Kıskanç Hanımlar..

Çok çok kıskanç bir arkadaşım vardı . Beni paylaşamazDi . Orak bir arkadaşımın bana sarilmasına izin vermediğini hatırlarım. Aynı şekilde eşine nefes aldırmadı. Her saat arardı. Sonra paranoyalar başladı. Ağlama krizleri zorla doktora giturduk bipolar ççıktı. Eşi ile de ayrıldı. Bence sizin de çok ileriyse bir doktora görünün derim.

Şöyle düsünün.. Her insanın aklı kalbi ruhu sevme bicimi baskadır.. Görsel olarak bir cok güzel kiz görebilir.. Ama hic biri siz degil.. Sizin gibi olamazlar.. Ben hep diyorum ki kendi kendime "ömrümü bu adamla gecirmem gerekiyorsa ne yaparsam yapayim bu adamla geciricem.. eger bu adam ömrümü gecirecegim adam degilse ne yaparsam yapayim onu kaybedicem".. Onu seviyor musunuz? Saygi duyuyor musunuz? Emek veriyor musunuz?.. Gerisi kader, kısmet, zaman...
Ne kadar güzel özetlemiş siniz :)

Fazla kıskançlık insanın kendinede, başkalarınada eziyetten başka birşey değil:KK14:
Valla ben pek kıskanmıyorum. Hatta bazen hepten boş bırakmıyayım diye kıskanıyomuş numarası yapıyorum :KK70:
Rahat olmaya çalış, insanın yapası varsa kör kuyularada atsan kurbağalarla yapar :KK70:Ne kendine nede sevdiceğine eziyet etme.

C cilekmom bide eşim polis, polis kız arkadaşları var kıyafeti en dikkat çekici birimden gerisini sen düşün :) :)

Mühim olan sevgi gerçekten. Aslında dediğin gibi benim ablamda evlenince çocuk da olunca kıskançlığı bitti. İnsan evliyken sorumluluklar dolusuyla olunca kıskançlıkla uğraşamıyor sanırım:))

Fazla kıskançlık insanın kendinede, başkalarınada eziyetten başka birşey değil:KK14:
Valla ben pek kıskanmıyorum. Hatta bazen hepten boş bırakmıyayım diye kıskanıyomuş numarası yapıyorum :KK70:
Rahat olmaya çalış, insanın yapası varsa kör kuyularada atsan kurbağalarla yapar :KK70:Ne kendine nede sevdiceğine eziyet etme.

Bayıldım anlatış tarzına:KK48: Çok haklısın. İçinde olan insan yanında dahi yapıyor. İnşallah bende senin gibi olurum:)) Teşekkür ederim yorumun için:)

Hayatım boyunca hiçbir erkeği kıskanmadım eşim dahil. Genel olarak kıskançlık hissine yabancıyım esasında. Hemcinslerimi de kıskanmıyorum. Bu durumun kibirden kaynaklandığını söyleyenler olsa da bence özgüvenle alakalı. Tam olarak neden kıskanıyorsunuz mesela? Aldatmak isteyen ya da aldatmaya meyilli bir adamı durdurabilir misiniz? Engel olabilir misiniz? İmkansız. Yapmak isteyen her şekilde yapar. Bu durumda saçma sapan darlamalara, hesap sormalara lüzum yok demek ki.

Yok benim derdim aldatma ihtimali değil, sevdiceğime güvenim tam, kızlar ilgi gösterir diye kıskanıyorum diyorsanız, kızların ilgi gösterebileceği bir adamla birlikte olmak egomu evereste çıkarır benim. Demek ki zeki, yakışıklı, kültürlü vs. İlginin sebebi hangi özellikler ise, bu özelliklere sahip bir adam benimle birlikte. Demek ki ben harikayım derim heralde :)

Mevzu bu da değil ben kimseler bakmasın, görmesin, sadece benim olsun, benimle zaman geçirsin istiyorum diyorsanız zaten bir zahmet klinikte tedavi olun.

