• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Eylul2807 sen calisiyormusun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben artık olurum canım gel muhabbet ederizz

Bende telefona uygulamayi yukledim ya kolay olur artik evdeyken pc basina gecmek zor oluyodu calistgm icin

Biz bu topikteki arkadaşlarla uzun zamandır tanışıyoruz 2 yılı geçmiştir. Çoğunun bebeği 1.5 yaşına geldi. 👼 hamilelik gebelik topiğinde tanıştık başımıza gelenlerden sonra bu topiği açtık😃😃😃 o yüzden kıskananlar çatlasın ismimiz😜

😚😚😚âmin canım inşallah. 6.5 aylık olduk henüz küçüğüzz 😎👶👶

Isimleri ne ki :) cok merakliyim galiba :)) bende eskiyim aslinda bu sitede 2011 den beri takiliyorum eskiden sohbet topigmz vardi cok iyiydi zmn geciyodu sonra bn is degistrdim bankada yazamadm herkesde dagilmis smdi yine buralardaym ama gorusuriz bol bol

Isimleri ne ki :) cok merakliyim galiba :)) bende eskiyim aslinda bu sitede 2011 den beri takiliyorum eskiden sohbet topigmz vardi cok iyiydi zmn geciyodu sonra bn is degistrdim bankada yazamadm herkesde dagilmis smdi yine buralardaym ama gorusuriz bol bol

Yağız ve çınar isimlerinizi ☺️😊 biz aslında hala görüşüyoruz ama Facebook'ta ama buraya geri dönüş yapmak istiyoruz. Bir türlü buluşmadık 😁 gel bize takıl senede 😜

Isimleride cok hos :) bnm de bu sitede tanidigim facede gorustgm arkadaslar var cok iyi oluyo oylee

Back