sigaraya gidiyorum gelirim birazdan bu arada bırakmıştım bugün çok moralim bozuktu paket aldım eşim duysa öldürür beni![]()
İyi halt ettin dewam et : )
ya bi bayana elinde sigara hiç yakıştıramiorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sigaraya gidiyorum gelirim birazdan bu arada bırakmıştım bugün çok moralim bozuktu paket aldım eşim duysa öldürür beni![]()
ya bi bayana elinde sigara hiç yakıştıramiorum![]()
canım doktor hanım müsait değilmiş diğerleri ile de samimi değilim dönücem sana ben ama sen üşütmemeye çalış kendini bir hasta olursan ilaç da kullanamazsın yanarsın walla. hem sıcaktan zarar gelmez kızzz :)
ya bi bayana elinde sigara hiç yakıştıramiorum![]()
merhabaaaa![]()
topiginiz hayirli olsunnnnn :122:
sadece hamile bayanlar mi katilabiliyor sohbete yoksa bekarlari da kabul ediyormusunuz :26:
sizce benim bu topici gözden kaçırma ihtimalim % kaç![]()
kız sen nerelerdeydin :) hoş geldin anlat uzaklarda bizsiz ne yaptın :)
ufukta evlilik varmı peki![]()
evet varama daha nisan bile olmadi
![]()
nerde olucam..ben sinirli patron sinirlihauahuah....asabi insanım gelmem ondan uzun zaman aldı...sizin için katlandım herrşeye yawrilarıımm
![]()
![]()
anaaaa buldu bizi deli hatunn gel kıssss özlediiiiik vallaaaaaaaaaa yaaaa ...
yalnız burda sivri taraflarımızı biraz yontuyoruz ona göre![]()
yaramaslık yok![]()
![]()
nerde olucam..ben sinirli patron sinirlihauahuah....asabi insanım gelmem ondan uzun zaman aldı...sizin için katlandım herrşeye yawrilarıımm
![]()
![]()
özledim kızlar sizi ya :) sanki mahkumduk salıverdiler :)