• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

erkek ikiside:emir_bebek::emir_bebek::nazar: büyüyor sıpalar:9:[/QU
Allah analı babalı büyütsün canım. Zor heralde ya :((( Hiç ikiz doğurmadığım için bilemiyorum zor mu ikizler canım? birde erkek bebek çok çok çok yaramaz olur derler birde senin 2 tane Allah kolaylık versin. :D:1:

erkek ikiside:emir_bebek::emir_bebek::nazar: büyüyor sıpalar:9:[/QU
Allah analı babalı büyütsün canım. Zor heralde ya :((( Hiç ikiz doğurmadığım için bilemiyorum zor mu ikizler canım? birde erkek bebek çok çok çok yaramaz olur derler birde senin 2 tane Allah kolaylık versin. :D:1:

Doğduklarından beri tek başıma bakıyorum oyuzden alıştım sanırım :)

Ikizlerin süper anası 👶👶

selam kızlaaaaaaaaaar........... nasılsınız... artık hiç giremiyorum forma... şu an 30 haftalık olduk kızımla.. şimdilik bi sorunumuz yok allah a şükür... az kaldı inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma.. inşallah herkes iyidir... bu arada halaa isim bulamadık.. herkes fikrini yazsın bana nolur.. eşimde ben de çok kararsızız.. varsa şöyle anlamı güzel kulağa hoş gelen isimler yazın lütfen... neyse kendinize iyi bakın ben ara ara gelirim yine :54:
yağmur canım seni merak ediyorum arada girdiğinde bizede yaz az kaldı doğumuna:16:

Topik sessizliğini koruyor😇 muzmutum gel artık özledimmm

Ikizlerin süper anası 👶👶

Back