Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Eşimi ve çocuğumu benden kıskanan kaynanam ve görümcem orta yerinden çatlasin

Son düzenleme:
selam bacilarim canlarim
nasilsiniz iyimisiniz
ben yokken muhabbet olmus eylulummm senide cok ozledim kizzz ben anmissin
kusmusuz brismisiz ,darlanmisiz keyiflenmisiz,,
yeni arkadaslar gelmis
kimisi gitmis kimisi hala burda
tum gelenler hos gelmis...
millan yine banlanmis mi ne
bende 2 gun once geldim anaocagindan hic gelesim yokdu simdiden sikildik kizimla hele cadi cok yadirgadi yanlizligi 2 gundur simdi firsat buldum alismasi zaman alicak
tatiul guzeldi cok cabuk gecti nasil gecti anlamadim...
bu kocasiyla kusup barisanlar tartisanlar kusenler buyutmeyin abartmayin ne kadar onemsemezseniz okadar cabuk geciyo bizdede bol bol oluyo sizin yasadiklarinizdan
ramazanda geldi catti hepimizi toplassak birbirimize yasinler okuyup dualar etseydik eski gunlerdeki gibi
oyle iste bi ozet gectim bu arada ben hala adet olmadim
cadi hala dis cikaramadi
ama orda umit vad eden tedavi ilaclar varmis ogrendik ama yinede simdilik sabredip belli bi yasa gelmesini beklemek durumundayiz bole iste
ozledim sizi yaaaaa:13::13:

canım hoşgeldin. özledim tabi canım ya yokluğun çok belliydi. tatil yaptınız geldiniz anakız ohh darısı bana ramazandan sonra inşallah bizde gideceğiz.
yanlızlık zor ya.
bizde daha diş çıkarmadık canım huysuzlar sıcaklardan sanırım mahvediyorlar beni. geliyorum bende buralardayım geldiğinde yaz emi.

Bende telefin uygulamasini indirdim firsat buldukca bakarim bizdede dis eziyeti var ama hic cikcak gibi degil..kizlar ne yapio faceden goruyon anlat bi bakim ne durumdalar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizimde diş aynı çıkası yok.
facede kimse konuşmuyor bıraktığın gibi. sen gittin herkes sus pus.
bende kk ya taşındim :))

Iyi yaptın zaten facedede ben vesenden başka konusan yoktu ramazanda geldi bakalum cocuklu ilk ramazan nasil geccek

Hayirlu sabahlar canlar kimler oruclu bakim

Daha gelen yok enteresan

Alıntı yapmaya na kadar gelcegin yok anlasildi bu arada ben tatilde tam 4 kilo almışım

yağmur canım seni merak ediyorum arada girdiğinde bizede yaz az kaldı doğumuna
selam kızlaaaaaaaaaaaaar
ben geldim.. şu an 33. haftamızdayız. kızımda bende iyiyiz çok şükür... umarım sizlerde iyisinizdir.. evet eylülcüm az kaldı.. benim için dua edin sağ sal,im kavuşayım prensesime.. artık iyice ağırlaştım.. iki hafta sonra izne ayrılıyorum ama artık zorluyor ayaklarım çok şişiyor..bi de son bi haftadır acayip kasılmalrım olıyor..karnımın bi kösesine toparlanıp taş gibi kalıyor sanki benim kız fırlayacak bi yerlerden :26:
bir de isim mevzusu var tabi haka kararsızız.. :44: ikra ve duru olabilir diyoruz ya da yağmura uygun bi isim olsun istiyorum
benden şimdilik bu kadar
gelirim ben yine ii bakın kendinize

gunaydınnn:)
pazar pazar calısılırmı ya o sanssız bnm ıste

Merhaba
Olsun evde napcaktin ogleye kadar uyucaktin yuzun gozun siscekti hem bak biz 7/24 bebis var pazar felan dinlemio

Canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallah.ikra karadenizde tiksinme anlamında bıkmak anlamında kullanılıyor duru irem olabilir yada eşinin ve senin isminden oluşan bi isim.ablam kızı olsa sena koyacktı annemin adı nazlı kaynanası semiha gibi mesela :)

Alıntı yapmaya na kadar gelcegin yok anlasildi bu arada ben tatilde tam 4 kilo almışım

yani alıntı yapta bileyim yoksa diyorum topiğe gelen giden yoktur. bide haftasonu pek girmiom canım. kız yedin tabi miss gibi ana yemeği kilo alırsn :) maşallah canım size. az kaldı sabır az daha canım kasılmalar normal bende iki taneydi o haftalarda hep hastanedeydik ama normalmış :)

Merhaba
Olsun evde napcaktin ogleye kadar uyucaktin yuzun gozun siscekti hem bak biz 7/24 bebis var pazar felan dinlemio

Aslinda haklisiniz.iste olmasam gelir olmuyo o zmnda zaman bol oluyor bi anlami yok.suan 12 saat calisiyorum canima yetti artik ama araba alcam sabretmem de lazim gelgit yasiyorum anlayacaginiz issiz gunlerimi dsunuyorum en azndan isim var diorum ne blim işte ya

Selam canlar

Yani boyle seyler icin emek sarfetmek ayri guzel hem motive edoyo insani bisiler icin cabalamak yoksa aksama kadar evde otur ne bi ugrasin olsun ne bi caban bi surw sonra depresyona baglar insan.

He yapariz alinti napalum mecburrr
Valla ilk hafta yedim bol.bol ama bizim kizin degerleri tavan yapti mecburen kestim herseyi salataya bagladim doyamadim anamin yemeklerineeee yine gitmek istiyommm
Bu arada yagmur sana yazmayi unuttum kiz artik son zamanlarim diye dusunme sonra son haftalari uzatinca bebis insanin sabri tukenio cok bunalio daha cok varmis gibi yaptecrübe konusuyo bak inşallah sagsalim kucagina alirsn kavusursun bebisine ama simdiden hazir ol tamamen degisecrk hayatin
Millan kizzz nerdesin galiba esin ramazanda evde olcakti ondan gelemiyon...

canım benim alıntı yapınca damlarım böyle işte :)

napion oruç tutuyon mu?
ben adettim tutatmıyom. bu ay 7 gün geçikti adetim yusuf yusuf oldum cuma günü akşam teşrüf etti kırmızılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…