• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gunaydın kızlar,,
sabah yedıgım yumurta ve yesıl zeytın mıdemde savas halındeler offf sanırım artık yumurta ve yesıl zeytın yemıcemmmmmmmm,,,
ya ben arada camasır suyu ıcmısım gıbı tuhaf bıı tad oluyo agzımda hanı pas lekesı yok hala ,,,
dun yemek ettım sonra accuk sancı gırdı sonra hafıf pembelı akıntı geldı yattım dınlendım sımdık yıne bıse yok,,
sanırım ben bu uc ay hep dınlenme modunda olacam :14::14:
dınlenınce hıc bıse yok ama yarım saat kalım ayakda hemen sancı oluyom:14::14:
doktor da dınlenceksın dedı :14::14:

bol bol dinlen cnm yorulma anlaşılan hassas bi gebelik geçireceksin... zeytin zaten yeme salamura olduğu için mideni kötü yapar... ama haşlanmış yumurtayı hergün mutlaka yemeye çalış cnm... ağızda tat bende hiç olmadı o nie oluo ki demir eksikliğinden falan mı acaba bende demir eksikliğide olmadı çok şükür...

bol bol dinlen cnm yorulma anlaşılan hassas bi gebelik geçireceksin... zeytin zaten yeme salamura olduğu için mideni kötü yapar... ama haşlanmış yumurtayı hergün mutlaka yemeye çalış cnm... ağızda tat bende hiç olmadı o nie oluo ki demir eksikliğinden falan mı acaba bende demir eksikliğide olmadı çok şükür...

uff ya cıtı pıtı bıse olsam tamam dıcem bunyeye agır gelıo gebelık masallah etım budum yerınde benım hassas bı gebelık gecırmem cok komıgıme gıdıo:)) doktor da oyle dedı bu ılk aylar senın hassas gececek dedım hocam dedım bu bunyeyemı :))))))))))))))
hee yemıcem artık hatta eve de almıcam ben yesıl zeytın gorunce dayanamıom:))))))
ya ne bılım benım dıer ıkı gebelıkde agzımda pas tadı vardı adeıtım gecınce ama sımdık hıc o tad yok galıba vucut alısıo mu hanı ucuncu ya ılk olunca daha cok hıssedılırmıs ,,
demır eksıklıgım yok cok sukur ama bazen sankı camasır suyu ıcmısım gıbı bı tad oluo dıom gece kalkıp fondip mi edıom sıseyı :))))))))))))))

gunaydın kızlar,,
sabah yedıgım yumurta ve yesıl zeytın mıdemde savas halındeler offf sanırım artık yumurta ve yesıl zeytın yemıcemmmmmmmm,,,
ya ben arada camasır suyu ıcmısım gıbı tuhaf bıı tad oluyo agzımda hanı pas lekesı yok hala ,,,
dun yemek ettım sonra accuk sancı gırdı sonra hafıf pembelı akıntı geldı yattım dınlendım sımdık yıne bıse yok,,

SUMİSALİİİİİİİİ yapma böyle bebişin sana tutunsun sağlıklı olsunda dinlen yat kusum :16: önemli olan bebeğinin rahatı unutma onun için katlancan artık kusum allah yardımcın olsun :31:

benımde lılyum gıbıydı hıc belırtı yokdu sankı adet olcak gıbı sancılarım vardı,umut desen hıc yokdu hergun kosuodum bısıklete bınıodum hoplayıp zıplıodum dıet edıom dıe ,,
ayrıca bu ates olcme yontemı sacma neden dıcen bak ben bu ay hergun aynı saatte olctum dıolarkı ıste gebelık olunca ates dusmes sımdık dogru atesım 36.7-36.9 falan dıe hep cıktı sonra 37.0 dereceyı gordum adet olcagım gune bır gun kala adet gunu olctum 36 derece ıdı ene dedım demekkı gebelık yyok bak dustu atesım ama sonuc tam tersı oldu ,,o yuzden cok ıtıbar etme ates olcmeye ,,sen doktoruna gıt adetlerını bı duzenle canım,,
aaaaa :53: bilmiyorum ben bu ateş ölçme yöntemine çok güvendim bu ay hiç şüphelenmedim gebelikten o yüzden ama beni yanıltıyorsa da çok mutlu olurum tabii :1:

