erkeklerde cok kiskanilinca ben ondan ustunum duygusu oluyormus.gelelim neyapacagina birincisi kiskansanda cok belli etme ikincisi kendini mesgul edicek isler bul calis yada hobiler edin arkadas cevreni genislet sosyal aktivitelere katil bak bakalim devamli kiskanacak vaktin kaliyomu yada aklina geliyomu her saniye

Ortada kıskanılacak bir durum yoksa yok kıza bakabilir, yok kiminle konuştu acaba kıskançlıkları da bana saçma geliyor.

Eşim işi gereği bir sürü kadınla muhattap oluyor ama kıskanmıyorum. Çok yorucu bir duygu değil mi yahu? Ömür geçmez ki böyle.

Gerçekten aşırı yorucu. Okul varken başımı kaşıyacak vakit bulamazdım bu kadar da düşünmezdim. Bir de kendimi de güzel bulmuyorum. İnşallah bende bunu törpülerim de sizin gibi daha sağlıklı bir ilişki içinde olurum..

Bu kıskançlığın sebebi özgüvensizlik bence.
Son iki konunuza da özellikle güzel kızlar görmüştür güzel kızlar görmüştür yazıyorsunuz.
Ee görsün ne olacak şimdi?
Kendinizi çirkin mi buluyorsunuz bu özgüvensizlik nerden geliyor bilmiyorum ama kıskançlığın nedeni bu yani orası kesin.
Kimse de kollarını açmış erkek arkadaşınızı beklemiyordur yani kusura bakmayın.

Yazan ellerin dert görmesin Canım...
Harikasın:KK15:

Bir haftada 3 konu açmışsınız...
Üçününde içeriği aynı...

Bu Ne özgüvensizlik?
Adamı kafesleyin bence...
:işsiz:

Böyle olmaz ki ama...
Kendinizi,ilişkiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz...

Bir haftada 3 konu açmışsınız...
Üçününde içeriği aynı...

Bu Ne özgüvensizlik?
Adamı kafesleyin bence...
:işsiz:

Böyle olmaz ki ama...
Kendinizi,ilişkiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz...

Bir diğer arkadaşların yazdığına bakın bir sizin. Kimseyi konularıma yorum yapın diye zorlamıyorum. Ha 3 konu ha 13 konu.. İstediğim kadar konu açabilirim. Özgüvensiz olduğumu zaten yazdım. Bildiğim şeyleri ve sorunumu yazmışsınız. Ben benim gibi olanların tecrübelerini ve fikirlerini istedim, çözüm odaklı olsun diye. Yoksa bende biliyorum ne olduğunu. Hayırlı günler.

Bu kıskançlığın sebebi özgüvensizlik bence.
Son iki konunuza da özellikle güzel kızlar görmüştür güzel kızlar görmüştür yazıyorsunuz.
Ee görsün ne olacak şimdi?
Kendinizi çirkin mi buluyorsunuz bu özgüvensizlik nerden geliyor bilmiyorum ama kıskançlığın nedeni bu yani orası kesin.
Kimse de kollarını açmış erkek arkadaşınızı beklemiyordur yani kusura bakmayın.

Sebebi zaten kesinlikle özgüvensizlik. Yoksa erkek arkadaşıma milyon tane kadın baksın zerre umrumda olmaz, mühim olan erkek arkadaşım yanlış bir davranışta bulunmasın kafasındayım. Asla sonda yazdığınız gibi bir durum yok kısacası. Kendimi güzel bulmuyorum, kadınsı bir yanım yok maalesef. Özgüven sorununu aşmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Burda sizin gibi bir üye daha vardı aynı kıskançlık konuları. Sevgilisini çalıştığı işyerinden bile kıskanıyordu. Okuyunca direkt aklıma o geldi. Bence bu normal değil hastalık derecesinde kıskanmak.
Buradan görünen o ki sizin özgüven eksikliğiniz var öncelikle bunun için yardım alın. Vücudunuzda beğenmediğiniz yer varsa estetik yaptırın, kilonuz varsa kilo verin. Düzenli spor yapın. Kendinizi nasıl sevecekseniz öyle olun sonrası kendiliğinden gelir.

Bir diğer arkadaşların yazdığına bakın bir sizin. Kimseyi konularıma yorum yapın diye zorlamıyorum. Ha 3 konu ha 13 konu.. İstediğim kadar konu açabilirim. Özgüvensiz olduğumu zaten yazdım. Bildiğim şeyleri ve sorunumu yazmışsınız. Ben benim gibi olanların tecrübelerini ve fikirlerini istedim, çözüm odaklı olsun diye. Yoksa bende biliyorum ne olduğunu. Hayırlı günler.

Niye bu kadar konu açıp duruyorsunuz demedim,içeriği aynı dedim...
Kendinizi yıpratırsınız anca dedim...
Dokundu sanırım azıcık...

İsterseniz Bdv’yi ele geçirin...
Hayırlı günler...

Bi adam bakacaksa niyeti varda her türrlü bakar iş şahısta bitiyor
Benm eşim benden daha kıskanç bi insan evlenince de değişmedi ama benmde ona sözüm şu ki :sen millete bakarsan millette senin yanındakine bakar kaldırabiliyorsan bak diyorum
Gerisini düşünün :KK70:

Burda sizin gibi bir üye daha vardı aynı kıskançlık konuları. Sevgilisini çalıştığı işyerinden bile kıskanıyordu. Okuyunca direkt aklıma o geldi. Bence bu normal değil hastalık derecesinde kıskanmak.
Buradan görünen o ki sizin özgüven eksikliğiniz var öncelikle bunun için yardım alın. Vücudunuzda beğenmediğiniz yer varsa estetik yaptırın, kilonuz varsa kilo verin. Düzenli spor yapın. Kendinizi nasıl sevecekseniz öyle olun sonrası kendiliğinden gelir.

Haklısınız. Maalesef kendimde beğendiğim taraflar düzelecek gibi değil. Boyum kısa, kilolu değilim. Yaşımdan bi 7-8 yaş daha küçük gösteriyorum. Bunlar problem..Çok teşekkür ederim yorumunuz için, inşallah atlatacağım bu dönemi.

Eskiden kıskançlığın sevgiyle orantılı olduğunu düşünürdüm ama bence karşı tarafın verdiği güvenle alakalı tamamen güveniyorsan kıskanmazsın güvenmiyorsan kıskanırsın.

Hanımlar rica ediyorum konu kavgası yapmayın, konu sınırlaması yok ama bir derdim var bölümü için bazı kriterler var, bu bölüme uygun olan konular açmak zorundasınız, konularınız bölüme uygun olmazsa taşınır ve konu dışı uyarısı alırsınız, aynı şekilde üyelerin üsluplarına dikkat ettikleri sürece dilediği konuya yorum hakkı vardır, yorum yapmamakta bir haktır.

X