Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amann canı cehenneme bencil erkeklerinannesini mutlu edersem...altlarında hizmetçi olursam benden iyisi olmaz...ama en ufak ters birşey olsa yapmasaydın der ne yaptınki der...evlilik yıl dönümümüzde akşam bana dediki senden hiçbir beklentim yok ailemdende...o kadar kalbim kırıldıki...anlatamam...ağladım moralim çok bozuldu...bir insan eşine neden böyle derki...onun beklentilerini karşılamıyormuşum...benim görevim onun ailesine hizmetçi bakıcı olmak değilki...
birşey sorucam ...bende aslında eşime karşı isteksizlik var...böyle hani bana elleşmesin de gitsin ötede uyusun diye içimden geçiyor...ben bunu nasıl yenicem
ahhh canım benim erkek degiller mi hepsi aynıamann canı cehenneme bencil erkeklerinannesini mutlu edersem...altlarında hizmetçi olursam benden iyisi olmaz...ama en ufak ters birşey olsa yapmasaydın der ne yaptınki der...evlilik yıl dönümümüzde akşam bana dediki senden hiçbir beklentim yok ailemdende...o kadar kalbim kırıldıki...anlatamam...ağladım moralim çok bozuldu...bir insan eşine neden böyle derki...onun beklentilerini karşılamıyormuşum...benim görevim onun ailesine hizmetçi bakıcı olmak değilki...
evlendim 1 ay sonra sorunlar başladı...annesine acaip hastalıklı düşkün...anam diyor yanımda el ele tutşuyorlar...kaynanam diyor benle bu kadar ilgilenme oğlum karınla ilgilen...( imalı ) kocam anlamıyor...o ayrı...banada iyi olduğu zamanlarda nisbet yapıyordu...işte oğlum ben ne dersem yapar eder...pazar günü inadına bize gelirdi bize program bulurlardı...kaç kere uyardım inadına yaptı ...ben hacca giderken bile hakkımı helal etmedim...varsın gerisini siz düşünün...aile hayatı diye birşey bırakmadılar insanda...hasta olunca biz onla uğraştık...iyileşince demediki bunlar yeni evli birbirlerine alışamadılar...annemi yeni evliyken çağırmıştım geldi diye bunlar nasıl birbirlerine alışacak dediler...allahın laneti üzerlerine olsun...hiç sevmiyorum onları...bana bunca yapılanı kocamda görmüyor ya...onada diyecek lafım yok...şimdi ikiside hasta oldular kendi dertleriyle uğraşıyorlar ama kaynanam halaaaa eşimin elini tutar sevgili gibi...benimkide beni bırakır elini annesinin omzuna atar...öper sarılır...ben bunları kıskanmıyorum ama tiksindiriyor artık beni...ha ben annemi sevmiyormuyum seviyorum anne sevilir...ama sevgili gibide öpüşüp fısırdaşıp durulmazki...bisey sorucam canim senin bu sorun ailevi sorunlar baslayincami oldu yani su kaynanlar la ilgili sorunlami basladi.
ben olmuşum boynuzarada banada oluyor canım hiç dokunmasın istiyorum sanırım hormonlalarla ilgili birşey :) kardeş kardeş yatalım daha mutlu oluyorum :)
keçi boynuzu ye tatlım :)
amann canı cehenneme bencil erkeklerinannesini mutlu edersem...altlarında hizmetçi olursam benden iyisi olmaz...ama en ufak ters birşey olsa yapmasaydın der ne yaptınki der...evlilik yıl dönümümüzde akşam bana dediki senden hiçbir beklentim yok ailemdende...o kadar kalbim kırıldıki...anlatamam...ağladım moralim çok bozuldu...bir insan eşine neden böyle derki...onun beklentilerini karşılamıyormuşum...benim görevim onun ailesine hizmetçi bakıcı olmak değilki...
