- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
Yaşın kaç bilmiyorum ama bunu aşmanın tek yolu kendini aşmak.Sevgilini ben merkezinden çıkarmak.Yani probem senin kendi özgüven eksikliğinde.Erkek arkadaşımla ilgili ne çok konu açıyorum, ve hepsi kıskançlıkla alakalı. Çok takılıyorum maalesef. Nerede, ne yapıyor, kimlerle, güzel kızlar görmüştür şimdi, neden aramadı, niye haber vermedi, yine neden gezmeye çıkıyor vs..Karşı tarafa sormasam da içimde yaşadığım zibilyon sıkıcı ve itici sorular..
Merak ettiğim: içinizde mutlaka eşini sevgilisini çok kıskanan ama daha sonra kendini bu konuda törpüleyip artık kıskanmayanlarınız vardır. Bu kıskançlığı nasıl aştınız? Kıskançlıkla alakalı düşüncelerinizi merak ediyorum. Olumlu veya olumsuz tüm yorumlar bana yol gösterici oluyor. Teşekkür ederim...
Bende kıskancım, iyiki de böyleyim. Dünyaya yeniden gelsem yine kendimi isterdim
Evliyim hic bi zaman kocami gereksz bir sekilde kiskanmadm bizdede kocam kiskanc.sana tavsiyem kiskansanda cok belli etme kendini bulunmaz hint kumasi sanmasin yada tabiri caizse essegin aklina karpuz kabugu sokma.bide erkeklerde cok kiskanilinca ben ondan ustunum duygusu oluyormus.gelelim neyapacagina birincisi kiskansanda cok belli etme ikincisi kendini mesgul edicek isler bul calis yada hobiler edin arkadas cevreni genislet sosyal aktivitelere katil bak bakalim devamli kiskanacak vaktin kaliyomu yada aklina geliyomu her saniyeErkek arkadaşımla ilgili ne çok konu açıyorum, ve hepsi kıskançlıkla alakalı. Çok takılıyorum maalesef. Nerede, ne yapıyor, kimlerle, güzel kızlar görmüştür şimdi, neden aramadı, niye haber vermedi, yine neden gezmeye çıkıyor vs..Karşı tarafa sormasam da içimde yaşadığım zibilyon sıkıcı ve itici sorular..
Merak ettiğim: içinizde mutlaka eşini sevgilisini çok kıskanan ama daha sonra kendini bu konuda törpüleyip artık kıskanmayanlarınız vardır. Bu kıskançlığı nasıl aştınız? Kıskançlıkla alakalı düşüncelerinizi merak ediyorum. Olumlu veya olumsuz tüm yorumlar bana yol gösterici oluyor. Teşekkür ederim...
Ortada kıskanılacak bir durum yoksa yok kıza bakabilir, yok kiminle konuştu acaba kıskançlıkları da bana saçma geliyor.
Eşim işi gereği bir sürü kadınla muhattap oluyor ama kıskanmıyorum. Çok yorucu bir duygu değil mi yahu? Ömür geçmez ki böyle.
Çok doğru. Kesin çözüm
Ben canım hemde nasıl kıskançtm.. Her kavga kıskançlıktan çıkardı eski konularma bak yıllar evvel :)
Ama şuan eskisi kadar değil hatta hiç değil
Bu kıskançlığın sebebi özgüvensizlik bence.
Son iki konunuza da özellikle güzel kızlar görmüştür güzel kızlar görmüştür yazıyorsunuz.
Ee görsün ne olacak şimdi?
Kendinizi çirkin mi buluyorsunuz bu özgüvensizlik nerden geliyor bilmiyorum ama kıskançlığın nedeni bu yani orası kesin.
Kimse de kollarını açmış erkek arkadaşınızı beklemiyordur yani kusura bakmayın.
Bir haftada 3 konu açmışsınız...
Üçününde içeriği aynı...
Bu Ne özgüvensizlik?
Adamı kafesleyin bence...
Böyle olmaz ki ama...
Kendinizi,ilişkiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz...
Bu kıskançlığın sebebi özgüvensizlik bence.
Son iki konunuza da özellikle güzel kızlar görmüştür güzel kızlar görmüştür yazıyorsunuz.
Ee görsün ne olacak şimdi?
Kendinizi çirkin mi buluyorsunuz bu özgüvensizlik nerden geliyor bilmiyorum ama kıskançlığın nedeni bu yani orası kesin.
Kimse de kollarını açmış erkek arkadaşınızı beklemiyordur yani kusura bakmayın.
Bir diğer arkadaşların yazdığına bakın bir sizin. Kimseyi konularıma yorum yapın diye zorlamıyorum. Ha 3 konu ha 13 konu.. İstediğim kadar konu açabilirim. Özgüvensiz olduğumu zaten yazdım. Bildiğim şeyleri ve sorunumu yazmışsınız. Ben benim gibi olanların tecrübelerini ve fikirlerini istedim, çözüm odaklı olsun diye. Yoksa bende biliyorum ne olduğunu. Hayırlı günler.
Burda sizin gibi bir üye daha vardı aynı kıskançlık konuları. Sevgilisini çalıştığı işyerinden bile kıskanıyordu. Okuyunca direkt aklıma o geldi. Bence bu normal değil hastalık derecesinde kıskanmak.
Buradan görünen o ki sizin özgüven eksikliğiniz var öncelikle bunun için yardım alın. Vücudunuzda beğenmediğiniz yer varsa estetik yaptırın, kilonuz varsa kilo verin. Düzenli spor yapın. Kendinizi nasıl sevecekseniz öyle olun sonrası kendiliğinden gelir.
Niye bu kadar konu açıp duruyorsunuz demedim,içeriği aynı dedim...
Kendinizi yıpratırsınız anca dedim...
Dokundu sanırım azıcık...
İsterseniz Bdv’yi ele geçirin...
Hayırlı günler...