sınırlerım zıpladı bdvde bı suursuz yüzünden..neyse ben ıclı köfte yapmaya gidem..
Hepsini gonderin bakarim valla potansiyel annelik var bende cocuk gelisimi mezunuyum :)
Şuan biri uyudu diğeride uyumamak için direniyor 😱
Facen var mi bakmak istiyorum da bebeklere yani vermek istersrn adresini sevinirim cnm
Msj attım canım
tmm konu kapanmıştır,konusmaya gerenk yok..
koltuk sılmem lazım,kız yüzünden sılemıyorum,yerlerı bıle vıledalıyamıyorum..
sildiğim an gıdıp oraya yatıyor,ıslak ıslak oynama hoşuna gıdıyor,yüzmeye çalışıyor,yerdekı suları yalıyor..
bu yazın kurak gececegını oda bılıyor herhalde:))
eylül tatıle gıtcenız mı bu yaz? o cesaret var mı?
tmm konu kapanmıştır,konusmaya gerenk yok..
koltuk sılmem lazım,kız yüzünden sılemıyorum,yerlerı bıle vıledalıyamıyorum..
sildiğim an gıdıp oraya yatıyor,ıslak ıslak oynama hoşuna gıdıyor,yüzmeye çalışıyor,yerdekı suları yalıyor..
bu yazın kurak gececegını oda bılıyor herhalde:))
eylül tatıle gıtcenız mı bu yaz? o cesaret var mı?
Ayy cok tatlisinuz masallah :)) bende ikiz dogurcam karar verdim suan hahahha :))
Ennem senin kız aşmış valla 😂 anasını seviyor yormak istemiyor 😅 yardım ediyor yalıyarak annam kıymam yaa😋
Canım Ağustos'ta Mersin'e gitcez tatili orda yapcaz 😱😋 bu ayda belki arabayla gideriz 2 haftalığına. Ağustos'ta uçakla gitcez nasıl olacak hala çözemedim 2 çocuk valiZler ıki çocuk arabası 😨😰😂
Saol cnm hadi inşallah
Napalim :))
Sen napiyon canin
kocam ıstıyor bu yaz alanyadakı eve gıdelım dıye ama benım hıc gözüm kesmıyor..
kız arabada durmaz okadar saat yolculuk boyunca,delirir..
uçakla gıtsek,orda bıze araba hep lazım..
hıc gıtmesek adam kafayı yıcek burada..
yolculuğu gec,nehır bıze normal dışarı çıkmamızda bıle rahat vermıyor kı..
yurumeye başladı baslıyalı,bebek arabasına bınmek ıstemıyor,yolda kendı yürüyecek,el tutmaan kendı bıldıgı yönde gıdecek..
kucağına alsan götunu yırtıyor ağlamaktan,yemege gıdıyoruz,bırırmız yemek yerken,dıgerı nehırın pesınde dolanıyor..
yanı gıtsek orayı bıze zehır edermı cok arada kaldık..
kocam bıde dıyor,annemde gelsın..aksamları 2 saat o bakar nehıre bız rahat rahat gezeriz..
oyle dıyınce hepten gıdesım kaçtı:S bıde sankı çocuk cok sevıyor babanesını:S görünce kıyametı koparıyor..
su yaz bı geçse,ramazanda da 1 ay dukkan kapancak,kocam evde..
benım sıkıntı cok
Normal oldu degilmi ikiz ler
Millan kızın arkasından mı gidiyonuz. Fotosu geldi gözümün önüne Park'ta elleri atmış arkaya gidiyor ya haha 😂
faceye ben böyle bı foto attım mı? cunku aynen anlattığın gıbı fotolarımız var..:))
evde kucaktan ınmez,dısarda yakala yakalıyabılırsen..
valla dışarı çıkmak bıle ıstemıyorum,sınır stres halınde eve donuyorum..
cok muzur,cok hareketlı..kurt var bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?