Selam tatlilarim
nasilsiniz,var mi güzel haberler
ayyy ya arkadaslar cok tatlisiniz haftasonu topik pek dolu olmamasina ragmen gelip selam vermissiniz cogunuz her iki günde,ben dün girdim nete ama ugramadim
ama zati cikmaliydim hemen ondan![]()
ahhh canım benim erkek degiller mi hepsi aynı![]()
![]()
evlendim 1 ay sonra sorunlar başladı...annesine acaip hastalıklı düşkün...anam diyor yanımda el ele tutşuyorlar...kaynanam diyor benle bu kadar ilgilenme oğlum karınla ilgilen...( imalı ) kocam anlamıyor...o ayrı...banada iyi olduğu zamanlarda nisbet yapıyordu...işte oğlum ben ne dersem yapar eder...pazar günü inadına bize gelirdi bize program bulurlardı...kaç kere uyardım inadına yaptı ...ben hacca giderken bile hakkımı helal etmedim...varsın gerisini siz düşünün...aile hayatı diye birşey bırakmadılar insanda...hasta olunca biz onla uğraştık...iyileşince demediki bunlar yeni evli birbirlerine alışamadılar...annemi yeni evliyken çağırmıştım geldi diye bunlar nasıl birbirlerine alışacak dediler...allahın laneti üzerlerine olsun...hiç sevmiyorum onları...bana bunca yapılanı kocamda görmüyor ya...onada diyecek lafım yok...şimdi ikiside hasta oldular kendi dertleriyle uğraşıyorlar ama kaynanam halaaaa eşimin elini tutar sevgili gibi...benimkide beni bırakır elini annesinin omzuna atar...öper sarılır...ben bunları kıskanmıyorum ama tiksindiriyor artık beni...ha ben annemi sevmiyormuyum seviyorum anne sevilir...ama sevgili gibide öpüşüp fısırdaşıp durulmazki...
Allah yardımcın olsun tatlım. benim kocada biraz düşkün diye bilirdim ama seninki baya abartmış olayı. bence al karşıan konuş ciddi ciddi.evlendim 1 ay sonra sorunlar başladı...annesine acaip hastalıklı düşkün...anam diyor yanımda el ele tutşuyorlar...kaynanam diyor benle bu kadar ilgilenme oğlum karınla ilgilen...( imalı ) kocam anlamıyor...o ayrı...banada iyi olduğu zamanlarda nisbet yapıyordu...işte oğlum ben ne dersem yapar eder...pazar günü inadına bize gelirdi bize program bulurlardı...kaç kere uyardım inadına yaptı ...ben hacca giderken bile hakkımı helal etmedim...varsın gerisini siz düşünün...aile hayatı diye birşey bırakmadılar insanda...hasta olunca biz onla uğraştık...iyileşince demediki bunlar yeni evli birbirlerine alışamadılar...annemi yeni evliyken çağırmıştım geldi diye bunlar nasıl birbirlerine alışacak dediler...allahın laneti üzerlerine olsun...hiç sevmiyorum onları...bana bunca yapılanı kocamda görmüyor ya...onada diyecek lafım yok...şimdi ikiside hasta oldular kendi dertleriyle uğraşıyorlar ama kaynanam halaaaa eşimin elini tutar sevgili gibi...benimkide beni bırakır elini annesinin omzuna atar...öper sarılır...ben bunları kıskanmıyorum ama tiksindiriyor artık beni...ha ben annemi sevmiyormuyum seviyorum anne sevilir...ama sevgili gibide öpüşüp fısırdaşıp durulmazki...
