dedım ya artık bızım topıge bakmıyorum bıle:)
gıdıp başkalarına salca olup stres atıyorum..
kımsem yok burda napiiiim yaw..
bıde benım kız kucakta emerek uyuduğu ıcın,bılgısayar elımın altında duruyor,
bende bos durcama mıllete gıydırıyorum:))
gercı bugun yapamıyorum,soma dakı göçük nedeniyle,mutsuzum,turkıye gundemı topiğini takıp edıyorum sabahtan berı
esleeeemmm..kız ne cok özlettın kendını yaa..
kızların hepsı hayırlı ama senın gıbı gelmıyolar onlarda buralara:))
sağlıklı olun da gelmeyın ama ayda 1 olmadı 2 ayda 1 bız sağlamız dıye bıseyler yazıver yahu..
merak edıyoruz..ama ıkız analarına ekstra tolerans gösteriyorum:)
onlar daha az gelmekte haklılar..
gercı eylül herseye vakıt ayırabılıyor sagolsun,topıgının basında duruyor:)
hepımız ıyıyız cok sukur bebeler buyudu..senınkılerede kocaman masallah
özletme kendınıııı!!!
gercı ben kendı kendıme topıgı protesto edıyordum,kk ya gırdım ama uzun suredır gelmedim buraya..onu bıle farkeden olmadı
yine kimse gelmemis hemide hic kimse
kendim yazip kendim okuyom
delirdim galiba
de gelin artikin bee
yahu ben androidden kadinlar klubunu yukledim bizim topigi bulamadim bilgisi olan varmi kizlar ???
haydin gorusuruz dicem kimse gelmiyo en iyisi kendimle gorusurum:18: hic normal bulmuyorum kendimi hiccc
Ya bende yukledim telefona ama bende giris yapamadim) topigi buldum ama bisey yazamiyorum. Kiz benim oglanlar cok fena oldu simardilar iyice durmuyorlar hic gunduz 3-4 defa uyuyorlar ama 10 ar dk ) ondan gelemiyorum. 57.8 kg olmusum kaldi 2.8 kg verdim mi tamamdir. Sende gezmelere cikican bebeisle ohh ne gyL biEe bayramdan sonra inşallah memenekete gitcez
ohhh masallah kilolardan kurtuluyon ben 76 da asili kaldim inmiyo bi turlu sporu bosladim farkindayim ondan tembellik en sevdigim spor ne yapim
cocuklar hareketlendi evet benimde cok vaktim olmuyo acikcasi ama sende iki tane tabi iki kati efor sarfedecen mecburrrhadi insallah insan bunaliyo ya cocuk tum vaktini aliyo ama bole biras ortam degisiklikleri iyi oluyo sali gunu kahvaltiya anamdayim ins ramazandan once doncez ama bu arada ben hala adet olmadim 7. ayina girdi bizim bicirlar
senin durumlar nasil? bide denize gitcegi hafta olursam gahrimdan olurum artikin
firsat bulunca gel yaz ginede ozluyorum gii:2:
eyluuul beldeki sımıtlerde gıdıyormu zayıflayınca? ona gore zayıflıcam:)
Kız gıdıyor ama 57 dem tekrar 59 a çıktım yedım boğazım durmadı yarın başlıcam yineee yaza ne kaldı 😒
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?