• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hoşgeldin yoncamellll :16:

hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkk bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm :16: kocamdan vakit bulabildiğim sürece girebiliyorum hehe ama heran neti fişini çekip ambargoyu gene başlatabilirrr bu arada bitanemmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ettimm deminnnnnnnn belki görmemişsindir tekrar tebrikkkk ediyorummmmmmmmmm inan çok sevindimm yaaaa gözlerimm dolduuuuu maşallahh Allahımmm nazarlardam saklasınn sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn :16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar soruma bir cevap lütfen bu kasık ağrısı hayra alamet mi yoksa adet mi olucam yaa:((((

tatlımm benimmm hamilelikte olabilir adet belirtisi de olabilir kişiden kişiye değişir bende mesela adet belirtisi yoktu ve hamiş olduğumu öğrendim çok şaşırdım çünkü belirti bekliyordummm :34:

haca gittik ihrama girdik ..neyse çıkmak için..saçımızdan ufak bir tutam kesmemiz yeterliydi...bana sordu eşim ne kadar kesiyim kes işte bilmiyormusun dedim...oda bismillah bismillah dedi ben bir an sesi duyunca kafamı çektim...bir baktım annaaaaahhmmm saçım yarım victoria beckham modeli oldu ...e biz bir daha ihrama girecez...dedim yamuğu düzeltirim...sana güvenende suç dedim...sonra ben geçtim bunun kafasına...ordan burdan ordan burdan...derken kırptım kafasını...ama arka taraflarını..kendi göremediği tarafları...arkadaşım gördü neyse...geldi yanıma sessiz sessiz eşin saçkıranmı oldu dedi :D hauahuaha...heee dedim kırdım saçlarını...onunki bir traşla geçti ...benimki 2 senede anca düzeldi...kuaför şok olmuştu :52::52::52:

mersyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya şimdi gördümmmmmmmmm hamişmisinnnnnnnnnnnnnnn sende hayırlı olsun bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahımmmm sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnay ne güzel haberler geliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhh hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ay duygusala bağladım ben :(( hormonlar ama zati ben hep duygusalımmm :16::16::16::16:ay çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl güzel kutluyosun sen öyle :54: silik çizgiden başka bi şeyim yok benim :1: daha belli değil yani. kendimi de kaptırmak istemiyorum. haftaya kadar bekleycem ben. hem benim dünürüm nerde? ecem de silik çizgi görmüştü nerde o nerde :1:
hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkk bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm :16: kocamdan vakit bulabildiğim sürece girebiliyorum hehe ama heran neti fişini çekip ambargoyu gene başlatabilirrr bu arada bitanemmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ettimm deminnnnnnnn belki görmemişsindir tekrar tebrikkkk ediyorummmmmmmmmm inan çok sevindimm yaaaa gözlerimm dolduuuuu maşallahh Allahımmm nazarlardam saklasınn sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn :16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Allah razı olsun tatlım yaaa aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim.

haca gittik ihrama girdik ..neyse çıkmak için..saçımızdan ufak bir tutam kesmemiz yeterliydi...bana sordu eşim ne kadar kesiyim kes işte bilmiyormusun dedim...oda bismillah bismillah dedi ben bir an sesi duyunca kafamı çektim...bir baktım annaaaaahhmmm saçım yarım victoria beckham modeli oldu ...e biz bir daha ihrama girecez...dedim yamuğu düzeltirim...sana güvenende suç dedim...sonra ben geçtim bunun kafasına...ordan burdan ordan burdan...derken kırptım kafasını...ama arka taraflarını..kendi göremediği tarafları...arkadaşım gördü neyse...geldi yanıma sessiz sessiz eşin saçkıranmı oldu dedi :D hauahuaha...heee dedim kırdım saçlarını...onunki bir traşla geçti ...benimki 2 senede anca düzeldi...kuaför şok olmuştu :52::52::52:

Sende facebook yok mu sekerim keyifli oluyor valla gormek :)

:9:
:9::9:muhhaaaaaaaahahaha

soooon keeezzz yazıyorummmmmmmmmmm meryem ve milan hayırlı olsun bebişlerinizzzz allah kucagınıza almayıda nasip etsinnnnnnnnn:49::49::49::49::49: anam bi cvp veren yok haaa

kesin allah söyletmiştir hayırlısı olsun inşallah :D

yarın test yap kesinlikle millan ayyy çatliiciim meraktan :D inşşallah çift çizgiyi görürsün en hızlısından ve en koyusundan :D
amiiiiiiiin

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl güzel kutluyosun sen öyle :54: silik çizgiden başka bi şeyim yok benim :1: daha belli değil yani. kendimi de kaptırmak istemiyorum. haftaya kadar bekleycem ben. hem benim dünürüm nerde? ecem de silik çizgi görmüştü nerde o nerde :1:

Allah razı olsun tatlım yaaa aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim.

senden de Allah razı olsunnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmmmmmm benimmmm kızlar ben gene kaçar dışarı çıkıcaz eşimle bekliyo valla çok kızdı :))) seviyorummm hepinizi sevgi pıtırcıklarım bal böcüklerimmmmmmmmmmmmmmm çok çok öptümmmmmmmmmmmmmmmm :54::54::16::16::16:

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]

[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile:nazar::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile:nazar::32::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]18 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile:nazar: :32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kemre
owner
gülgüzeli
[/TD]
[TD] hamile:nazar:
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım
ecem5885
[/TD]
[TD] hamile:nazar:
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
lemannnn
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
20 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

bana bakın hamileler ....bana dua edin tamammı...:52::52::52::52:

ben size çok dua ediyorum çünkü...:27::27::27:isminizi tekk tek saymıyorum ...ama hepinizin doğuma giderken bile buraya yazdığınız günleri görmek istiyorum...inşallah sağlıklı huzurlu...imanlı...

bana bakın hamileler ....bana dua edin tamammı...:52::52::52::52:

ben size çok dua ediyorum çünkü...:27::27::27:isminizi tekk tek saymıyorum ...ama hepinizin doğuma giderken bile buraya yazdığınız günleri görmek istiyorum...inşallah sağlıklı huzurlu...imanlı...

amin canım benim allah sanada kısa zamnda nasip etsin inşallah :emir_bebek:

neyse bacılar ben kaçar:3: Allaha emanet olun. yani şu topiği bi muzmutum temizledi hiçbiriniz el atmadınız yazık günahtır kıza yaaaa üç canlı o :45:
hdi görüşürüz

eylülcüm okursan eğer;
liste 42inci sayfada var. ordan ekleyebilirsin tatlım

Back
X