• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben geldimmmmmmmmmmmm aman kaç defa yazdım sayfa gdiyor sinir etti beni
Bu topigi simdi gordum zaten yeni acilmis.Hayirli olsunn :52:
Sadece hamileler mi giriyor :59:
hoşgeldin tatlım burası herkese açık, muhabbet ediyoruz nerelerdesin kaç gündür
kizlar siz sohbete devam edin ben bi supurge acip geleyim mery gelir simdi kizmasin :1::1: bu hamile halimle bana yaptiriyonuz isleri yaaaa:52::52:
ahhh ahhhh vefalı arkadaşım benim gel gözlerindn öpeyim :54: bi sen duymuşsun beni duygulandım kız

Meryemcim bana msj attığın için tşk ederim bacım..

Hee yasinimi güzel okuduğunu yazmışsın valla ben anlamam şekerim sonuçta tutmadı oyüzden sana ceza Umreye gittiğinde senden özel dua rica ediyorum :21:
rica ederim şekerim. umrede dua edeceğim inşallah, sen yine bana 29 haziranda bi daha hatırlatırsan sevinirim. unutmak istemem:34:

Geçen gün kuzenimin bi arkadaşı var 16-17 yaşlarındalar..

kız ailesiyle umreye gitcek..Liste yapmış dua edeceklerini..

sonra demiş ki ya senin eslem ablanıda yazayım ben o onu çok seviyorum ALLah hayırlı bi evlat versin die onlara..

okadar duygulandım ki ..ya kızla çok samimi değilim bi kaç kere görmüştür beni ama kuzenim bana düşkündür o hep bahsedio heralde..

bi de nedense o yaş grubu çok sever beni..ay dedim şuna bak ya beni düşünmüş bnim için dua edicekmiş kıyamam yaa duası kabul olur yada olmaz düşünmesi çok duygulandırdı beni..

bazen en iyi çevrende bile böyle iyi dilekler bulamazsın.. :25:

rabbim sana da nasip etsin kuzumm üzülme tamam mı :( bak ben çok dua ettim hıdırellezde bile.topraya bebek te gödüm dualarla yalvardım da rabbim kabul etti darısı başına

[FONT=Trebuchet MS]Geçen gün kuzenimin bi arkadaşı var 16-17 yaşlarındalar..

kız ailesiyle umreye gitcek..Liste yapmış dua edeceklerini..

sonra demiş ki ya senin eslem ablanıda yazayım ben o onu çok seviyorum ALLah hayırlı bi evlat versin die onlara..

okadar duygulandım ki ..ya kızla çok samimi değilim bi kaç kere görmüştür beni ama kuzenim bana düşkündür o hep bahsedio heralde..

bi de nedense o yaş grubu çok sever beni..ay dedim şuna bak ya beni düşünmüş bnim için dua edicekmiş kıyamam yaa duası kabul olur yada olmaz düşünmesi çok duygulandırdı beni..

bazen en iyi çevrende bile böyle iyi dilekler bulamazsın..:25:
[/FONT]
aynen eslem en iyi çevrende genelde haset tipler olabiliyor çünkü...uzaktan seni seven birinin sevgisinden şüphe etmez insan...karşılıksız çünkü...bende hacca gittiğimde bileydim size dua ederdim :D
bu arada
beni yaşıtlarım hariç herkes çok sever...:D çocuklar yaşlılar...psikologa gittim bir ara bi testler bişiler etti...benim zeka seviyem yaşıtlarımdan yukarıymış...onlardan daha önce gidiyormuşum bundan ötürü yaşıtlarımla anlaşamıyorum...e buraya kadar tamamda ...çocuklarda çok seviyo beni ...burdan yüksek zekayım falan diye hava atmadığımı belirtiyim...azcık geri olmakta fayda var diye düşünüyorum çünkü :27::27::27:

bilmek istedginiz birsey varsa sorun cekinmeyin :34:

22 yaşındasın ..hmm güzel ne okuyorsun...sevgilin alman mı ? yoksa Türkiyeye mi gelin gelecen ?

He bi de en önemli tavsiye evlenirsen sakın korunma o işler öyle kolay olmuomuş bak biz sürünüoz hala tecrübeler konuşuo burda :1: :1:

soooon keeezzz yazıyorummmmmmmmmmm meryem ve milan hayırlı olsun bebişlerinizzzz allah kucagınıza almayıda nasip etsinnnnnnnnn:49::49::49::49::49: anam bi cvp veren yok haaa

ben varya alamanyaya gitseeemmm...bir sürü pasta malzemesiyle dönerim...yurtdışından tencere takımı almış insanım ben o potansiyel çok mevcut :D insanlar gider yurtdışından elbise bilmemne alır...ben giderim kahve alırım ...böyle bir insanım ben :52:

