Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

63.8 olmusum. Dun biraz kacamak yaptim aslinda baya kacamak yaptim yoksa cumartesi gunu 62.7 yi gormustum. Neyse haftaya 61 gormek istiyoruuummmm :)))

63.8 olmusum. Dun biraz kacamak yaptim aslinda baya kacamak yaptim yoksa cumartesi gunu 62.7 yi gormustum. Neyse haftaya 61 gormek istiyoruuummmm :)))

Anaaam ne kaaa imrendim sizlere. Ben evde oturup büyüteyim totomu anca. Hiçbişi yapmıyorum ben. Kız uyuyunca aptal aptal takılıyorum.
Bayadan beri bilgisayarıda bıraktım internet iyi değil. Bi ara annemlere gittim geldim şimdide k.valideler burda paso mutfaktayım kıza bile vakit ayıoramıyom. Şimdi dışarı çıktılar kızda uyuyorda öle geldim.

Millanım nehirin doğumgünü kutlu olsun, çok oldu ama kusura bakma artık. Neler yaptınız hiç anlatmamışsın, foto falan yokmu face koysana. Eylülüm sizede geçmiş olsun, hayırlı olsun paşalara.

Ben gene depresyonlardayım anası babası gelince dengesi şaşıyor bnm kocamın. Zaten bi iyi bi kötüyüz neden oluyo anlamıyom onlar varken ben gergin o da ben kocayım evin erkeğimi kanıtlama paşinde yerden yere vuruyor beni. Çok cnm yanıyor geçmesini istiyorum ama güvenemiyorum kocama.

Şimdide işe başlama kaygısı başladı. Lütfen bana dua edin iznimi bi 6ay daha uzatayım. Borçlar var diye kocam pek yanaşmıyor ama ben kızımı bırakabilceime inanmıyorum. Bi kaç ay sonra yine hengameler kopacak, fırtınalar bekliyor beni. İşe başlamaktan, çocuğa kim bakacak derdinden, yine doğumdn sonra yaşadıklarımı yaşicam korkusundan kurtulamıyorum.

Çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum burda ama dualarınıza ihtiyacım var zor durumdayım...

eylül: başladığımda 62.2 ıdım

cumartesı gunu 59.7 ıken kocam paso yedırınce hafta sonuuu

bugun 60.1 geldım..

yarına yıne 59 olurum ıns..2 küsür kılo vermısım..

Son düzenleme:

mıyopı yaaa dualarım senınle,ınsallah ıznını uzatırsın..ayrılmak cok zor olur bılıyorum..
erkekler kendı aılesının yanında kabarmayı severler,bosver aldırma hıc..
ınsallah kısa zamanda atlaırsın bu zor gunlerı..

nehır cok hasta dünden berı..zaten grıptı 1 haftadır..
dun aksamda bırden ateslendı hala zaman zaman ateşleniyor..
surupla dusuruyorum..herseye ağlıyor hasta dıye
kesın dişi geliyor yıne,cunku bı yandan da diş cıkarırkenkı gıbı ishali başladı..
bı ıyılessede bende rahatlasam..

eylül: başladığımda 62.2 ıdım

cumartesı gunu 59.7 ıken kocam paso yedırınce hafta sonuuu

bugun 60.1 geldım..

yarına yıne 59 olurum ıns..2 küsür kılo vermısım..

Maşallah canim bende 62 yi gorurum yarin die dusunuyorum. Azcik daha sıkicam bu hafta bakalim.
Maşallah sen iyi gidiosun. Bende 59 zu gorsem bayram edecem )

Saol canim benim.
Evet milanin dedigi gibi aldirmamaya calis canim esinle araani iyi tut. Ailesini takma bo a ver onlarn yaninda kabarsin.

Saol canim benim.
Evet milanin dedigi gibi aldirmamaya calis canim esinle araani iyi tut. Ailesini takma bo a ver onlarn yaninda kabarsin.

Bugun dayanamayip tartildim :)) 62.8 ciktim mutluyum ) gitsin piss kilolarr

bende k.validemler geleli beri 2 kg vermişimdir heralde. Komşular bile süzülmüşsün dedi yawv Bi işe yaradılar neytseki mutfaktan çıkmıyorum. yapcak bişi yok temizlik icad ediyorum. hiç yapmadığım işleri yapmaya başladım Ama hala kocama beğendiremiyorum kendimi. Ona göre anası topluyomuş arkamı.

ya ben çok yoruldum bu adamdan. İçimde umut kırıntısı olmasa gidicem ama yapamıyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. umursamayım cevap vermeyim diyorum ama elimde değil çok sinirleniyorum söylediği şeylere. Kendime gıcık olmaya başladım hep kötümü bu hayat hep kötü şeyler anlatıyorum diye. Psikoloji desen b.k gibi. Ne haldeyim bilmiyorum.... Ne yazsam onu bile bilemiyorum. Şuan salak bi durumdayım ben ya. Sanki ben deilim...

eylül maşallahın var :) ben hala 69 da kaldım ara arada 70-71 çıkıyorum tartıda.ama hiç bir çabam yok az haraket edeydim iyiydi :)
Valla ama bugun sabah 62.2 ciktim durdu kg vermem galba... sende verirsin kuzu

Miyopi hakkinda hayirlisi olsun canimmm gercekten zor

burayada gelesım yok,delı gıbı boş duvara yazıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…