Empati kurup kıskanan kadınları anlamaya çalıştım ama hiçbir şekilde anlamıyorum.

Hayatım boyunca hiçbir erkeği kıskanmadım eşim dahil. Genel olarak kıskançlık hissine yabancıyım esasında. Hemcinslerimi de kıskanmıyorum. Bu durumun kibirden kaynaklandığını söyleyenler olsa da bence özgüvenle alakalı. Tam olarak neden kıskanıyorsunuz mesela? Aldatmak isteyen ya da aldatmaya meyilli bir adamı durdurabilir misiniz? Engel olabilir misiniz? İmkansız. Yapmak isteyen her şekilde yapar. Bu durumda saçma sapan darlamalara, hesap sormalara lüzum yok demek ki.

Yok benim derdim aldatma ihtimali değil, sevdiceğime güvenim tam, kızlar ilgi gösterir diye kıskanıyorum diyorsanız, kızların ilgi gösterebileceği bir adamla birlikte olmak egomu evereste çıkarır benim. Demek ki zeki, yakışıklı, kültürlü vs. İlginin sebebi hangi özellikler ise, bu özelliklere sahip bir adam benimle birlikte. Demek ki ben harikayım derim heralde :)

Mevzu bu da değil ben kimseler bakmasın, görmesin, sadece benim olsun, benimle zaman geçirsin istiyorum diyorsanız zaten bir zahmet klinikte tedavi olun.

Empati kurup kıskanan kadınları anlamaya çalıştım ama hiçbir şekilde anlamıyorum.

Aslında tek problem şu: kendimi güzel bulmadığım için diğer tüm kadınları kendimden çok daha güzel ve üstün görüyorum. Erkek arkadaşımın da kötü niyet olmasa dahi beğeniyle bakması bile beni rahatsız eder. Yada içinden “ne güzel kızmış ya” demesi. Yoksa kızlar kendisine bakabilir sorun değil yeter ki erkek arkadaşım yanlış bir davranışta bulunmasın kafasındayım. Mesela iftardan sonra dışarı çıktık dün bisiklet sürmeye. Bir yerde oturduk, o sırada da yanımızdan öyle güzel bir kız geçti ki. Gerçekten çok güzeldi:)) Erkek arkadaşımda ister istemez gördü ve baktı. O an arka üstü bayılasım geldi enerjim bitti:)))) Böyle durumlarda kendimi ezik gibi hissediyorum. Sanki hiçbir havam yok, çocuk gibiyim. Yaş 25 ama görseniz 17-18. Bu durum beni çok sıktı ve üzdü hep. Yazdım da yazdım ya, coştum. Kusuruma bakmayın lütfen. Yorumunuz için ayrıca çok çok teşekkür ederim. Beynime kazıyorum her yazılanı..

Aslında tek problem şu: kendimi güzel bulmadığım için diğer tüm kadınları kendimden çok daha güzel ve üstün görüyorum. Erkek arkadaşımın da kötü niyet olmasa dahi beğeniyle bakması bile beni rahatsız eder. Yada içinden “ne güzel kızmış ya” demesi. Yoksa kızlar kendisine bakabilir sorun değil yeter ki erkek arkadaşım yanlış bir davranışta bulunmasın kafasındayım. Mesela iftardan sonra dışarı çıktık dün bisiklet sürmeye. Bir yerde oturduk, o sırada da yanımızdan öyle güzel bir kız geçti ki. Gerçekten çok güzeldi:)) Erkek arkadaşımda ister istemez gördü ve baktı. O an arka üstü bayılasım geldi enerjim bitti:)))) Böyle durumlarda kendimi ezik gibi hissediyorum. Sanki hiçbir havam yok, çocuk gibiyim. Yaş 25 ama görseniz 17-18. Bu durum beni çok sıktı ve üzdü hep. Yazdım da yazdım ya, coştum. Kusuruma bakmayın lütfen. Yorumunuz için ayrıca çok çok teşekkür ederim. Beynime kazıyorum her yazılanı..