evlendim 1 ay sonra sorunlar başladı...annesine acaip hastalıklı düşkün...anam diyor yanımda el ele tutşuyorlar...kaynanam diyor benle bu kadar ilgilenme oğlum karınla ilgilen...( imalı ) kocam anlamıyor...o ayrı...banada iyi olduğu zamanlarda nisbet yapıyordu...işte oğlum ben ne dersem yapar eder...pazar günü inadına bize gelirdi bize program bulurlardı...kaç kere uyardım inadına yaptı ...ben hacca giderken bile hakkımı helal etmedim...varsın gerisini siz düşünün...aile hayatı diye birşey bırakmadılar insanda...hasta olunca biz onla uğraştık...iyileşince demediki bunlar yeni evli birbirlerine alışamadılar...annemi yeni evliyken çağırmıştım geldi diye bunlar nasıl birbirlerine alışacak dediler...allahın laneti üzerlerine olsun...hiç sevmiyorum onları...bana bunca yapılanı kocamda görmüyor ya...onada diyecek lafım yok...şimdi ikiside hasta oldular kendi dertleriyle uğraşıyorlar ama kaynanam halaaaa eşimin elini tutar sevgili gibi...benimkide beni bırakır elini annesinin omzuna atar...öper sarılır...ben bunları kıskanmıyorum ama tiksindiriyor artık beni...ha ben annemi sevmiyormuyum seviyorum anne sevilir...ama sevgili gibide öpüşüp fısırdaşıp durulmazki...
Bitanem belkide o an öfkeden söylemistir?
veya öyle demek istememistir,yani demistir kasma kendini benim senden fazla beklentim yok,oldugun gibi ol yeter bana,,,:26:
a.s hosgeldim bacim iyiyiz merys ve milan doktor tesciliyle hamile onun disinda haber gelmiyo aklima![]()
anacım senin kocan uçmuş! siz severek evlendiniz dimi???:26:ona kendimi bırakacakmışım onun istediklerini yapacakmışım...bu ne ya esir kampımı anasını satıyım...belki bu dünyada rahat bir hayatım olmazmış ama ahirette derecem yükselirmiş...bilmiyorki anasının danasının neresine sövdüğümü...sevapmı kalır be ...hem dünyam hem ahiretim gidiyor....ama bunun hesabını allaha verecekler...yani adam beni gözden çıkarmış hani yıprandığımı mutsuz olduğumu görüyor...ama hiççç...resmen kaderin bu yaşa diyor..
valla çok uğraştım...ama karşı taraf istemeyincede olmuyor...bende bıraktım...kendide diyor tahammülsüz oldun diye...en ufak şeyde sesini yükseltiyorsun diyor...ben ilk evlendiğimde size böylemi geldim dedim...adamı deli ettiniz...valla beni parmakla gösterirlerdi ahlakımı terbiyemi...bunlara gelince terbiyesiz ...ailem bana öğretmemişmiş...yiyesiniz ailemin tötünü...Allah yardımcın olsun tatlım. benim kocada biraz düşkün diye bilirdim ama seninki baya abartmış olayı. bence al karşıan konuş ciddi ciddi.yaşadığın durum zor tabiii ama yinede kocandan soğuma bitanem. ne olursa olsun farklı çözümler bul derim
iyilik canım senden naber?Nasilsiniz kizlaaar?
üzme tatlı canını angel. herkesin eşiyle sıkıntı yaşadığı dönemler oluyor haliyle. eşinle iyi olursun akrabayla kötü olursun. akrabayla iyi olursun komşuyla kötü olursun. dünyanın sıkıntısı bitmiyor.muhakkak bi sıkıntı bitiyor dibinden. Rabbim eşinle aranıza bolllllllllllllllllllllllllllllll muhabbet versin. sen ve ailen hakkında kötü düşünen hiç kimseye fırsat vermesinamann canı cehenneme bencil erkeklerinannesini mutlu edersem...altlarında hizmetçi olursam benden iyisi olmaz...ama en ufak ters birşey olsa yapmasaydın der ne yaptınki der...evlilik yıl dönümümüzde akşam bana dediki senden hiçbir beklentim yok ailemdende...o kadar kalbim kırıldıki...anlatamam...ağladım moralim çok bozuldu...bir insan eşine neden böyle derki...onun beklentilerini karşılamıyormuşum...benim görevim onun ailesine hizmetçi bakıcı olmak değilki...