Son düzenleme:
uff ya cıtı pıtı bıse olsam tamam dıcem bunyeye agır gelıo gebelık masallah etım budum yerınde benım hassas bı gebelık gecırmem cok komıgıme gıdıo:)) doktor da oyle dedı bu ılk aylar senın hassas gececek dedım hocam dedım bu bunyeyemı :))))))))))))))
hee yemıcem artık hatta eve de almıcam ben yesıl zeytın gorunce dayanamıom:))))))
ya ne bılım benım dıer ıkı gebelıkde agzımda pas tadı vardı adeıtım gecınce ama sımdık hıc o tad yok galıba vucut alısıo mu hanı ucuncu ya ılk olunca daha cok hıssedılırmıs ,,
demır eksıklıgım yok cok sukur ama bazen sankı camasır suyu ıcmısım gıbı bı tad oluo dıom gece kalkıp fondip mi edıom sıseyı :))))))))))))))

ahahahahaha geceleri için yanıo demekki söndür ateşini bacım :1::1::1::1: ilk aylar biraz hassas geçer cnm ama ortaları en rahat dönemlerin olucak ne bulantı,ne kokular,ne tatlar ohh miss ne var öle hamileliğe :1: ilk aylar ben buzdolabını açmak istemiodum dolaptaki herşeye sinmiş garip bi koku geliodu burnuma çamaşır suyuyla siliodum dolabı her hafta resmen yinede kokuodu ayyy iğrençti :1:

çok şükür canım hepimiz iyiyiz sıramızı bekliyoruz. sen nasılsın bebiş napıyo. uyuyabiliyor mu rahat

duygucugum bell olmuyr bi bakıyosun uyuyo uyandırıp emzriyorum bi bakıyosun hiiç uyumuyo, bugun gece uyumadı mesela karnı agrıyodu sanırım ayaklarını yukarı cekyodu:(

bu arada gogus yaraları için lansinoh supermiş sagoya katılıyorum 35. haftadan tbaren kullanmıstım yara oldu olmadı deil ama hemen kapandı yaralar daha da olmaz inş

duygucugum bell olmuyr bi bakıyosun uyuyo uyandırıp emzriyorum bi bakıyosun hiiç uyumuyo, bugun gece uyumadı mesela karnı agrıyodu sanırım ayaklarını yukarı cekyodu:(

bu arada gogus yaraları için lansinoh supermiş sagoya katılıyorum 35. haftadan tbaren kullanmıstım yara oldu olmadı deil ama hemen kapandı yaralar daha da olmaz inş

rezene çayı içebilirsin sen hem süt arttırıyomuş hemde gazı alıyor sanırım anasonda öyle. benim taş gibi olmuşlardı mastit olmuştum rüzgar değse ölüyordum acısından şimdi bile acıyor çocuk falan çarpsa yanlışlıkla çok canım yanıyor uçlarıda çok sert şimdiden bende başlayayım erkenden. aslında o lansinohun hammaddesi bi varil var bizde lanolin. bizim patronda kremlere katıyor :)

gunaydın kızlar,,

Canım seninki pek bi nazlı demekki. Dikkat et kendine, yorma ya, yat dinlen bak. Rabbim korusun meleğini ama sende çok dikkat et.
Yumurta çok geliyorsa bıldırcın yumurtası al ye. tek atımda gidiyor zaten. Birde normal yumurtadan besin değeri daha fazla deniyor, ne kadar doğru bilemem de yemesi kolay en azından.
aç kalmamaya çalış.
Bak getirtme beni oraya yat dinlen işte :47::47: haftaya ordayım zaten, hiç üşenmem gelir oraya bi güzel paylarım seni :9::9:

Zillin nasıl sen ondan bahset. Yoruyormu seni, yoksa karnında yaptığı yaramazlıkları unutturmak için sakin sakin duruyormu :9::9: Rabbim sağlık sıhhat versin canım sanada. Şifa versin bi an önce ağrılarından kurtul inşallah.

Bebişi de öp bizim için, maşallah ona :nazar::nazar:

Günaydın canım, sanada hayırlı cumalar:16::16:
İLk gunler cok iyiydik canım zorla uyandırıp emziriyordum ama dun gece 3 saar dikti beni ayaga zilli. Onun dısında cok sorunumuz yok Allah'a sukurler oksun. Gazını falan cikartio insallah sonradan yeni yeni huylar cıkarmaz.

Yagmurcum moralini bozma canim bende cok test yaptım hep negatif cıktı ama melegimi verdi mevlam sonunda. Ben 55. Gunumde ogrenmistim hamile oldugumu sen sıkıntı yapma yeter mevlam nasip edecek ins. Gonlumden geceni Rabbim nasip etsin sana.

