Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aynen icim aciyor resmen dicek bisi bulamiyorum allah sabir versin
senin hesap yine pasif olmus kimlere satastin acaba:2:

Kiz millan ben farkediomda belli etmiom )))

Eslemcim hele sukur yaaaa. Cok merak ettim seni. Bizde buyoz teyEmiz bu ayin 20sinde 6 ayimiz bitmis olcak inşallah.
Bak gelin haber verinnbb

kizlar nerdesiniz beyaa bakip bakip kacmayin gelin artik
su an benimle bi ziyaretci var
gunler uzadi bende iyice sikildim 10 gune kadar turkiyemdeyim

yine kimse gelmemis hemide hic kimse
kendim yazip kendim okuyom
delirdim galiba
de gelin artikin bee
yahu ben androidden kadinlar klubunu yukledim bizim topigi bulamadim bilgisi olan varmi kizlar ???
haydin gorusuruz dicem kimse gelmiyo en iyisi kendimle gorusurum :18:hic normal bulmuyorum kendimi hiccc

Ya bende yukledim telefona ama bende giris yapamadim ) topigi buldum ama bisey yazamiyorum. Kiz benim oglanlar cok fena oldu simardilar iyice durmuyorlar hic gunduz 3-4 defa uyuyorlar ama 10 ar dk ) ondan gelemiyorum. 57.8 kg olmusum kaldi 2.8 kg verdim mi tamamdir. Sende gezmelere cikican bebeisle ohh ne gyL biEe bayramdan sonra inşallah memenekete gitcez

ohhh masallah kilolardan kurtuluyon ben 76 da asili kaldim inmiyo bi turlu sporu bosladim farkindayim ondan tembellik en sevdigim spor ne yapim
cocuklar hareketlendi evet benimde cok vaktim olmuyo acikcasi ama sende iki tane tabi iki kati efor sarfedecen mecburrr hadi insallah insan bunaliyo ya cocuk tum vaktini aliyo ama bole biras ortam degisiklikleri iyi oluyo sali gunu kahvaltiya anamdayim ins ramazandan once doncez ama bu arada ben hala adet olmadim 7. ayina girdi bizim bicirlar
senin durumlar nasil? bide denize gitcegi hafta olursam gahrimdan olurum artikin
firsat bulunca gel yaz ginede ozluyorum gii:2:

Ohh hava degisikligi guzel olucak sanada. Kizz ben 3 cu ayimdan sonra her ayin 20 sinde geldi adetim suan adetim yani )))) gelip arabalarını azarim tatlimmmmm

millan bugun doğumgünün mü canım :) face de gördüm de

Allah uzun sağlıklı ömür versin sana kuzucuğunla

ben hergun kk ya geliyorum ama bılerek bızım topıge gırmıyorum..

nasılsa kımseler yok dıye..

eneee meğer gelıp doğum gunumu bılem kutlamışlar..

ben 3 gun sonra okuyorum bunu:)))

oooff cok sıcak yaaa,nehır kısa kolun zevkine vardı sonunda..kollarını sallaya sallaya geziyor evde..

cok hoşuna gıttı

bıde alerjı oldu,sureklı kaşınıyor..sanırım şampuandan..şampuanını degıstırmıstım,banyodan sonra delı gıbı kaşınmaya başladı..

gogsunu tırnaklamaktan kanattı..sımdı kremlerını suruyorum,kasıntısı gectı cok sukur..

eyluuul beldeki sımıtlerde gıdıyormu zayıflayınca? ona gore zayıflıcam:)

Günaydın canlar Milan evet canım gıdıyorrr. Simıtlerde gıttı ama yumuşacık göbek duruyoorrr 🙀

Kız gıdıyor ama 57 dem tekrar 59 a çıktım yedım boğazım durmadı yarın başlıcam yineee yaza ne kaldı 😒

bır kere 57 ye ındıysen,kolayca ınersın hemen yıne merak etme..1 günlük ac kalmana bakar:)

benımde bu aralar acayıp bulantım var,laf olsun dıye yıyorum desem yerıdır..

suan adetlıyım ve tok karna 59.500 çıkıyorum..1-2 gun sıksam aslında verecek pozisyondayım bı kac kılo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…