• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım benim alıntı yapınca damlarım böyle işte :)
:27:
napion oruç tutuyon mu?
ben adettim tutatmıyom. bu ay 7 gün geçikti adetim yusuf yusuf oldum cuma günü akşam teşrüf etti kırmızılar :):9: :60:

Ben orucluyom daha adet olmadım hic olcak gibide deil sutde sagiyim daha ins azalmaz sutum zor deil sukur susuzluk disinda oyle iste bide cadi huysuzluk yapmasa tabe:1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben orucluyom daha adet olmadım hic olcak gibide deil sutde sagiyim daha ins azalmaz sutum zor deil sukur susuzluk disinda oyle iste bide cadi huysuzluk yapmasa tabe:1:

Allah kabul etsin canım bende haftasonuna temizlenirsem inşallah tutmayı düşünüyorum

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kabul etsin canım bende haftasonuna temizlenirsem inşallah tutmayı düşünüyorum

Allah razi olsun canim ha bu arada 2 gun oruc tutunca o 4 kilo gitmis insallah 10 kilo daha gider hic yiyemiyom ne iftar ne sahur ondan galiba anne yemekleri cabuk eridi:D

Allah razi olsun canim ha bu arada 2 gun oruc tutunca o 4 kilo gitmis insallah 10 kilo daha gider hic yiyemiyom ne iftar ne sahur ondan galiba anne yemekleri cabuk eridi:D

Şişkinlik gitmiştir kilo değildir o 😆. Bense hala 58 kg yüm haftasonu başlarsam oruca 1 aya gider heralde 3-4 kg 😆

Şişkinlik gitmiştir kilo değildir o 😆. Bense hala 58 kg yüm haftasonu başlarsam oruca 1 aya gider heralde 3-4 kg 😆

Sen zaten boylw olMak istemiyomuydun daha ne zayiflican yeter yeter kurudun kaldin aaaa dikkkat et cancagizimm kendine can boğazdan gelir biyerde canim:1:

55 olmak istiyorum aslında ama olamadım birtürlü tatile gidince bol bol yicem o arayı kapatim diyorum 😋

55 olmak istiyorum aslında ama olamadım birtürlü tatile gidince bol bol yicem o arayı kapatim diyorum 😋

Himm anladim o zaman 50 dus cunku tatilde bi istahi aciliyoku insanin:D

Okadar düşemem heralde yoksa çok pis boğazım zaten 🍞🍳🍲🍱🍟🍔🍗🍖🍵

Selam canlar
:16:

Yani boyle seyler icin emek sarfetmek ayri guzel hem motive edoyo insani bisiler icin cabalamak yoksa aksama kadar evde otur ne bi ugrasin olsun ne bi caban bi surw sonra depresyona baglar insan.

Haklisin ama 12 saat calisiyorum cok kotu bu dayanamiycam galiba bilmiyorum cok mutsuzum

gunaydın hatunlar nasılsınız
kılo konusuna bnmde cnm sıkılıyor ama vermek ıcınde hıcbırsey yapmıyorum

Yanlos yolladım bizim dogumdan kalma kilolar canim bizdr evde can sikintisindan savasiyoz kendimizle ugrasiyoz iste

Okadar düşemem heralde yoksa çok pis boğazım zaten 🍞🍳🍲🍱🍟🍔🍗🍖🍵

Bende oyleyim ama zumrisko icin yiyemiyom zaten bizim sahurla iftar arasi 5 saat su içmekten yemeye sira gelmiyo :1:

Oy kıyamam zor sizin için şu yaz ayında 😔 Rabbim yardımcınız olsun inşallah😌 benimde adet 2 güne biter inşallah başlarım bende

Yanlos yolladım bizim dogumdan kalma kilolar canim bizdr evde can sikintisindan savasiyoz kendimizle ugrasiyoz iste

bnmde hormonlardan dolayı kılo oldu galıba pkoluyum ben

Oy kıyamam zor sizin için şu yaz ayında 😔 Rabbim yardımcınız olsun inşallah😌 benimde adet 2 güne biter inşallah başlarım bende

Sen o iki afacanla 50 kilo bile olursun :) bu kiz beni yoluyo komsular imdat:D

İnşallah ama boğazım durmuyor! Oruca başlayınca anca dur dicem😽 kız benim oğlanlarda fenaaaa ısıracak yer arıyorlar

İnşallah ama boğazım durmuyor! Oruca başlayınca anca dur dicem😽 kız benim oğlanlarda fenaaaa ısıracak yer arıyorlar

Oyle bizimkide onune gelene tirnaklariyla imzasini atiyo resmen:)
Orumcege biniyorlarmi benimki alisti anca onda duruna islerimi yapabiliyom

Back