İLk gunler cok iyiydik canım zorla uyandırıp emziriyordum ama dun gece 3 saar dikti beni ayaga zilli. Onun dısında cok sorunumuz yok Allah'a sukurler oksun. Gazını falan cikartio insallah sonradan yeni yeni huylar cıkarmaz.

Bende bu gece rüyamda doğum yapmışım minicik bi bebeğim var ama çok fazla haşır neşir olmadım nedense. Ayaklanmışım gezmeye gidiyorum falan ama bebek yok ortada. Sora aklıma geliyor bu çocuk neyle besleniyor emiyormu diye. Arayıp anneme soruyorum.

Ya yoksa ben iyi bi anne olamıcakmıyım, ne saçma bi rüyaymış bu ya :53::53:

bilmiyorum kusum iki gündür özellikle sanki adetmişim gibi ağrıyor karnım gelecek galiba da nazlanıyor :17: pazartesiye kadar olmassam doktora giderim artık :5: mide bulantımda devam ediyor zaten onun içinde gitmem lazım
yağmurcum senin adetlerin çoğu zaman iki ayda bir oluyor..bence doktorunu değiştir ve azcık sert konuş artık.yani her defasında normal olamaz..eğer yumurtlamada bişey varsa başka yollara bakarsın,belki hazırlanman gerekecek maddi yönden ve manevi yönden..oyalamasınlar bence açık açık konuş..kaç defadır gecikiyor adetin...bence farklı bir doktor edin ve yol göstereni tercih et,oyalayanı değil...inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız:16:

Kızlar ben geldim cok fazla giremiyorum tabi.Milan dan ve merys den bir haber yok galiba bebislerinide goremedik;)
Benim zillide iyi gidiyor Allah'a binlerce sükürler olsun. Kızlar gogus icin lansinohtan baska kullanmayın sakın walla cok guzel bir krem oncedende baslamayı unutmayın.

Sezeryandan cok sikayetciyim dogum sancı derdi yok ama sonrasından cok cekiyorum. Öksürmek bile imkansız bir sorun olmazsa sezeryan yapmayın walla. Sütüm anca cogalmaya basladı zillimde anca alıstı evimize.

Hepinizi cok özledim ama gelen giden bitmio simdiden gunlerimiz yogun gecio. Hepinizi opuyorum.
hem geçmiş olsun hen gözünaydın kuzum:)))
sonunda geldi ya kızın sağ salim acılarını unutturur sana..

kızlar bende kardeşimin yanından yeni döndüm..bizim hamileler duruyormu göremedim yazılarını..

yağmurcum senin adetlerin çoğu zaman iki ayda bir oluyor..bence doktorunu değiştir ve azcık sert konuş artık.yani her defasında normal olamaz..eğer yumurtlamada bişey varsa başka yollara bakarsın,belki hazırlanman gerekecek maddi yönden ve manevi yönden..oyalamasınlar bence açık açık konuş..kaç defadır gecikiyor adetin...bence farklı bir doktor edin ve yol göstereni tercih et,oyalayanı değil...inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız:16:

hem geçmiş olsun hen gözünaydın kuzum:)))
sonunda geldi ya kızın sağ salim acılarını unutturur sana..

kızlar bende kardeşimin yanından yeni döndüm..bizim hamileler duruyormu göremedim yazılarını..

eceeeeeemmmmmmmmm hepimiz cok sukur kucagımıza aldık bebişlerimizi:))darısı size olsun sıra sizde inş:) bu arada bizler birer gun arayla evlenmişiz:16:

hayirli sabahlar canlar zaten son bi haftadir pek gelen giden yazan yok bugun kimse gelmez yarindaa hiccc hiccc kimse gelmez napalim hayirlisi pofff cok sikiliyom beyaa:1:

slm kızlar
keyfım hıc yok,,paso yatıorum walla sırtım belım agrıo artık :14::14::14:
hafıf de olsa lekenme devam pembe olarak :14:
doktor coraspın kullanma ıkı gun dedı devam ederse pazartesı gıtcem doktora,,
progestan vermek ıstemıo hemen pıhtılasma yapıo kanda dıe:14:
kaldım boyle ya benım sınavım nıe bu kadar agır :14::14:
aklınıza geldıgımde dua edın bu sefer kavusum artık yavruma yaaa:14::14::14:
arada geldıgımde yazarım ben yıne yatmaya gıdıorum Allaha emanet olun:14::14:

geçmişi okuyamdım kızlar
oğluşumla evimizdeyiz, 3 gün hastanede kaldık
şimdi evdeyiz
benim ağrılarım ve kronik gaz nöbetlerinin haricinde hamdolsun alışyoruz birbirşmize
sezeryan falan olmayın sakın, ben çok şikayetçiyim :((