aynen eslem en iyi çevrende genelde haset tipler olabiliyor çünkü...uzaktan seni seven birinin sevgisinden şüphe etmez insan...karşılıksız çünkü...bende hacca gittiğimde bileydim size dua ederdim :D
bu arada
beni yaşıtlarım hariç herkes çok sever...:D çocuklar yaşlılar...psikologa gittim bir ara bi testler bişiler etti...benim zeka seviyem yaşıtlarımdan yukarıymış...onlardan daha önce gidiyormuşum bundan ötürü yaşıtlarımla anlaşamıyorum...e buraya kadar tamamda ...çocuklarda çok seviyo beni ...burdan yüksek zekayım falan diye hava atmadığımı belirtiyim...azcık geri olmakta fayda var diye düşünüyorum çünkü :27::27::27:

Bi kaynanamız sevemedi bizi zaten :9: :9:

ama gerçekten öyle yaa..nabza göre şerbet olayı vardır bende de..16-17 yaşdaki kızlarla genelde onlara hitap eden konularla sohbet ederim ..

yaşlılarla da hürmet saygı ne dersen doğrudur takdiği ama yaşıtlarımda ve çevremdekilerde bi hasetlik var bekarlık arkadaşlarım bile yamuk çizdi yaa benim bildiğim evlenen insanlar değişir..ama ben evlendim çevrem değişti valla..

aslında çok takmazdım böyle şeyleri 1 adım gelene 10 adım gelirdim..şimdi bebekde olmayınca iyice kapandım ewe :6:

Bi kaynanamız sevemedi bizi zaten :9: :9:

ama gerçekten öyle yaa..nabza göre şerbet olayı vardır bende de..16-17 yaşdaki kızlarla genelde onlara hitap eden konularla sohbet ederim ..

yaşlılarla da hürmet saygı ne dersen doğrudur takdiği ama yaşıtlarımda ve çevremdekilerde bi hasetlik var bekarlık arkadaşlarım bile yamuk çizdi yaa benim bildiğim evlenen insanlar değişir..ama ben evlendim çevrem değişti valla..

aslında çok takmazdım böyle şeyleri 1 adım gelene 10 adım gelirdim..şimdi bebekde olmayınca iyice kapandım ewe :6:

şekerim arkadasların bekarmıydı çekememişlerdir onlar daha bekar diye bende yasadm 1,2 arkadasmdan ötürü bunu

dimeeehh napıosunnn :D ipimi saldım ya kimle konuşçamı şaşırdım :52:

napıyım angelım yazdım sana demin millan falan eylül kızlatrla facede ekledik birbirimiz senide ekleyelim dedim bide biraz bel ağrısı falan var o korkutuyo beni onun dışında iyyim heee sigarayı değiştirdim kent içiyorum artık en fazla günde 5 tane nikotin oranı 1.1 miş bend eonu içiyorum artık zaten varla yok gibi :)))))

rica ederim şekerim. umrede dua edeceğim inşallah, sen yine bana 29 haziranda bi daha hatırlatırsan sevinirim. unutmak istemem:34:

Tmm cnm hatırlatırım büyük bi zevkle : )

Tam o haftada eşim kpss sınavına gircek belki bi dua daha isterim yüzsüzlük yaparak :1: :1:

kölne gittim ben canım küçük bir yer ama şirinnnn
evet kücük bir yer :1: nezaman gittiniz ?

22 yaşındasın ..hmm güzel ne okuyorsun...sevgilin alman mı ? yoksa Türkiyeye mi gelin gelecen ?

He bi de en önemli tavsiye evlenirsen sakın korunma o işler öyle kolay olmuomuş bak biz sürünüoz hala tecrübeler konuşuo burda :1: :1:

yok kizzz ne almani :60: türk sevgilim türkiyeden hemde :23: ben size gelin gelicemmm :52:
ben aslinda meslek yapiyorum cnm sekreterlik haftanin 1 günü okula gidiyorum.

hemen hamile kalmak istemiyorum ki ben :1: önce evliligin tadini cikarmak istiyoruz birbirimize alismak düzene girsin hayatimiz sonra bebek :34:
güzelim benim kuzenim hemen hamile kaldi dügünün ilk haftasi :60:

kölne gittim ben canım küçük bir yer ama şirinnnn
evet kücük bir yer :1: nezaman gittiniz ?

yok kizzz ne almani :60: türk sevgilim türkiyeden hemde :23: ben size gelin gelicemmm :52:
ben aslinda meslek yapiyorum cnm sekreterlik haftanin 1 günü okula gidiyorum.

hemen hamile kalmak istemiyorum ki ben :1: önce evliligin tadini cikarmak istiyoruz birbirimize alismak düzene girsin hayatimiz sonra bebek :34:
güzelim benim kuzenim hemen hamile kaldi dügünün ilk haftasi :60:

Back
X