Çok güzel bir kadın olduğunu anlayacak kadar bakmışsınız siz, haliyle onun da dikkatini çekmiştir bu çok normal :) binlerce güzel kadın var ki, estetik ameliyatların bu denli arttığı, güzellik merkezlerinde yapılan işlemlerin gayet halka indiği bu devirde çirkin kadın kalmadı piyasada. Güzellik, kıstasınız olmasın bu yüzden. Sizinle birlikte olduğuna göre, sizi beğenmiş, sizi istemiş. Demek ki siz güzelsiniz ona göre. Gerisi teferruat.

Bayıldım anlatış tarzına:KK48: Çok haklısın. İçinde olan insan yanında dahi yapıyor. İnşallah bende senin gibi olurum:)) Teşekkür ederim yorumun için:)

Ne demek, sende güzel yazmışsın. Gayet aklı başında, tatlı biri olduğun izlenimine kapıldım.
Aşağıda yazmışsın ya pekte güzel değilim diye. Bunu kafandan, aklından, bütün hücrelerinden at :KK47:
Kendine bak ne kadarda güzel, harika bir insanım de. İnan ki sen kendini böyle gördükçe herkeste seni öyle görecektir.
Hem sanıyormusun ki erkekler çooookkk güzel kadınlara aşık oluyorlar. Pehhh sevdikleri genelde pekte güzel olmayan kadınlar. Hem en güzel kadınlar ve erkeklerde aldatılıyorlar :KK14:
Birdaha sevgilin yanında güzel bir kıza bakarsa ve kızda gerçekten güzelse “ne kadar da güzel kız değil mi” de bakalım ne diyecek. Bakalım birdaha bakmaya cesaret edebilecek mi? Ama bunu koskanarak söyleme. Bu senin için çok uç bir tavsiye mi oldu yoksa yaww:KK70:

Ne demek, sende güzel yazmışsın. Gayet aklı başında, tatlı biri olduğun izlenimine kapıldım.
Aşağıda yazmışsın ya pekte güzel değilim diye. Bunu kafandan, aklından, bütün hücrelerinden at :KK47:
Kendine bak ne kadarda güzel, harika bir insanım de. İnan ki sen kendini böyle gördükçe herkeste seni öyle görecektir.
Hem sanıyormusun ki erkekler çooookkk güzel kadınlara aşık oluyorlar. Pehhh sevdikleri genelde pekte güzel olmayan kadınlar. Hem en güzel kadınlar ve erkeklerde aldatılıyorlar :KK14:
Birdaha sevgilin yanında güzel bir kıza bakarsa ve kızda gerçekten güzelse “ne kadar da güzel kız değil mi” de bakalım ne diyecek. Bakalım birdaha bakmaya cesaret edebilecek mi? Ama bunu koskanarak söyleme. Bu senin için çok uç bir tavsiye mi oldu yoksa yaww:KK70:

Annemde öyle der, aynaya bak ne kadar güzelim de der. Deneyince beni bi gülme alıyor, o derece. :KK48: Dediklerinde çok haklısın. Sevilmek veya sevmek için güzellik kıstası aslında hiç mühim değil. Benim özgüvensizliğim fena.. Oyyy çok hırçın bi tavsiye bu benim için:KK48: Onu söylerken kasıla kasıla kendimi sıkarak ölürüm , kendimi imha ederim yavaştan herhalde:olamaz::KK48: Ama öyle desem şok olur. Denemek lazım:))))

:KK70::KK70: Dene gerçektende bence çok eğlenceli olur.
Çocukta dumur olur dahada yapacağı varsada yapmaz bence :KK71:
Burayada yaz ama yaparsan. Az güleriz bakalım olaylar olaylar:halay:

