• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

telim nokıa lumıa..bı ara yıne uğraşırım ındırmeye,olmuyosada ne edim:S

alıştık zaten laptopdan gırmeye..ben bı bdv yapim,deşarj olim..

Bdv ye laptoptan girmekte ayri guzel sinirini tuslardan cikariyorsun filan mis yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay çocuklar büyüsede çalışsam bende sevmiyorum evi ben 😲 çalışmak güzell. Anladım gecikirmi hep adetin peki?

Aslinda gecikmez ama 2 aydir duzensiz oluyor .. evde oturmak guzel degil tabi ki bebisler kac yasina geldginde calismaya basliycaksnki

Bide ben adet olmuyorum butun adetim toplasan 1 ped eder cok kotu valla

Bide ben adet olmuyorum butun adetim toplasan 1 ped eder cok kotu valla

Benimde öleydi prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç kullandım düzene girdi. Doğumdan sonra saati saatine gelir adetim çok şükür 😇

Benimde öleydi prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç kullandım düzene girdi. Doğumdan sonra saati saatine gelir adetim çok şükür 😇

Adet olmayinca kendimi cok kotu hissediyorum .. yarim yamalak oluyor bigun hic olmuyo ertesi gun bi bakiyorum akmis biraz insan nefret ediyo öyle

Adet olmayinca kendimi cok kotu hissediyorum .. yarim yamalak oluyor bigun hic olmuyo ertesi gun bi bakiyorum akmis biraz insan nefret ediyo öyle

Benim ilk gün geliyordu sonra yok ama lekelenme oluyordu değişikti . Insan uyuz oluyor😖

Back