kızlardan haber var mı
sago ne yaptı

Son düzenleme:

tamam :14:

slm kızlar
keyfım hıc yok,,paso yatıorum walla sırtım belım agrıo artık :14::14::14:
hafıf de olsa lekenme devam pembe olarak :14:
doktor coraspın kullanma ıkı gun dedı devam ederse pazartesı gıtcem doktora,,
progestan vermek ıstemıo hemen pıhtılasma yapıo kanda dıe:14:
kaldım boyle ya benım sınavım nıe bu kadar agır :14::14:
aklınıza geldıgımde dua edın bu sefer kavusum artık yavruma yaaa:14::14::14:
arada geldıgımde yazarım ben yıne yatmaya gıdıorum Allaha emanet olun:14::14:

sende allaha emanet ol canım rabbim kuzunu sana bağışlasın allah yardımcın olsun :5:

geçmişi okuyamdım kızlar
şimdi evdeyiz
benim ağrılarım ve kronik gaz nöbetlerinin haricinde hamdolsun alışyoruz birbirşmize

kızlardan haber var mı
sago ne yaptı

:nazar: merys allah analı babalı büyütsün canım... herkes sağ salim doğurdu çok şükür darısı kalanların başına :31:

Selam kıslaar..

Geçmişi okumadım ama pek ilerlememiş zaten..bi değişiklik yok sanırım..

Meryemcim sezeryandan memnun kalmamış bende korktum şimdi benim büyük ihtimal sezeryan çünkü :50:

Sumisali pembe akıntı nerden çıktı şimdi kıs yordun mu kendini naptın doktora gittin mi bişiy dedi mi ? Mide bulantıların başladımı ?

Benimde dün kahverengi akıntı oldu korktum bende daha devamı gelmedi ama..progestan jel kullanıodum ben bi haftadır bitmişti kullanamamıştım hemen aldırdım eşime bugün bende..takipteyim devamı olursa doktora gidicem..

Onun dışında mide bulantıları,halsizlik aynen devam..mutfağın yolunu unuttum valla...annemleride bugün yolcu ettik..evi pırıl pırıl etti sağolsun..

Olan bana oldu yine yalnız kaldım..Bu arada ikiz olayıda duyuldu herkes şaşkınlık içinde : ) hem çok sevindiler hem şok oldular :1:

Kaynanam rüyasını görmş illaki birinden biri erkekmiş ..gitmiş mavi mavi kıyafetler almış..hey allam yaa : )

Ya doğuran hatunlar nasıl gidiyor ? bebelerinizden bahsetsenize : )

Diğer kıslar sizlerde iyisinizdir umarım..bana zaman geçmek bilmiyor sürekli yattğm için..sumisali sende yat anacım hiç kalkma ..sonuçta yatmanın yararı var zararı yok..istersen annenlerede söyle gelsin yardımcı olsunlar sana..sıkıntı varsa saklamaya gerek yok bence..

Neyse haydin öpüldünüz şimdilik grşz..

tamam :14:

sende allaha emanet ol canım rabbim kuzunu sana bağışlasın allah yardımcın olsun :5:

:nazar: merys allah analı babalı büyütsün canım... herkes sağ salim doğurdu çok şükür darısı kalanların başına :31:
sağol canım Rabbim en kısa zamanda göndersin bebişlerinizi inş
anne olmak bambaşka bi şeymiş insan yaşamadan bilemior
eslemcim başka çare yoksa mecbur sezeryan olacaksın bebeğin için değiyor
ama yavrunun sana ihtiyacı varken sende başkalarına muhtaç olunca insanın zoruna gidiyor :(((
o yatağında ağlıyor ben ameliyat yerimin ağrısından doğrulana kadar yüreğim parçalanıyor onu ağlatıyorum diye :(((
bi de narkozu çok verdiler diye tahmin ediyorum
kaç gün oldu hala sıkıntılarım devam ediyor
RAbbim Şafi adının hürmetine hepimize şifa versin
Allaha emanet kalın

sagocum gözün aydın aynı gün almışız kuzucuklarımızı kollarımıza :16: seninde sıkıntın var mı sezeryandan yana yoksa bi ben mi şikayetçiyim
millandan haber var mı bu arada

Son düzenleme:
geçmişi okuyamdım kızlar
şimdi evdeyiz

kızlardan haber var mı
sago ne yaptı

cnm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin inşallah :16::16::16::16:

Back
X