Niye gzüel bulmuyorsun ki ee erkek ark güzel bulmasa senle neden görüşsün.
Bak işte ben burda fazla fenayım Çook gzüel buluyorum kendimi ama bende şuan çalışmıyorum ona sinir oluyorum çalışan kadınlar acaba dha mı üstün geliyor eşime diye iş yerndeki kızlar polis çnkü onun dışında harikayım hatta iş yerine gittim kızın biri abi eşine çok şasrdım demiş eşim de neden diyince polis eşleri çirkin olur eşin çok gzüel demiş :)
Doğum dan sonra 94 kilo oldum o kadar çirkindm ki o zaman bile eşime hiç demedim çirkinim diye bunu asla belli etme canım hep çok güzelim de bugun makyaj yaptım çok gzüel oldum de mesela bilmiyorum

Güvensizlik olarak görüyorum ve aşık biri olarak ufak kiskancliklarim oluyor ama bunu sevgilime bile söyleme gereği duymuyorum. Çünkü karşıdaki kişilerle ilgili suphelerim oluyo. O kız sevgilime yilisirsa iki olasılık var. Sevgilim karşılık vermezse daha da aşık olurum yilisan istediği kadar yilissin o zaman. Ama eğer karşılık verirse de zaten öyle bi adamdan ister istemez sogurum, yol veririm. Aldatıp aldatmadigini ogrenememekten korkmuyorum çünkü evren nasil isterse öyle gelişir olaylar diye akışına bırakarak hiçbir cihazını falan saygımdan dolayı kurcalamiyorum. Eskiden kiskancti o hatta eski ilişkisinde aldatılmış güvensiz biriydi. Ben bu düşüncelerimi ona aşıladim. "Seni aldaticak kadar gerizekalı ve haysiyetsiz biriysem zaten benimle olmayı haketmiyosundur" dedim. Ben ona guvendikce o da bana güvendi.

bende coooook kiskancim bnmkisi guvenle alakali degil esime cook guveniyorum ama kiskaniyorum ve asla onu kiskandigimi bilmez hic belli etmem.
mesela tatile gidicez kendi kendimi sisirdim yok iste tatil yerinde bir suru acik sacik hanimlar var yok iste acaba ne olur falan.
ozguvenin mi eksik desen asla cok bakimli giyinmesini bilen cocugun olmasina ragmen insanlar evli olduguma inanmaz esim cok kiskanir o belli eder etrafindakiler beni cok begenir ama beni hala tatmin etmiyor hic bisi

KİS KAN CİM DA KİS KAN CİM
:):)

Bi yerde okumuştum karşı cins hakkında partnerinize yok şöyle guzell kiz yok böyle cirkin kız demicekmisiz.yorum yapmicakmisiz ne derece doğru bilemem

Erkek arkadaşımla ilgili ne çok konu açıyorum, ve hepsi kıskançlıkla alakalı. Çok takılıyorum maalesef. Nerede, ne yapıyor, kimlerle, güzel kızlar görmüştür şimdi, neden aramadı, niye haber vermedi, yine neden gezmeye çıkıyor vs..Karşı tarafa sormasam da içimde yaşadığım zibilyon sıkıcı ve itici sorular..

Merak ettiğim: içinizde mutlaka eşini sevgilisini çok kıskanan ama daha sonra kendini bu konuda törpüleyip artık kıskanmayanlarınız vardır. Bu kıskançlığı nasıl aştınız? Kıskançlıkla alakalı düşüncelerinizi merak ediyorum. Olumlu veya olumsuz tüm yorumlar bana yol gösterici oluyor. Teşekkür ederim...
Siz kıskansanız da kıskanmasanız da içinde olan yapacaktır, boşuna kendinizi darlamaya gerek yok. Siz çok aradığınız için yapmak isteyeceği şeylerden geri duracağını düşünmeyin. Sizi gerçekten sevdiği, saygı duyduğu için yapmamalı. Sürekli arar sorarsanız da sıkılabileceğini düşünüyorum, ben olsam çok bunalırdım..

X