hoşgeldin yoncamellll![]()
hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkk bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin yoncamellll![]()
ayıpsın kim olacak tabiki bendim![]()
kızlar soruma bir cevap lütfen bu kasık ağrısı hayra alamet mi yoksa adet mi olucam yaa(((
canım banamı sordun? ben henuz tescıllemedım hamişligimi sadece gunum gectı..gayrımeşru hamıleyım![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl güzel kutluyosun sen öylemersyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya şimdi gördümmmmmmmmm hamişmisinnnnnnnnnnnnnnn sende hayırlı olsun bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allahımmmm sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnay ne güzel haberler geliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhhhhhh hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ay duygusala bağladım ben( hormonlar ama zati ben hep duygusalımmm
ay çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmm
Allah razı olsun tatlım yaaa aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim.hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkk bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmkocamdan vakit bulabildiğim sürece girebiliyorum hehe ama heran neti fişini çekip ambargoyu gene başlatabilirrr bu arada bitanemmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ettimm deminnnnnnnn belki görmemişsindir tekrar tebrikkkk ediyorummmmmmmmmm inan çok sevindimm yaaaa gözlerimm dolduuuuu maşallahh Allahımmm nazarlardam saklasınn sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn
![]()
kız bende onu başkası die tahmin ettim valla :)
haca gittik ihrama girdik ..neyse çıkmak için..saçımızdan ufak bir tutam kesmemiz yeterliydi...bana sordu eşim ne kadar kesiyim kes işte bilmiyormusun dedim...oda bismillah bismillah dedi ben bir an sesi duyunca kafamı çektim...bir baktım annaaaaahhmmm saçım yarım victoria beckham modeli oldu ...e biz bir daha ihrama girecez...dedim yamuğu düzeltirim...sana güvenende suç dedim...sonra ben geçtim bunun kafasına...ordan burdan ordan burdan...derken kırptım kafasını...ama arka taraflarını..kendi göremediği tarafları...arkadaşım gördü neyse...geldi yanıma sessiz sessiz eşin saçkıranmı oldu dedihauahuaha...heee dedim kırdım saçlarını...onunki bir traşla geçti ...benimki 2 senede anca düzeldi...kuaför şok olmuştu
![]()
haca gittik ihrama girdik ..neyse çıkmak için..saçımızdan ufak bir tutam kesmemiz yeterliydi...bana sordu eşim ne kadar kesiyim kes işte bilmiyormusun dedim...oda bismillah bismillah dedi ben bir an sesi duyunca kafamı çektim...bir baktım annaaaaahhmmm saçım yarım victoria beckham modeli oldu ...e biz bir daha ihrama girecez...dedim yamuğu düzeltirim...sana güvenende suç dedim...sonra ben geçtim bunun kafasına...ordan burdan ordan burdan...derken kırptım kafasını...ama arka taraflarını..kendi göremediği tarafları...arkadaşım gördü neyse...geldi yanıma sessiz sessiz eşin saçkıranmı oldu dedihauahuaha...heee dedim kırdım saçlarını...onunki bir traşla geçti ...benimki 2 senede anca düzeldi...kuaför şok olmuştu
![]()
soooon keeezzz yazıyorummmmmmmmmmm meryem ve milan hayırlı olsun bebişlerinizzzz allah kucagınıza almayıda nasip etsinnnnnnnnnanam bi cvp veren yok haaa
Sende facebook yok mu sekerim keyifli oluyor valla gormek :)
ayyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl güzel kutluyosun sen öylesilik çizgiden başka bi şeyim yok benim
daha belli değil yani. kendimi de kaptırmak istemiyorum. haftaya kadar bekleycem ben. hem benim dünürüm nerde? ecem de silik çizgi görmüştü nerde o nerde
Allah razı olsun tatlım yaaa aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim.
muhhaaaaaaaahahaha
bana bakın hamileler ....bana dua edin tamammı...
ben size çok dua ediyorum çünkü...isminizi tekk tek saymıyorum ...ama hepinizin doğuma giderken bile buraya yazdığınız günleri görmek istiyorum...inşallah sağlıklı huzurlu...imanlı...
Millan cok guzel bir kizmis valla maasallaaaahhhhh![]()
almasına alırımda kocam duyarsa beni ateşe tutargörmek istemezsiniz beni
hauhauah
aay tesekkur ederım..sızlere layık olmaya calısıyorum ıste
angel en cok senı merak edıyorum zaten..kızım benım kocam duysa dırek bosar!![]()