Olabilir.neyse..benim için artık konu kapanmıştırYok benim aklım bir meslektaşımın kendi diline hakim olamamasını almıyor hiç bir şekilde. Kişilik özelliklerinizle ilgilenmiyorum bile. Sadece okula başladığımız anda öğrendiğimiz şeyleri hayatına adapte edememiş insanın iyi bit eğitimci olacağına inanmıyorum. Bu konuda fikrim sabittir.
Sizin yaşadığınız bu kıskançlık takva ise aman bizde olmasın zatenÇeşitli meslek gruplarında çalışan insanlar mükemmele programlanmış robot değil.öğretmenden,hemşireden,doktordan ,psikologdan mükemmel olmalarını beklemeyin.sadece çoğu insan içini belli etmek yerine ikiyüzlü davranarak işini götürür.ve kitaplardan öğrendikleri çerçevede karşı tarafa yardım eder.boşuna dememişler fetva veren çok olur ama takva ile yaşayan az bulunur.
Benim çocuğumun dışında birde eşimin yeğeni var. O da erkek ve aynı yaşlardalar. Ben oğluma ne alıyorsam yeğenimize de alıyoruz çoğu zaman. Ayni şeyleri giysinler, aynı şeylere binsinler, ayni şeylerle oynasınlar ne var. Oğlumu kursa göndermiştim onlara da söyledik sizde gönderin diye. Hem resim hem basketbola gittiler beraber. Küçücük masum bunlar. Birbirlerini severler de ,kiskanirlar da. Takıldığınız konunun elle tutulur yanı yok bana göre. Üstelik usenmeden buraya konu açacak kadar ne var ben anlayamadim.Merhaba.Yan dairede eltim var.Kızı 9 yaşında benim kızım 7 yaşında.Mesela kızıma birşey aldığımda , şimdi benim kızımda isteyecek diye dertlenip almamam için laf kalabalıklığı yapıyor.Kızıma bayramda beyaz elbise aldım onlarda beyaz istedi.Kızıma tişort, pantolon aldım aynısını hatta aynı rengi aldılar.Bahçıvan aldım , koşa koşa gidip sırf kızı istedi diye aldı.Bisiklet aldık, koşa koşa gidip aldılar.Kızımı sadece 1 defa tenise yolladım ,birden tenis merakları ortaya çıktı.Satranca yazdırdım , kızının satranç hevesi ortaya çıktı.Eve çiçek aldım, camlarının önüne çiçek koyma hayali ortaya çıktı.Şimdi diyeceksiniz ki o çocuktur, küçüktür ister. İsteyebilir ama sırf surat yapıp ağlıyor diye bir çocuğun her istediği koştura koştura yapılır mi?Kendi hayatlarını değil bizim hayatımızı yaşıyorlar.Sıkıldım artık.Birşey söylesem ben suçlu olacağım.
Ayni şey degil ki kucucuk cocuktan bahsediyor kiskanc bilmem ne diye.
Benim kuzenimin eşi var oyle yakin oturmuyoruz, devamli gorusmuyoruz ama kadin bana takmiş. 5 bucuk yil once evlendigim halde benim giydigim gelinlik modelinin birebir aynisini diktirip giymişti.
Yatak odalarimiz bile ayni. :))) (Ben yeniledim tabi ama onlar evlenmeden 1 sene once filan)
Kiyafet konusunda da taklit etmeye calisiyor ama benden rahat 30 kilo fazla oldugu için onu cok yapamiyor.
Sonnrraaa kuzgun karasi saçlarini benim saç rengime boyatmaya calismasi, benim saclarimda boya olmadigi için rengi tutturmasi zaten imkansiz ama filtrelerle filan da benimkine yakin renk yapmaya ugrasiyor.
Arada saçlarini benim kullandigim şekilde yapiyor filan.
Hepsinin gayet farkindayim, goruyorum ama sinirlenmiyorum.Neyi yaparsa yapsin sonuçta o ayri bir kişi ben ayri bir kişi. "Ayni hayati yasiyor gibiyiz sen yapma" diyecek degilim. Bikaç bisey yapti diye kimse birebir ayni hayati yaşayamaz, saç tipini kiyafetini benzetti diye o kişi olmuş olmuyor herkeste farkli durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?