canım ilaç kullanamazsın diye dedim onu bebişine bişey olmaz Allah'ın izniyle ama dikkat etmen lazım yane :)
allah korusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilaç kullanamazsın diye dedim onu bebişine bişey olmaz Allah'ın izniyle ama dikkat etmen lazım yane :)
sagol tatlm evlendiginde allah sanada nasip etsinnnn![]()
anne adaylarina sesleniyorummmm
rabbim size saglikli bir bebek versin![]()
hoşgeldin tatlım burası herkese açık, muhabbet ediyoruz nerelerdesin kaç gündürBu topigi simdi gordum zaten yeni acilmis.Hayirli olsunn
Sadece hamileler mi giriyor![]()
ahhh ahhhh vefalı arkadaşım benim gel gözlerindn öpeyimkizlar siz sohbete devam edin ben bi supurge acip geleyim mery gelir simdi kizmasinbu hamile halimle bana yaptiriyonuz isleri yaaaa
![]()
rica ederim şekerim. umrede dua edeceğim inşallah, sen yine bana 29 haziranda bi daha hatırlatırsan sevinirim. unutmak istememMeryemcim bana msj attığın için tşk ederim bacım..
Hee yasinimi güzel okuduğunu yazmışsın valla ben anlamam şekerim sonuçta tutmadı oyüzden sana ceza Umreye gittiğinde senden özel dua rica ediyorum![]()
Geçen gün kuzenimin bi arkadaşı var 16-17 yaşlarındalar..
kız ailesiyle umreye gitcek..Liste yapmış dua edeceklerini..
sonra demiş ki ya senin eslem ablanıda yazayım ben o onu çok seviyorum ALLah hayırlı bi evlat versin die onlara..
okadar duygulandım ki ..ya kızla çok samimi değilim bi kaç kere görmüştür beni ama kuzenim bana düşkündür o hep bahsedio heralde..
bi de nedense o yaş grubu çok sever beni..ay dedim şuna bak ya beni düşünmüş bnim için dua edicekmiş kıyamam yaa duası kabul olur yada olmaz düşünmesi çok duygulandırdı beni..
bazen en iyi çevrende bile böyle iyi dilekler bulamazsın..![]()
aynen eslem en iyi çevrende genelde haset tipler olabiliyor çünkü...uzaktan seni seven birinin sevgisinden şüphe etmez insan...karşılıksız çünkü...bende hacca gittiğimde bileydim size dua ederdim[FONT=Trebuchet MS]Geçen gün kuzenimin bi arkadaşı var 16-17 yaşlarındalar..
kız ailesiyle umreye gitcek..Liste yapmış dua edeceklerini..
sonra demiş ki ya senin eslem ablanıda yazayım ben o onu çok seviyorum ALLah hayırlı bi evlat versin die onlara..
okadar duygulandım ki ..ya kızla çok samimi değilim bi kaç kere görmüştür beni ama kuzenim bana düşkündür o hep bahsedio heralde..
bi de nedense o yaş grubu çok sever beni..ay dedim şuna bak ya beni düşünmüş bnim için dua edicekmiş kıyamam yaa duası kabul olur yada olmaz düşünmesi çok duygulandırdı beni..
bazen en iyi çevrende bile böyle iyi dilekler bulamazsın..[/FONT]
kuzey ren westfalya eyalteindenim kölne yaklasik 80 km uzaklikta![]()
bilmek istedginiz birsey varsa sorun cekinmeyin![]()
bir bebek mi versinbiz seri uretim dusunuyoz
![]()
kızım karadeniz dedin mi laz damarı oluyo laz olmasanda bende değilim ama var az çok :)
canım idrar yollarında iltihap varsa eğer o yapıyormuş bir doktora gitmen lazımmış. Bebişe zarar vermezmiş ama iltihap erken doğumlara sebep oluyormuş istersen bir doktora görün
aynen eslem en iyi çevrende genelde haset tipler olabiliyor çünkü...uzaktan seni seven birinin sevgisinden şüphe etmez insan...karşılıksız çünkü...bende hacca gittiğimde bileydim size dua ederdim
bu arada
beni yaşıtlarım hariç herkes çok sever...çocuklar yaşlılar...psikologa gittim bir ara bi testler bişiler etti...benim zeka seviyem yaşıtlarımdan yukarıymış...onlardan daha önce gidiyormuşum bundan ötürü yaşıtlarımla anlaşamıyorum...e buraya kadar tamamda ...çocuklarda çok seviyo beni ...burdan yüksek zekayım falan diye hava atmadığımı belirtiyim...azcık geri olmakta fayda var diye düşünüyorum çünkü
![]()
tamam canım doktoruma sölerim çok sağol düşüğe falanb sebep olamsında allahım korusun
Bi kaynanamız sevemedi bizi zaten![]()
ama gerçekten öyle yaa..nabza göre şerbet olayı vardır bende de..16-17 yaşdaki kızlarla genelde onlara hitap eden konularla sohbet ederim ..
yaşlılarla da hürmet saygı ne dersen doğrudur takdiği ama yaşıtlarımda ve çevremdekilerde bi hasetlik var bekarlık arkadaşlarım bile yamuk çizdi yaa benim bildiğim evlenen insanlar değişir..ama ben evlendim çevrem değişti valla..
aslında çok takmazdım böyle şeyleri 1 adım gelene 10 adım gelirdim..şimdi bebekde olmayınca iyice kapandım ewe![]()
dimeeehh napıosunnnipimi saldım ya kimle konuşçamı şaşırdım
![]()
rica ederim şekerim. umrede dua edeceğim inşallah, sen yine bana 29 haziranda bi daha hatırlatırsan sevinirim. unutmak istemem![]()
evet kücük bir yerkölne gittim ben canım küçük bir yer ama şirinnnn
22 yaşındasın ..hmm güzel ne okuyorsun...sevgilin alman mı ? yoksa Türkiyeye mi gelin gelecen ?
He bi de en önemli tavsiye evlenirsen sakın korunma o işler öyle kolay olmuomuş bak biz sürünüoz hala tecrübeler konuşuo burda![]()
![]()
evet kücük bir yerkölne gittim ben canım küçük bir yer ama şirinnnn
22 yaşındasın ..hmm güzel ne okuyorsun...sevgilin alman mı ? yoksa Türkiyeye mi gelin gelecen ?
He bi de en önemli tavsiye evlenirsen sakın korunma o işler öyle kolay olmuomuş bak biz sürünüoz hala tecrübeler konuşuo burda![]()
![]()